tarick Опубліковано: 12 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2020 Але монтажники більше подякують за багатожильний......и будут зажимать его в клемы без гильз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mont Опубліковано: 12 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2020 ...и будут зажимать его в клемы без гильз Это что-то страшное? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 12 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2020 ...и будут зажимать его в клемы без гильз Ну, ми гільзуємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 12 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2020 Это что-то страшное? На такі малі потужності -просто не по феншую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mont Опубліковано: 13 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2020 На такі малі потужності -просто не по феншую. вот это я и хотел услышать) Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 13 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2020 Все давно обжимают. А вот что делать с монолитом 3х2.5 мм на фотоэлементы я не знаю.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serges Опубліковано: 13 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2020 Нашел на Али такую термоусадку с припоем, еще не пользовал, только заказал. Может она сгодится? aliexpress.ru/item/32913042395.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.264d33edkTD4QL&_ga=2.149604158.922716540.1604943457-1825287906.1603287913 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarick Опубліковано: 7 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2020 Брелок к автоматике Ryterna умеет seed code посылать? Если да, то как? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeUA Опубліковано: 13 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2020 Господа, поделитесь опытом Есть ворота во двор с автоматикой САМЕ и ворота гаража с автоматикой NICE, а есть американский машин у которого на водительском козырьке от солнца три кнопки Как их подружить? Какой танец с бубнами для этого нужен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 13 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2020 Залежить від того якого року авто. Після 2010 - скоріш за все вдасться. Сині пульти від came точно не пропишете. Чорні, скоріш за все, треба потанцювати з бубном. Почитайте інструкцію до homelink. Перед програмуванням зробіть процедуру видалення записів. Буду у Острозі у січні, якщо не вдасться прошитись - можу спробувати допомогти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Konstruktor Опубліковано: 14 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2020 Доделывали после кухонщиков Заказчику свет и он попросил решить проблему с воротами. Есть 4 створки - заезд на 3 машишы. Одна будет глухая. Так как некуда деть "противовес" (точное название не знаю) хочет чтобы створка заезжала в створку, типа гармошки или как. Кому интересно и есть решение дам контакты. Территориально Лесники. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 14 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2020 Доделывали после кухонщиков Заказчику свет и он попросил решить проблему с воротами. Есть 4 створки - заезд на 3 машишы. Одна будет глухая. Так как некуда деть "противовес" (точное название не знаю) хочет чтобы створка заезжала в створку, типа гармошки или как. Кому интересно и есть решение дам контакты. Территориально Лесники. Это въездные ворота или гаражные? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Konstruktor Опубліковано: 14 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2020 Это въездные ворота или гаражные? Сейчас сделан навес. Будет типа холодного гаража. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 14 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2020 Сейчас сделан навес. Будет типа холодного гаража. Сбросьте фото проема 0673145111, посмотрим что можно предложить) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeUA Опубліковано: 14 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2020 Залежить від того якого року авто. Після 2010 - скоріш за все вдасться. Сині пульти від came точно не пропишете. Чорні, скоріш за все, треба потанцювати з бубном. Почитайте інструкцію до homelink. Перед програмуванням зробіть процедуру видалення записів. Буду у Острозі у січні, якщо не вдасться прошитись - можу спробувати допомогти Машина 2019 року. САМЕ - пульт сірий на дві кнопки... NICE - синій, на чотири. Більш цікаво подружити машину з воротами у двір, під навісом машина стоїть... Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPClientOM Опубліковано: 23 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2020 Кто-то задумывался о повышении автономности привода ворот? У нас несколько раз в году отключают всю улицу для каких-то работ, и мне ужасно лень вылазить из машины и идти пешком открывать ворота руками. Я смотрю на вот такую кетайскую игрушку. У меня есть литий-ионный аккумулятор на 48 вольт от электровелосипеда. Вот я и думаю, если запитать ворота от батарейки через инвертор. А батарейку заряжать от сети. Электропривод ворот Miller Technics 1000. Вроде бы там моторчик ватт на 300, но вот потянет ли его этот типа-600-ваттный инвертор.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 24 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2020 SPClientOM, не дёшево стоит этот инвертер. Лучше увеличить бюджет и поставить инвертер в доме, посадив на него видеонаблюдение и ещё что-то полезное. Потянет или не потянет зависит от реальных показателей инвертора. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svyatoskla Опубліковано: 28 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2020 Добрый день. Клиенту в распашных воротах калитку сделали в средине створки. Стою перед дилеммой или крепить линейный привод у самой земли (что мне больше нравится) и клиенту придется переступать через рычаг привода прикрепленный к створке или смещать точку крепления рычага, рычажного привода, ближе к навесу (что хочется клиенту). У кого есть опыт смещения точки креплена рычага, рычажного привода, ближе к навесу? Если можно смещать, то на сколько? Или поделитесь своими теоретическими соображениями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 28 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2020 У верхню трубу каркасу + електрозамок внизу. Робили так. Працюють Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svyatoskla Опубліковано: 28 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2020 У верхню трубу каркасу Сверху ставить совсем будет не эстетично. Ворота кованные, арочные, вся дизайнерская задумка, коту под хвост. Я такую схему применял на воротах просто профлистом зашитыми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 28 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2020 Сверху ставить совсем будет не эстетично. Ворота кованные, арочные, вся дизайнерская задумка, коту под хвост. Я такую схему применял на воротах просто профлистом зашитыми. Ну, про ковані ворота жодного слова не було. Щоб щось радити - треба бачити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svyatoskla Опубліковано: 28 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2020 Так выглядят ворота Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 28 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2020 вниз якщо ставити - декоративні хріньки не будуть заважати? ті що напівколо, до середини стовпа доходять. я б таки ставив у верхню трубу, ту що над хвірткою. ричажка. трохи переробити кронштейн, який на стулці воріт буде. і замок обов'язково, бо вітрові навантаження ніхто не скасовував. або ж взагалі ставити підземний фрог. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svyatoskla Опубліковано: 28 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2020 Як що у верхню турбу ставити, чому не ленійну автоматику телескопічного типу? Як то Hörmann або FAAC. А ще я побоююся що вехне розтошуваня автоматики з часом розхитае кладку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 28 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2020 Можна і лінійку. У каме з літа з'явилися ats. Для широких стовпів Щодо стовпчиків - ну, це вже залежить від мурування. Якщо всередині бетон - нічого не буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз