DimitriyD Опубліковано: 6 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2017 ставил такую конструкцию. если не совсем понятно что необычно - ворота с высоким подъемом 900мм поднимаются потолочником "Ан моторс". и не надо меня пинать! так настаивал заказчик и все гарантии я с себя снял. работает конструкция прикольно: в полуметре от пола ускоряется а потом опять идет с прежней скоростью. Неплохо, если так без проблем на перемычку 900мм Странно только, как оно там не вырывает крепление рычага на панели.. Привод же тянет на себя, а ворота ещё должны вверх поехать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 6 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2017 Неплохо, если так без проблем на перемычку 900мм Странно только, как оно там не вырывает крепление рычага на панели.. Привод же тянет на себя, а ворота ещё должны вверх поехать. У Херманн и Марантек есть даже специальные удлиненные рычаги для такого монтажа... еще ни у кого не вырвало. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimitriyD Опубліковано: 8 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2017 У Херманн и Марантек есть даже специальные удлиненные рычаги для такого монтажа... еще ни у кого не вырвало. Про Херманн я знаю. Но, gnom_slava же пишет про ан-моторс. Я так понимаю, что там стандартная шина, и нет никаких дополнительных рычагов и приспособлений. Потому и уточнил. Ок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 9 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2017 посоветуйте хороших установщиков ворот в Днепре. по возможности с хорошей ценой на сами ворота. Тесть хочет сейчас поставить ворота в гараж и в следующем году планирует привода на распашные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 9 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2017 посоветуйте хороших установщиков ворот в Днепре. по возможности с хорошей ценой на сами ворота. Тесть хочет сейчас поставить ворота в гараж и в следующем году планирует привода на распашные. Не знайдете по місцю - звертайтеся. З Харкова не так далеко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 9 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2017 Не знайдете по місцю - звертайтеся. З Харкова не так далеко боюсь он не захочет переплачивать з транспорт. ( но если не сложно сбросьте в личку расчет под ключ установку гаражных ворот. сейчас стоят железые. Чистовой проем в них: высота 2000мм ширина 2730мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 9 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2017 FOX.kissfm, в Днепре есть вполне адекватный форумчанин- воротчик Ufo. www.stroimdom.com.ua/forum/member.php?u=495 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 FOX.kissfm, в Днепре есть вполне адекватный форумчанин- воротчик Ufo. www.stroimdom.com.ua/forum/member.php?u=495 Спасибо за наводку, уже созвонились. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ворота-ua Опубліковано: 16 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2017 Откатные ворота телескопического типа открытия. зашивка терасной доской. Автоматика Каме. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PortalService Опубліковано: 16 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2017 Всем доброго времени суток! Воротами занимаемся с 2000 г. и про новинки всех производителей Вы уже давно в курсе и без нас. Только эксклюзив, только хардкор! Вот по теме (совсем свежее): Ну и из раннего: Не просто хвастаемся, а приглашаем всех вратарей к взаимовыгодному сотрудничеству! С уваженнием, portalservice 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ворота-ua Опубліковано: 16 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2017 Какой материал зашивки ворот? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PortalService Опубліковано: 16 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2017 Какой материал зашивки ворот? Крашеный триплекс 5+5. Ничем другим такого эффекта не добиться. Проверено (с). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 16 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2017 Глядя на ворота и калитку хочется демонтировать забор. На моей фотографии секционные ворота LPU40 Hormann. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 27 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2017 А якої думки воротарі про відкатну автоматику Roger? Інформації по форуму мало, знайшов, що ввозить і просуває її Gant. Фірма, яка монтувала мені секційні ворота, зараз рекомендує її на відкатні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ворота-ua Опубліковано: 27 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2017 А якої думки воротарі про відкатну автоматику Roger? Інформації по форуму мало, знайшов, що ввозить і просуває її Gant. Фірма, яка монтувала мені секційні ворота, зараз рекомендує її на відкатні... І як вам Гант? як по монтажу,як по продукції? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 27 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2017 І як вам Гант? як по монтажу,як по продукції? Не працював з Гантом. Переговори по воротам тоді вів зі своїм знайомим, він дав гарну ціну і монтажників. Зараз знову звернувся до нього по автоматиці - радить Roger. Те, що знайшов на форумі, виклав у пості вище... Мені особисто бренд не знайомий, тому вирішив спитати у профі... А тут якось одразу хочуть підловили, що я когось/щось рекламую (склалось таке враження) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ворота-ua Опубліковано: 27 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2017 Не працював з Гантом. Переговори по воротам тоді вів зі своїм знайомим, він дав гарну ціну і монтажників. Зараз знову звернувся до нього по автоматиці - радить Roger. Те, що знайшов на форумі, виклав у пості вище... Мені особисто бренд не знайомий, тому вирішив спитати у профі... А тут якось одразу хочуть підловили, що я когось/щось рекламую (склалось таке враження) Зверніть увагу на автоматику Каме. Не набагато дорожче Роджера. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 28 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2017 Не працював з Гантом. Переговори по воротам тоді вів зі своїм знайомим, він дав гарну ціну і монтажників. Зараз знову звернувся до нього по автоматиці - радить Roger. Те, що знайшов на форумі, виклав у пості вище... Мені особисто бренд не знайомий, тому вирішив спитати у профі... А тут якось одразу хочуть підловили, що я когось/щось рекламую (склалось таке враження) Я думаю, что Вам нужно прислушиваться к мнению человека, который будет обслуживать и ремонтировать автоматику в случае необходимости. У него есть опыт ремонта, запчасти, знание сильных и слабых мест. Я думаю, что меньше всего хлопот в эксплуатации Вам доставит автоматика Came. Если человек, которому Вы доверяете настойчиво рекомендует Roger, прислушайтесь к его мнению. Вас с ним сотрудничать, а не с нами). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Eduard2011 Опубліковано: 21 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2017 Здравствуйте! Скажите пожалуйста не вредно ли автоматике её обесточивание на ночь или на несколько суток ? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 21 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2017 Здравствуйте! Скажите пожалуйста не вредно ли автоматике её обесточивание на ночь или на несколько суток ? Спасибо! Не вредно...;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ворота-ua Опубліковано: 22 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2017 Для тих хто не встиг зняти плівку з воріт. Хімія нам пропонуе ось такий засіб. "І хімія нам білявок подарувала". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeUA Опубліковано: 24 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2017 Господа, неспешно ищется автоматика для откатных ворот. Фото ворот и место установки автоматики с указанием размера ворот - на фото, высота полотна 1,8 м. Есть автоматика ворот гаража - Nice, хотелось бы пользоваться одним брелком для гаражных ворот и для въездных ворот, но это не принципиальное условие... при значительном увеличении стоимости переморщусь с двумя брелками Бренд автоматики не важен, нужна просто надежная и не сильно кусючая по цене... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeUA Опубліковано: 24 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2017 Фото с размерами... почему-то не получилось в одно сообщение вставить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 27 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2017 SergeUA, Ваши ворота установлены на малую направляющую трубу? Долго работают? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 27 грудня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2017 Малого того что на малую, так еще и СП Киев... Ваша фурнитура не предназначена для таких ворот, через некоторое время она "раскроется". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз