Olsay Опубліковано: 4 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2012 Кто-то знает стоимость обычного этилового спирта? Интересует цена не в цистернах, а в литрах...:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEN24 Опубліковано: 4 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2012 До НГ брали по 50грн/литр, сейчас не в курсе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 4 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2012 До НГ брали по 50грн/литр, сейчас не в курсе. Это питьевой или медицинский? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 4 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2012 брал для омывайки по 45 грн литр 96% питьевой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drema Опубліковано: 5 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2012 Аналогично заказал по 45 грн. за 96-ти град. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEN24 Опубліковано: 5 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2012 Это питьевой или медицинский? Питьевой 96% спирт экспортный на пшенице. Очень классный. На свадьбе "казенка" не шла вообще Ну и спирт понятное дело разбавлялся до 45%. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 5 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2012 Кто-то знает стоимость обычного этилового спирта? Интересует цена не в цистернах, а в литрах...:D много надо ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 5 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2012 И я бы взял по случаю 0,5 или литр, пищевого-медицинского. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 5 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2012 И я бы взял по случаю 0,5 или литр, пищевого-медицинского. И я бы литра 3-4 взял бы! Если кто уважит, буду благода..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 5 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2012 я бы литра 3-4 взял бы! Зачем столько??? Я для растираний и рецептов... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шарманщик Опубліковано: 5 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2012 брал для омывайки по 45 грн литр 96% питьевой Ну и где такая радость продаётся? нужно 8-10 литров - годовая потребность косметолога.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 5 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2012 Ну и где такая радость продаётся? нужно 8-10 литров - годовая потребность косметолога.... на автоуа продавало пару человек: forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Board=sale_and_buy&Number=5741101&Searchpage=1&Main=5247662&Words=+%C1%E0%E1%F0%F3%F1&topic=&Search=true#Post5741101 forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Board=household&Number=5727445&Searchpage=2&Main=3552934&Words=%F1%EF%E8%F0%F2&topic=&Search=true#Post5727445 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 6 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2012 Питьевой 96% спирт экспортный на пшенице. Очень классный. Імена? явки? паролі? можна в приват! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 6 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2012 Ну и где такая радость продаётся? нужно 8-10 литров - годовая потребность косметолога.... Эт смотря какого. Я тааааких косметоооологов знаю, что 8-10 литров и за месяц потребят :D. Добавлено через 1 минуту Імена? явки? паролі? можна в приват! Косметологов? :D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 10 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2012 Ну и где такая радость продаётся? нужно 8-10 литров - годовая потребность косметолога.... Чуствую хреновухой пахнет, встреча не загорами. Мне тоже нужно 1л. Где брать? Нужно тел. утопленик замочить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз