dm1273 Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 Вы, профессор, воля Ваша, что-то нескладное придумали! Оно, может, и умно, но больно непонятно. Над Вами потешаться будут... можливо залишаються лише потішки... але коли в будинкові не холодно і ПРАВИЛЬНО використані будівельні матеріали, ракушняк, саман, соломяні блоки то і немає тепловтрат.... А сміється той хто сміється без "последствій"... немає поганих буд матеріалів.... є погане їх використання... Мене особисто зацікавили знімки з тепловізора... особисто резетки... і тепловтрати... На мою точку зору ракушняк з однієї сторони дешевий, з другої не так просто від нього добитися теплоти.... тут до уваги і товщина стіни і кладка і теплоізолятори... виходить не дешево ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olenevod Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 Газобетона, при правильной кладке, в Одесском регионе хватит 40 см. (с головой) А почему не в Марокко? Ювекс вроде в Киевском построился. Вы, судя по подписи тоже где то тут промышляете, зато рассуждаете о Одесском. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 6 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 можливо залишаються лише потішки... але коли в будинкові не холодно і ПРАВИЛЬНО використані будівельні матеріали, ракушняк, саман, соломяні блоки то і немає тепловтрат.... А сміється той хто сміється без "последствій"... немає поганих буд матеріалів.... є погане їх використання... Мене особисто зацікавили знімки з тепловізора... особисто резетки... і тепловтрати... На мою точку зору ракушняк з однієї сторони дешевий, з другої не так просто від нього добитися теплоти.... тут до уваги і товщина стіни і кладка і теплоізолятори... виходить не дешево ... ну да, я жалею, что построил из ракушечника. сейчас строил бы из кирпича, не раз об этом заявлял. либо психанул бы и построил сруб. но мне все-таки не понятно, как толщина стены в данном случае влияет на теплопроводность, если снаружи 10 см утеплителя? расчеты, сударь! Добавлено через 40 секунд А почему не в Марокко? "Мы с коллегой прибыли из Берлина. Но об этом не рекомендуется говорить вслух" 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 Оце Дмитро потужно вкинув... Що я зміг зрозуміти, то те, що Юрко повинен: - або домурувати ще трішки ракушняка, щоб з розеток не дмухало; - або розваляти все к єбєній мамці, та будуватися с газоблоку під Одесою; - або шукати компроміси. Інакше діла не буде. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 6 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 Оце Дмитро потужно вкинув... Що я зміг зрозуміти, то те, що Юрко повинен: - або домурувати ще трішки ракушняка, щоб з розеток не дмухало; Я вот думаю, как присобачить еще 50 см ракушечника к существующей стене. Дюбелями, или лучше хим. анкером? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olenevod Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 Я вот думаю, как присобачить еще 50 см ракушечника к существующей стене. Только сначала недостающие скважины под фундаментом добури. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serges Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 ну да, я жалею, что построил из ракушечника. сейчас строил бы из кирпича, не раз об этом заявлял. либо психанул бы и построил сруб. Таки-да, именно благодаря Вашей теме перестал рассматривать "ракушку" для себя. Не многие способны признаться что ошиблись, Вы смогли, респект. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 6 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 Таки-да, именно благодаря Вашей теме перестал рассматривать "ракушку" для себя. Не многие способны признаться что ошиблись, Вы смогли, респект. че там в 23 года соображал. ото всi казали, що "ракушка - тепла". яка вона в ср@ку тепла 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 Я вот думаю, как присобачить еще 50 см ракушечника к существующей стене. Дюбелями, или лучше хим. анкером? :D Прочнее синей изоленты еще ничего не придумали. Лучше ее может быть только еще один слой синей изоленты сверху. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 6 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 Прочнее синей изоленты еще ничего не придумали. Лучше ее может быть только еще один слой синей изоленты сверху. я параноик. приклею двухсторонним скотчем. он будет понадежнее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 че там в 23 года соображал. ото всi казали, що "ракушка - тепла". яка вона в ср@ку тепла не, ну 80 см ракушки будет более менее тепло, а 100-120 даже жарко... да и дом будет посолидней, покрупнее..))) Много ходит мифов от строителей , что ракушка теплая, керамзит -прекрасный утеплитель...но они никогда не заглядывали в справочники по теплопроводности материалов...ведь "наші діди так будували" Если же говорить теплотехническим языком, то теплопроводность ракушки зависит от ее марки и плотности, но в лучшем случае приблизительно равна теплопроводности красного кирпича... в худшем-керамзитобетона. В идеале взвешивать и смотреть в справочник на теплопроводность известняка схожей плотности.. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dm1273 Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 ну от вам і відповідь. Uvex робив ці розрахунки? Вони мають бути в проекті.... розрахунків! А що тепер йому робити? ізолента ще якісь приколи --- будь-ласка... але взимку він втрачає тепло... Добавлено через 1 минуту Ракушняк як додатаовий буд метріаль згоден але не основний... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 6 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 ну от вам і відповідь. Uvex робив ці розрахунки? Вони мають бути в проекті.... розрахунків! А що тепер йому робити? ізолента ще якісь приколи --- будь-ласка... але взимку він втрачає тепло... Добавлено через 1 минуту Ракушняк як додатаовий буд метріаль згоден але не основний... И все-таки, как изменится значение теплового сопротивления, если мы поменяем толщину стены из ракушки 37 см на толщину 80 см? При том, что у нас стена утеплена 10 сантиметрами базальтовой ватой? Боюсь, ответ Вас удручит. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 Добавлено через 1 минуту Ракушняк як додатаовий буд метріаль згоден але не основний... у автора ракушка - основной несущий материал и дополнительный по теплоизоляции, что не так? и второй вопрос - какой смысл обсуждать выбор автора на даном этапе? в чем польза от вашего набора слов? тем более что выбор вполне традиционный и провереный временем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VikaSV Опубліковано: 10 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2015 А пергола при этом на юге или западе? на юге она получится довольно маленькой. Либо продолжить ее таким образом. Если я правильно поняла балки перголы имеет направление север-юг. В таком варианте она совершенно не будет давать тени. Перголы должны иметь направление запад - восток. Хотя от низкого солнца это все равно не спасет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VikaSV Опубліковано: 10 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2015 можно полупрозрачную стеночку соорудить типа такой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 10 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2015 Если я правильно поняла балки перголы имеет направление север-юг. В таком варианте она совершенно не будет давать тени. Перголы должны иметь направление запад - восток. Хотя от низкого солнца это все равно не спасет. Все верно. Над террасой трудится профессионал-архитектор, который через пару недель поразит широтой размаха 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dobrobud1 Опубліковано: 10 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2015 барабанная дробь ))) Ждем с нетерпением проекта с визуализацией и быстрой реализации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 19 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2015 Всем привет. Вот думаю, какие деревья посадить.. Что скажете о березах вдоль забора внутри участка? Уровень грунтовых вод довольно высокий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolks Опубліковано: 19 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2015 Всем привет. Вот думаю, какие деревья посадить.. Что скажете о березах вдоль забора внутри участка? Уровень грунтовых вод довольно высокий. Березы водохлебы, им понравится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 19 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2015 Березы водохлебы, им понравится. а близлежащей траве? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maris Опубліковано: 19 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2015 Всем привет. Вот думаю, какие деревья посадить.. Что скажете о березах вдоль забора внутри участка? Уровень грунтовых вод довольно высокий. не патриотично вербы садите 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolks Опубліковано: 19 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2015 а близлежащей траве? А вот траве может такое соседство не понравиться, особенно, если она окажется еще и в тени. Добавлено через 2 минуты не патриотично вербы садите Может, ТС хочет патриотично с них кровь сок пить...;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uvex Опубліковано: 19 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2015 А вот траве может такое соседство не понравиться, особенно, если она окажется еще и в тени. А если там хороший полив сделать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolks Опубліковано: 19 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2015 А если там хороший полив сделать? Если нравятся березы, думаю,стоит попробовать. При высоких грунтовых есть шанс, что воды всем будет хватать. Я у себя посадила березы над дренажным полем, и сейчас делаю газон с автополивом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз