lilu12342 Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 А я как раз задумалась об еще одном четырехлапом охраннике с будкой , чтобы попарно охраняли территорию. А то тоже как то неспокойно стало... И мы бы так сделали, но у половины семьи аллергия на собак( в том числе у матери), так что для нас не вариант( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лялечка Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 И мы бы так сделали, но у половины семьи аллергия на собак( в том числе у матери), так что для нас не вариант( Так заведите большую уличную собаку, и чтобы ее кормил и занимался тот, у кого нет аллергии. А вообще, у моего мужа в начале наших отношений тоже была аллергия на собак, только приезжал ко мне, так моментально начинал чихать, сопли и глаза слезились, но гдето через 4-6 месяцев все аллергические проявления пропали. Так что считаю, что клин- клином вышибают 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ломастер Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 ...Я себе поставила сигнализацию на стадии "коробка". Сын смеялся, но сигнализация себя уже "отбила". У меня есть сигнализация. Вскрыли двери в сад. Бегали по дому, оставляя везде свои пальцы. Пытались отключить сигнализацию. Пока менты приехали, технику кое-какую вынесли... Если не трудно, расскажите об этом подробнее. Не совсем понятно. Пы.Сы. Не ищите "подколок" - я правда не понял. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lilu12342 Опубліковано: 25 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 Так заведите большую уличную собаку, и чтобы ее кормил и занимался тот, у кого нет аллергии. А вообще, у моего мужа в начале наших отношений тоже была аллергия на собак, только приезжал ко мне, так моментально начинал чихать, сопли и глаза слезились, но гдето через 4-6 месяцев все аллергические проявления пропали. Так что считаю, что клин- клином вышибают Может и так, а у вас какой породы собака? У сына аллергии нет, так что впринципе он может собакой заниматься. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Algebra Опубліковано: 25 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 Думаю, что не стоит выкладывать в открытом доступе информацию, как именно обносят дома. Понимаю, что одна сигнализация -не панацея. Только комплекс методов по охране может , и то, но не всегда, помочь сберечь свое майно. Добавлено через 2 минуты Если не трудно, расскажите об этом подробнее. Не совсем понятно. Пы.Сы. Не ищите "подколок" - я правда не понял. Не было бы сигнализации, то могли не только обнести, но и жить в доме. А так, выдавил окно, хватанул, что в коробке стоит, и , деру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лялечка Опубліковано: 25 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 Может и так, а у вас какой породы собака? У сына аллергии нет, так что впринципе он может собакой заниматься. У нас несколько азиатов Кстати, сейчас в продаже есть щенки, так что если интересно, могу предложить ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dron Опубліковано: 27 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2016 достаточно часто встречающийся вариант, можете представить кто лазит чего представлять , мы видели кто наш дом два раза обворовывал - на суде. Еще я его видел на следственном эксперементе, опять же у нас в доме. Препративная рожа, осмелюсь доложить - семь ходок, тубер, вич-инфицирован, это нам следак рассказывал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 27 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2016 чего представлять , мы видели кто наш дом два раза обворовывал - на суде. Еще я его видел на следственном эксперементе, опять же у нас в доме. Препративная рожа, осмелюсь доложить - семь ходок, тубер, вич-инфицирован, это нам следак рассказывал. Повбивав би...:-x Почему отменили каторгу и смертную казнь?... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dron Опубліковано: 27 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2016 Почему отменили каторгу и смертную казнь?... вроде говорят о какой-то человечности 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киевбудпостач Опубліковано: 19 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2016 семь ходок, тубер, вич-инфицирован, это нам следак рассказываля бы дом хлоркой позаливал ))) .....и все равно бы палки коха ночью снились )))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Algebra Опубліковано: 25 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2016 Обворовали на соседней улице дом. Сработала сигнализация и есть видеокамеры. Воры смылись, но лица камеры запечатлели хорошо. Менты сказал, чтобы потерпевшие разбирались с ворами сами заявление приняли, но не никто ничем не занимается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 25 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2016 Обворовали на соседней улице дом. Сработала сигнализация и есть видеокамеры. Воры смылись, но лица камеры запечатлели хорошо. Менты сказал, чтобы потерпевшие разбирались с ворами сами заявление приняли, но не никто ничем не занимается. Унесли чтото? "Разбирались сами" - тоесть можно применить самосуд? Скоро так и будет судя по всему... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 27 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2016 у нас к соседям посреди ночи залез вор через подвал, хорошо что соседи охрану на ночь ставят на 1 этаж. Совсем страха нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 27 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2016 у нас к соседям посреди ночи залез вор через подвал, хорошо что соседи охрану на ночь ставят на 1 этаж. Совсем страха нет. Тело взяли? Местный или залетный? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 13 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2018 заявление приняли, но не никто ничем не занимается. А как их простимулировать - законные рецепты есть ? Тоже, обнесли на 30 тис.грн. - не бояться ничего, воровали одновременно минимум 3-и человека с грузовым транспортом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Друже Бобер Опубліковано: 13 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2018 Ну предложите им процент.Ну скажем 25% от найденного. ))) Раньше были "благотворительные" фонды для "пожертвования ".Официально через банк. Грабят,ограбили и будут грабить.Просто очень просто продать награбленное. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 13 лютого 2018 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2018 До знайогомого на поверх прийшли колядники, відколядували (де відкрили де ні) і пішли, не помітивши камери. Пізніше прийшли два старших "колядника" і відразу до дверей товариша (в дома нікого не було і це виявили молодші). Старші більш досвідчені і уважні - камеру побачили, на морозі в сторону з розворотом і давай камеру виковирювати. Фактично замісь пограбування квартири обмежились демонтажем камери. Морда лиця є крупним планом, мордаи не місцеві, заяву написали, операм морди теж не знайомі. Та й що ім світить за викрадену камеру. Суми на кримінал не вистачить навіть якби найшли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 12 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2018 А как их простимулировать - законные рецепты есть ? Взагалі - поліція знайшла майже усе викрадене та злодіїв , хоча крадіжку я побачив через місяць після її здійснення. Перед тим, як їхати до місцевого відділення, я направив та зареєстрував звернення з додатками щодо крадіжки - до національної поліції України - через офіційний сайт. Місцевий слідчий потім мені дзвонив та дещо роздратовано питав : - навіщо таке робити ?! А я йому : - я ще і не таке зроблю - якщо шукати не будете... Також, є у мене така професійна звичка - усе документую - отже було чимало фотографій обладнання, яке було викрадено. Це, напевно, теж відіграло свою роль. Десь так. *** 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юрище Опубліковано: 14 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2018 Ой ой скока мути- камеры, чот там документирую! Получите от человеа в курсе- ничего не будет- следствие развалино, упк говно, евробляСУДы никого несажают! След и опера при 10гр зп и бенз 30 работать нехотят и несобираються! Хотите пример- плз- сегод по любому производству свидетель может в суде отказаться от своих показаний и дать новые!!!- НОВЫЕ КАРЛ И ИХ БЛЯСУД ПРИНИМАЕТ КАК ОКОНЧАТЕЛЬНЫЕ!:flag1: И все расследование в УНИТАЗ!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 9 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2018 Шановні, виникла потреба встановити якісь законний засіб відео-фіксації - бо лазять по території. Камери не поставиш - поцуплять. Можна камери поставити зсередини приміщення - щоб фіксували ситуацію на вулиці, але це буде незаконним заходом. От же - потрібна чи то панель виклику чи то домофон. Цю штуку ми маємо можливість надійно зафіксувати, та датчиком удару - взяти під охорону. Є лише такі вимоги : 1.Камера з якісною матрицею. 2.Слот для карти пам'яті. 3.Інфрачервоне підсвічування - бажано метрів з 10. 4.Датчик руху. 5.Бюджет до 2,5 тис.гр. Щось порадите можете ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dogkiller Опубліковано: 10 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2018 1.Камера з якісною матрицею. 2.Слот для карти пам'яті. 3.Інфрачервоне підсвічування - бажано метрів з 10. 4.Датчик руху. 5.Бюджет до 2,5 тис.гр. Щось порадите можете ?! 1. насколько "качественной" 800 х600 или 4 К ? 2. ....? 3. для ваших задач 30-100 м надо 4. этот пункт может реализовать самый дешевый регистратор, автоматически отпадает необходимость в "слоте" и камеру можно рассматривать наружную... 5. с б\у винчестером можно попробовать уложиться... Камери не поставиш - поцуплять. а на крышу, а на трубу метров 6 камеру поставить нельзя? внутри помещения обзор маленький будет.... лазять по території такую штуку положите- и перестанут.... рассмотрите этот вариант, если не получится купить самостоятельно -маякните, помогу. качество картинки камеры с этого набора- "ворота". стоит на трубе 5 метров. 3 года. Поначалу думал, что снесут... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2018 1. насколько "качественной" 800 х600 или 4 К ? 2. ....? 3. для ваших задач 30-100 м надо 4. этот пункт может реализовать самый дешевый регистратор, автоматически отпадает необходимость в "слоте" и камеру можно рассматривать наружную... 5. с б\у винчестером можно попробовать уложиться... То , щось конкретне порадьте - бажано з айпі камерою ?! Слот памяти - не хочу я ще додатково встановлювати реєстратор. Але, якщо у цьому є потреба , то чому би ні... а на крышу, а на трубу метров 6 камеру поставить нельзя? Можна. У мене, навіть, лежать декілька камер таких - IP-камера Hikvision DS-2CD2020F-I (4мм) Це треба щось там вигадувати - труби встановлювати, якимось чином тягнути дроти , та без будь-якої гарантії, що вночі туди не прийдуть з 5-и метровою драбиною та не вкрадуть камери на 5-ть тис. грн... Вирішення питання з використанням панелі виклику - мені подобається більше. Так зробити, щоб,принаймні, панель не викрали - це ми можемо. До того ж - розташування панелі дозволяє розгледите обличчя. Якщо камеру ми поставимо на висоті 6-ти метрів - то що там можна побачити ?! *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dogkiller Опубліковано: 10 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2018 я порадив. Если нажмете на подчеркнутое слово в моем предыдущем посте-будет конкретное предложение.... Если есть стабильный интернет- храните все в облаке, его арендовать прийдется (халява кончилась), зато будете видеть как воруют саму камеру... лежать декілька камер таких - IP-камера Hikvisionтак установите их- пусть работают... фонарный \электрический столб есть? У соседей поставьте -пусть к вам во двор смотрят....(камеры) якимось чином тягнути дроти тут никак....с крышей самый простой способ... Вирішення питання з використанням панелі викликуберите любую, ночью - 0.5-1 метр силуэтного видео вам гарантирую....днем общее движение в поле зрения... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Друже Бобер Опубліковано: 10 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2018 (змінено) Панове,в этой теме не про камеры. Про камеры пожалуйста сюда. https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=175471&page=4 Змінено 10 квітня 2018 користувачем Друже Бобер 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 12 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2018 По ходу моєї кримінальної справи, спілкуючись з слідчими, висновки - - ніхто шукати те, що у когось там вкрадуть - не буде. - ті, кого впіймають, не будуть здавати подільників - адже за таких умов - там зовсім інші строки. - поліцію цілком влаштовує таке положення справ - не має подільників - та бог з нім. Але, ці подільники, незабаром, скоють нові злочини. *** Днями, у нас на кладовищі - 15-ть металевих кристів спиляли БОЛГАРКОЮ та вивезли !!! Як вам таке ?! Слідчий каже, що зараз завал зі справами - такого ще не було. Ті, хто мене обікрав - з десяток разів судимі та вийшли на свободу завдяки хворій на усю голову Савченко (щоб їй сиділося яко можна більше). *** От же , - злий та великий пес у вольєрі - з можливістю цей вольєр відчиняти дистанційно - чи то по спрацюванні сигналізації, чи то по телефону. - відео-контроль через інтернет - сигналізація - рушниця - охорона через пульт централізованої охорони. Десь так 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз