жека fire Опубліковано: 5 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2012 думаю подраздел охота и рыбалка разделить отдельно - поскольку не все охотники рыбаки, а рыбаки охотники. я лично рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 5 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2012 А что, в разделе так много сообщений, что невозможно среди десяти тем найти нужное? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GoshaKievskiy Опубліковано: 7 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2012 думаю подраздел охота и рыбалка разделить отдельно - поскольку не все охотники рыбаки, а рыбаки охотники. я лично рыбак ....еще и для грибников можно.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 7 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2012 ....еще и для грибников можно.. А ягодники что, не люди? Даешь и им отдельную ветку! А также любителям бабочек, собирателям корешков и лесорубам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ТРУДОГОЛИК-КАРЬЕРИСТ Опубліковано: 7 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2012 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GoshaKievskiy Опубліковано: 7 лютого 2012 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2012 А ягодники что, не люди? Даешь и им отдельную ветку! А также любителям бабочек, собирателям корешков и лесорубам ...и все это под крышкой Гринписа.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз