US7IGN Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 20 минут назад, normal сказал: Ничосе бедная семья... Ну все на великий будинок пішло, з ким не буває. У мене так дядька зараз не знає що зі своїми 4 поверхами робити. Для таких випадків краще тимчасово переїхати у менший гостьовий будинок. Або закрити пару поверхів... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 2 часа назад, volomoto сказал: Можна, яка до вас приходить заземлений нуль, який потрібен для коректної роботи газового котла. В іншому випадку я б повністю ізолювався від мережі. Це квартира котла немає, але якщо з'єднати нулі на вході і виході ДБЖ то значно спроститься монтаж в щитку і комутація ДБЖ. Чим може нашкодити такий наскрізний нуль? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istvan1964 Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 2 минуты назад, Слава Щ. сказал: Це квартира котла немає, але якщо з'єднати нулі на вході і виході ДБЖ то значно спроститься монтаж в щитку і комутація ДБЖ. Чим може нашкодити такий наскрізний нуль? тоже ломаю голову над этим вопросом. APC Smart 1500, хочу 2 автомобильных акк подключить и вынести в подсобку, чтобы акк не воняли при зарядке. кроме газового котла еще 5 насосов, тянуть 3 провода или одну разница есть. в дом приходит 3 фазы и ноль, ноль заземлен на мой контур на входе, т.е. ноль и защитное заземление соединены вместе, в любой розетке дома защита и ноль звонятся между собой. на UPS защита на входе выходе звонится, ноль нет. т.е. если вилка UPS в розетке, ноль на входе на земле. что будет, если и на выходе ноль заземлю? сам котел с UPS работает, т.е. котлу заземленная ноль не нужна? уже совсем запутался. хотел проверить, но боюсь фейерверка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 4 часа назад, normal сказал: Ничосе бедная семья... причем здесь это, у меня знакомые купили газовый генератор, заплатили за проэкт и радуются жизни. А хотели поменять машину. Вопрос что более разумно использовать, аккумы или генератор, если главная задача запустить котел, от генератора даже интвертора не все котлы идут, а потратить деньги на генератор и что потом с ним делать, да и затраты не маленькие. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 1 минуту назад, V.K.L сказал: причем здесь это, у меня знакомые купили газовый генератор, заплатили за проэкт и радуются жизни. А хотели поменять машину. Вопрос что более разумно использовать, аккумы или генератор, если главная задача запустить котел, от генератора даже интвертора не все котлы идут, а потратить деньги на генератор и что потом с ним делать, да и затраты не маленькие. Вы просто когда ставили задачу, зачем то написали что бедная, но запросы написали как у богатой Если по теме то я на 90% уверен что если поужаться с компом но скорее это мощность бп а не потребление и поменять все лампочки на светодиодные то уже будет 200-300 ват Ну и можно вложиться в ибп до 1000 ва плюс один акб на 200 а/ч лучше два но можно с одного начать и если хозяин будет экономить, к примеру котел запускать каждых два часа на час то и одной хватит, ну и на компе в игрушки не играть в блекаут Генератор инверторный на 90% запустит котел, но у него есть ресурс как и у акб, и буквально через месяц не будет сервиса, просто генераторы массово будут выходить из строя, и то что раньше ломалось существующий сервис успевал чинить, то сейчас их будет в 100 раз больше итого ремонт как бы возможен а как бы и нет, а бюджетные генераторы не факт что 500 часов отработают 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 13 минут назад, mib сказал: генераторы массово будут выходить из строя Такой мне могут привезти в Одессе будет стоить 850 евро. Но я тоже склоняюсь к аккуму, да согласен пусть ужмутся и выбирают, свет, тепло или игрушки)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 22 минуты назад, V.K.L сказал: Такой мне могут привезти в Одессе будет стоить 850 евро. Но я тоже склоняюсь к аккуму, да согласен пусть ужмутся и выбирают, свет, тепло или игрушки)) Я вам там еще в другой теме написал что в идеале и то и то так ресурс будет больше К примеру я свой генератор с октября заводил 4 раза где то 10-12 часов наработки, а на акб просидел под 400 часов в день по три раза отключают Но не заведи я генератор акб резко ресурс бы потеряли им нельзя разряженными стоять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 17 минут назад, mib сказал: Но не заведи я генератор акб резко ресурс бы потеряли им нельзя разряженными стоять да и фиг с ним, ну выкинем война же не будет вечной, до следующей зимы надеюсь мы победим! А так все это очень дорого и муторно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 9 минут назад, V.K.L сказал: да и фиг с ним, ну выкинем война же не будет вечной, до следующей зимы надеюсь мы победим! А так все это очень дорого и муторно. Дело в том что если акб доживут до весны в таком ритме как сейчас это будет уже удача Они же чейчас не в буфере стоят как в мирное время с десятком циклов в год сейчас в неделю их по 20 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 4 години тому, istvan1964 сказав: тоже ломаю голову над этим вопросом. APC Smart 1500, хочу 2 автомобильных акк подключить и вынести в подсобку, чтобы акк не воняли при зарядке А хто буде автомобільні АКБ підзаряджати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 5 минут назад, bunak сказал: А хто буде автомобільні АКБ підзаряджати? У меня прям сейчас заряжает ибп 20ю амперами и блок питания светодиодных лент 30ю заряжается 500а/ч но постепенно ток начнет падать и блок питания я отключу, точнее сниму с него питание 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 (змінено) 6 хвилин тому, mib сказав: У меня прям сейчас заряжает ибп 20ю амперами и блок питания светодиодных лент 30ю заряжается 500а/ч но постепенно ток начнет падать и блок питания я отключу, точнее сниму с него питание А так? Берете недорогой инвертор с аппроксимированным синусом, одну автомобильную батарею на ХХ ah, бу онлайн упс с двойным преобразованием (тоже можно найти не дорого) и синусом на выходе. Батарею к инвертору, инвертор в сеть, выход инвертора в онлайн упс. Получите и большое время работы и автоматический заряд батареи, и батарею в количестве одна штука. И синус на выходе. упсы с двойным преобразованием работают в постоянном режиме преобразования. Это их нормальная работа Что скажите? Змінено 2 грудня 2022 користувачем bunak Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 В целом я понял, надо чтоб был генератор, акб, и просто свет в сети и солнце)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 3 минуты назад, bunak сказал: Что скажите? а схемку))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 1 час назад, mib сказал: и поменять все лампочки на светодиодные то уже будет 200-300 ват хтось ще юзає лампочки ілліча? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 9 минут назад, bunak сказал: А так? Берете недорогой инвертор с аппроксимированным синусом, одну автомобильную батарею на ХХ ah, бу онлайн упс с двойным преобразованием (тоже можно найти не дорого) и синусом на выходе. Батарею к инвертору, инвертор в сеть, выход инвертора в онлайн упс. Получите и большое время работы и автоматический заряд батареи, и батарею в количестве одна штука. И синус на выходе. упсы с двойным преобразованием работают в постоянном режиме преобразования. Это их нормальная работа Что скажите? Онлайн упс на хх будет есть больше нагрузки есть такие которые на меандр скажут фу и откажутся работать Проще на алике сразу инвертор с синусом заказать, я соседу заказывал пришел за 3 недели, с гордой надписью 2500 но больше 500 ват я бы в него не включал, зато цена 2600 и бесплатная доставка Он кстати сразу два купил, второй в резерв три дня как работает из минусов пропеллер там без датчика молотит что дурной Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 Только что, US7IGN сказал: хтось ще юзає лампочки ілліча? Ну для кого то же они лежат на полках в форе и атб? Я сильно сомневаюсь что для меня, ибо уменя генератор с ибп без лампочки на старте отказывается работать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 1 годину тому, V.K.L сказав: Вопрос что более разумно использовать, аккумы или генератор Так вы вроде хотели отдать 50000 за павербанк который держит 1 час? Для вас может это разумно или генератор, а я сегодня докупил ещё AGM LPM-MG 12V\20AH за 2400грн специально для роутера 12V, будет держать 68 часов и 300 циклов та и ладно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 (змінено) 18 хвилин тому, mib сказав: Онлайн упс на хх будет есть больше нагрузки есть такие которые на меандр скажут фу и откажутся работать Чи правильно я розумію що будь який Онлайн ДБЖ, тобто будь який ДБЖ для комп'ютерної техніки, помітно розряджається на "Холостом ходу". Тоді яким ДБЖ ви користуєтеся? Змінено 2 грудня 2022 користувачем bunak Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 (змінено) 7 хвилин тому, normal сказав: а я сегодня докупил ещё AGM LPM-MG 12V\20AH за 2400грн специально для роутера 12V, будет держать 68 часов и 300 циклов та и ладно У мене на роуторі 5VA та оптичному перетворювачі 5VA - стоїть АКБ 12V 7А - заряджений АКБ якраз вистачає на 8.5 годин, от тільки бляха АКБ за 4 години зарядитися не може. Змінено 2 грудня 2022 користувачем bunak Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 12 минут назад, normal сказал: Так вы вроде хотели отдать 50000 не, он стоит в европе около 25000 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 25 хвилин тому, US7IGN сказав: хтось ще юзає лампочки ілліча? я почав відмовлятися від діодних лампа. Користувався тільки Філіпс та Осрам. Ну погано вони світять і все. По перше немає яскравості та насиченості, вже купляв такі дурні діодні, еквівалент 150Вт звичайним лампам - ну фігня та й все. Вони світять якось направлено, тускло. Брав і з білою шапкою, і з розсіювачем - фігня, не освітлюють вони якісно кімнати. Буду повертатися на газові, люмінесцентні. От вони ще нормально світили. Одна у мене була старенька газова лампа - відслужила мабуть років 7, може і зараз працює, вже не пам'ятаю чи міняв я її. А головне, вмикалася моментально, були відсутні будь які тормаза із розжаренням 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 7 минут назад, bunak сказал: за 4 години зарядитися не може. вот и я об этом думаю как зарядить если веерное отключение. Так роутер это хорошо, а как зарядить гаджеты, типа еще одну такую батарею. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 5 минут назад, bunak сказал: У мене на роуторі 5VA та оптичному перетворювачі 5VA - стоїть АКБ 12V 7А - заряджений АКБ якраз вистачає на 8.5 годин, от тільки бляха АКБ за 4 години зарядитися не може. Вот в том то и беда 9 минут назад, bunak сказал: Чи правильно я розумію що будь який Онлайн ДБЖ, тобто будь який ДБЖ для комп'ютерної техніки, помітно розряджається на "Холостом ходу". Тоді яким ДБЖ ви користуєтеся? Онлайн он двойного преобразования, грубо это зарядка и инвертор одновременно подключены к акб и идет сначала преобразование из ас в дс и потом из дс в ац Есть ибп с синусом и без это если говорить про комповые, за синус надо платить хх грубо без синуса хх 1а а с синусом уже 3а Дальше есть ибп/инверторы нч и вч первые с трансформатором и жрут болтше вторые жрут меньше У меня их три штуки На самую жопу простг инвертор на 1200 он жрет 1а На самый жир ибп 1500 он жрет 4а 99% пользуюсь на 800 он жрет 2,5а Пс у меня все на 12 вольт вы ведете речь про 24 вольт, тоесть в ватах в вашем случае будет вдвое больше хотя амперы одинаковы но напряжение разное, зато провода вам тоньше нужны 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 8 минут назад, bunak сказал: я почав відмовлятися від діодних лампа. Користувався тільки Філіпс та Осрам. Ну погано вони світять і все. По перше немає яскравості та насиченості, вже купляв такі дурні діодні, еквівалент 150Вт звичайним лампам - ну фігня та й все. Вони світять якось направлено, тускло. Брав і з білою шапкою, і з розсіювачем - фігня, не освітлюють вони якісно кімнати. Буду повертатися на газові, люмінесцентні. От вони ще нормально світили. Одна у мене була старенька газова лампа - відслужила мабуть років 7, може і зараз працює, вже не пам'ятаю чи міняв я її. А головне, вмикалася моментально, були відсутні будь які тормаза із розжаренням Это может быть, действительно связано с расположением, у меня грубо на 35 квадратов 25 лампочек по 3,5 вата все отлично, в спальне на 12 квадратов 8 по 8 ват в туалете таких же 4 кажется что солнце горит а в других спальнях всего по три и там кажется темновато 8ми ватные осрам, 3,5 видекс все яркий белый А есть еще три видекса шарика теплый свет по 12 ват, реальное говно и от напряжения зависимы и глаза у меня от них болят в итоге 90% времени висят как декор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз