EugeneH Опубліковано: 24 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2008 (змінено) Їхав велисопедом через Білогородку. По її східній околиці проходить ЛЕП. Не менше 100кВ (який вигляд мають 10-ки і 30-ки я знаю, а вище можу помилятись). Від спеки проводи провисли так що в найнижчому місці висота порядку 10 м. Коли проїзджав під ЛЕП відчув електричний удар в стегна (перше одне потім інше). Відчуття таке ніби мурахи за я..я гризуть. :-D Стегна виявились найвразливішим місцем бо нічим не захищені і при обертанні педалів практично торкаються металевого замка сидіння. Змінено 24 серпня 2008 користувачем EugeneH Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voffka75 Опубліковано: 25 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2008 в 1998 занимался таким несчастным случаем со смертельным исходом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 25 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2008 Вы бы написали заказное письмо в местный РЕМ и т.п. С описание ситуации , конкретного места , с просьбой о результатах рассмотрения заявления - сообщить письменно.На лист письма можно выложить фото. Пускай разбираются. Что-то там не так. Может кому-то жизнь спасете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 25 серпня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2008 Вы бы написали заказное письмо в местный РЕМ и т.п. С описание ситуации , конкретного места , с просьбой о результатах рассмотрения заявления - сообщить письменно.На лист письма можно выложить фото. Пускай разбираются. Что-то там не так. Может кому-то жизнь спасете. Мені простіше подзвонити в дирекцію, серед їхнього керівництва теж байкери є ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 28 серпня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2008 Поспілкувався сьогодні з фахівцем по техніці безпеки з обленерго. Так от, ЛЕП під якою я проізджав - 300 кВ. Для такої лінії мін. висота проводів - 8 м (!!!) "Легке пощипування" - очікуваний феномен, тож переживати нема защо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
banker Опубліковано: 28 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2008 а схидна околиця это где? что-то не припоминаю такого места. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marko Опубліковано: 29 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2008 У бабушки в селе проходит ЛЭП 750 КВ (говорили, что за "кордон" уходят). Когда проезжал на велосипеде и держался за металлические части, то пощипывало. Собаку на металлическом поводке проводил (дорога идет под ЛЭП), тоже получала, нужно было или без поводка вести, или просто из рук отпускать. Это все в сухую погоду, в дождь похуже конечно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 29 серпня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2008 а схидна околиця это где? что-то не припоминаю такого места. Вулиця, що виходить на грунтову дорогу до Петропавлівської Борщагівки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexander Pryakha Опубліковано: 29 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2008 (змінено) У бабушки в селе проходит ЛЭП 750 КВ (говорили, что за "кордон" уходят). Когда проезжал на велосипеде и держался за металлические части, то пощипывало. Собаку на металлическом поводке проводил (дорога идет под ЛЭП), тоже получала, нужно было или без поводка вести, или просто из рук отпускать. Это все в сухую погоду, в дождь похуже конечно. У меня ЛЭП 750 КВ проходит в 100 метрах от участка. Проезжаю под ней на машине часто - ничего не счипает. А под ЛЕП дворняга в этом году вывела щенков - так они под проводами и жили - я так понял никакого дискомфорта они не испытывали. Знаю что - алкоголь влияет на сопротивление тела. Пьяного счипать будет намного больше, чем трезвого. Поэтому сварщики - не пьют. Змінено 29 серпня 2008 користувачем Alexander Pryakha Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EugeneH Опубліковано: 29 серпня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2008 Пьяного счипать будет намного больше, чем трезвого. Поэтому сварщики - не пьют. Бігме, був тверезий! :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marko Опубліковано: 30 серпня 2008 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2008 У меня ЛЭП 750 КВ проходит в 100 метрах от участка. Проезжаю под ней на машине часто - ничего не счипает. А под ЛЕП дворняга в этом году вывела щенков - так они под проводами и жили - я так понял никакого дискомфорта они не испытывали. Да на машине и я проезжаю, тоже проблем нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз