vova49805kk Опубліковано: 17 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2012 Можно ли купить одну из недорогих вертикальных фрез типа-Вертикальная фрезерная машина Stern ER - 1200 2 шт. 325 грн. www.etools.in.ua/index.php?productID=3908 и использовать ее в качестве штробореза .надолго ли ее хватит.кто пробовал?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ssspit Опубліковано: 17 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2012 болгаркой не доходя до края трубы 1/2" или 3/4" выреж угол согни и будет тебе штроборез Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vova49805kk Опубліковано: 18 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2012 Видел в инете фрезу по газобетону.Я не против что можно вручную.Но мы живём в веке дешового китайского инструмента и грех этим не воспользоваться.Кто чем штробил.Мне кажеться болгарка со стоместкой и то лучше будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleeck Опубліковано: 18 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2012 штробил лобзиком, я взахвати отломал плоскогубцами нужный выход пилки и вперед болгарка дает много шума и пыли, в лобзике главное большие обороты пилка тупится но продолжает пилить и на выходе вместо пыли песок 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз