Гість dimashoker Опубліковано: 24 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2012 Продаю старую мебель в неплохом состоянии(стенка в зал с комп. столиком) + спальный гарнитур(2-я кровать, комод, шкаф, тумбы) Звоните 0935165512, посмотреть можно в любое время, фото нет) Цена договорная! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
руки_из_попы Опубліковано: 27 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2012 я в шоке...)) ты сам ник свой придумал или тебя так называют ??? уж очень тема твоя по твоему нику... ))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIKTORIUS Опубліковано: 13 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2012 Можно фото комп столика и размеры на viktorius@dreamdim.com ?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tsoy Опубліковано: 13 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2012 я в шоке...)) ты сам ник свой придумал или тебя так называют ??? уж очень тема твоя по твоему нику... ))))) Гі Гі ) У тебя тоже ничего так. Тебя так назівают? ) Цой ) П.С. Предвижу встречній вопрос. Да, меня так назівают. Известен в жизни со своим ником и на некоторіх фоорумах. По человечески мое имя Сергей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз