Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Рекомендовані повідомлення

Добрий день.
Хочу подати екларація про готовність обʼєкта до експлуатації на підставі будівельного паспорта
Чи можно використовувати технічний паспорт зроблений в 2019році, чи треба новий робити ?
Заповняю декларацію в Дії, там питає Реєстраційний номер ЄДЕСББ на кроці Технічна інвентаризація
що це таке і де шукати ?

Змінено користувачем Vikingua
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

49 хвилин тому, Vikingua сказав:

Добрий день.
Хочу подати екларація про готовність обʼєкта до експлуатації на підставі будівельного паспорта
Чи можно використовувати будівельний паспорт зроблений в 2019році, чи треба новий робити ?
Заповняю декларацію в Дії, там питає Реєстраційний номер ЄДЕСББ на кроці Технічна інвентаризація
що це таке і де шукати ?

Не можна, а нужно использовать будпаспорт по которому получали разрешение.

Тех инвентаризация - это БТИ. Заказывается, они приезжают делают замеры и выдают ТЕХпаспорт - там площадь размеры и тд.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Помилився, мав на увазі Технічний паспорт виданий в 2019
тобто ци він ще актуаний, чи треба його заново робити

Посилання на коментар

так, стой паспорт може буди старий, там питань нема
я виправив повідомлення, я вже робит технічний паспорт, і питання по ньому, бо він 2019 року і більше я нічого не робив

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Vikingua сказав:

я вже робит технічний паспорт, і питання по ньому, бо він 2019 року і більше я нічого не робив

В самому техпаспорті подивіться. У мене в техпаспорті є така примітка: "Дані технічного паспорта актуальні протягом одного року з дати проведення технічної інвентаризації."

• Лайк 2
Посилання на коментар

Скоріш за все треба новий техпаспорт. Щоб його занесли в реєстр, або щоб внесли старий. хоча краще мабуть обновитися. Вам дадуть витяг з реєстру технічної ынвентаризації. Номер цього витяга треба буде вказувати в декларації

Змінено користувачем Dendnepr
Посилання на коментар

2. Заповніть онлайн-форму на отримання послуги. Слід мати реєстраційні номери з Єдиної державної системи у сфері будівництва, повідомлення про початок будівельних робіт на підставі будівельного паспорта та технічної інвентаризації об’єкта.

Посилання на коментар

Хоча в самій декларації написано .

Цитата

Технічний паспорт

№ ______

Дата видачі

__.__.____

Реєстраційний номер документа у Реєстрі будівельної діяльності

TI01:____-____-____-____
(обов’язковий для технічних паспортів, виданих після 1 серпня 2021 р.)

Тобто може проканати і за 2019 рік. Спробкуйте в ДІЇ. Не вийде - йдіть в ЦНАП. Це безкоштовно. А гроші за новий техпаспорт завжди можна заплатить :), якщо без нього ніяк

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 4 місяці потому...
В 20.10.2023 в 12:05, Татьяна 1973 сказал:

Якщо будується будинок, то будпаспорт "на будівництво житлового будинку". Коли Ви додаєте ще гараж, то це вже господарська споруда і об'єкт вже називається житловий будинок з господарськими спорудами. Зміна назви - зміни в будпаспорті і повідомленні.

Добрий день.

Трохи інша ситуація.

Є Будпаспорт на будівництво "Житлового будинку садибного типу та господарських споруд" де на Схемі забудови є Будинок та Гараж, робилося Повідомлення про початок будівельних робіт, побудований лише будинок, робилося Повідомлення про завершення будівельних робіт, об'єкт (будинок) введено в експлуатацію та оформлене правовласності на нього, а тепер я хочу ще побудувати Гараж за наявним Будпаспортом.

Тепер питання:

1. Чи потрібно новий Будпаспорт, або оновлення існуючого для добудови Гаража на ділянці?

2. Чи потрібно знов робити Повідомлення про початок будівельних робіт?

3. Якщо Повідомлення потрібне, то що вказувати в графі Назва об’єкта будівництва? Те саме що вказувалося й минулий раз "Житловий будинок садибного типу та господарські споруди" чи вже тільки "Господарські споруди"? 

4. Який Код об'єкту вказувати в разі подання Повідомлення? 1110.3, бо інший код для Господарських споруд недоступний в разі подання через Дію...

Заздалегідь дякую!

Змінено користувачем Ridibunda
Посилання на коментар

Доброго дня. Побудував будинок до 80 кв.м згідно з будівельним паспортом на приватизованій ділянці.

Питання? Чи треба робити якийсь "Акт знищєння старого будинку"перед отриманням "Декларації про ввод в єксплуатацію"? Так сказали у ЦНАП, якщо в мене був дім якийсь на ділянці, а в мене була стара глиняна хата напіврозвалена, яку я бульдозером зніс (вона до речі на іншому місці ділянки була ніж дім)

Я думав, що треба:

1. Технічний паспорт на новий дім

2. Доки на землю

3. Заповнена декларація

.... от і думаю тепер як то

Змінено користувачем Chapaev
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Chapaev сказав:

Доброго дня. Побудував будинок до 80 кв.м згідно з будівельним паспортом на приватизованій ділянці.

Питання? Чи треба робити якийсь "Акт знищєння старого будинку"перед отриманням "Декларації про ввод в єксплуатацію"? Так сказали у ЦНАП, якщо в мене був дім якийсь на ділянці, а в мене була стара глиняна хата напіврозвалена, яку я бульдозером зніс (вона до речі на іншому місці ділянки була ніж дім)

Я думав, що треба:

1. Технічний паспорт на новий дім

2. Доки на землю

3. Заповнена декларація

.... от і думаю тепер як то

Вам надо акт о том что снесли и потом он ещё нужен для аннулирования владения этим недвижимым имуществом. Если конечно был оформлен. 

Если его нигде небыло и у хаты небыло документов и техпаспорта - то и дома не было 

У меня была старая хата со всеми доками. Обратился к юристам по недвижке - они все оформили. Перед вводом нового в эксплуатацию. 

Змінено користувачем ЯД
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, ЯД сказал:

Вам надо акт о том что снесли и потом он ещё нужен для аннулирования владения этим недвижимым имуществом. Если конечно был оформлен. 

Если его нигде небыло и у хаты небыло документов и техпаспорта - то и дома не было 

У меня была старая хата со всеми доками. Обратился к юристам по недвижке - они все оформили. Перед вводом нового в эксплуатацию. 

ООО, спасибо! На хату, техпасп був, точніше намалювали що, була хата, бо купляли не землю, а будинок на землі без доків.

Цікаво, хто такий акт робить? Мабуть ті, хто техпаспорт роблять....

Посилання на коментар

В 03.11.2024 в 09:45, Ridibunda сказал:

Добрий день.

Трохи інша ситуація.

Є Будпаспорт на будівництво "Житлового будинку садибного типу та господарських споруд" де на Схемі забудови є Будинок та Гараж, робилося Повідомлення про початок будівельних робіт, побудований лише будинок, робилося Повідомлення про завершення будівельних робіт, об'єкт (будинок) введено в експлуатацію та оформлене правовласності на нього, а тепер я хочу ще побудувати Гараж за наявним Будпаспортом.

Тепер питання:

1. Чи потрібно новий Будпаспорт, або оновлення існуючого для добудови Гаража на ділянці?

2. Чи потрібно знов робити Повідомлення про початок будівельних робіт?

3. Якщо Повідомлення потрібне, то що вказувати в графі Назва об’єкта будівництва? Те саме що вказувалося й минулий раз "Житловий будинок садибного типу та господарські споруди" чи вже тільки "Господарські споруди"? 

4. Який Код об'єкту вказувати в разі подання Повідомлення? 1110.3, бо інший код для Господарських споруд недоступний в разі подання через Дію...

Заздалегідь дякую!

"Повідомлення про завершення буд. робіт" - вперше про таке чую. Будпаспорт і повідомлення про початок діють до кінця будівництва всього об'єкта, наскільки я пам'ятаю.

Раджу звернутися в БТІ, де робили техпаспорт перед декларацією. Може щось підкажуть. Новий техпаспорт з гаражем полюбому треба буде робити.

В експлуатацію треба ввести. В темах на форумі є такі випадки про декларацію на господарчі після реєстрації будинку....пошукайте.

Змінити в праві власності скоріше всього можливо буде лише під час наступної нотаріальної дії з цим об'єктом, бо реєстратори зміни не вносять, якщо в законодавстві не змінили правила.

Змінено користувачем Татьяна 1973
  • Дякую 2
Посилання на коментар

В 09.11.2024 в 13:05, Татьяна 1973 сказал:

"Повідомлення про завершення буд. робіт" - вперше про таке чую. Будпаспорт і повідомлення про початок діють до кінця будівництва всього об'єкта, наскільки я пам'ятаю.

Раджу звернутися в БТІ, де робили техпаспорт перед декларацією. Може щось підкажуть. Новий техпаспорт з гаражем полюбому треба буде робити.

В експлуатацію треба ввести. В темах на форумі є такі випадки про декларацію на господарчі після реєстрації будинку....пошукайте.

Змінити в праві власності скоріше всього можливо буде лише під час наступної нотаріальної дії з цим об'єктом, бо реєстратори зміни не вносять, якщо в законодавстві не змінили правила.

Загалом, дякую за коментар.

Цілком логічно що Будпаспорт та Повідомлення про початок будівельних робіт повинні діяти протягом усього терміну будівництва.

Стосовно "Повідомлення про завершення буд. робіт" - я помилився у назві документу та мав на увазі "Декларацію про готовність об'єкту до експлуатації"

Змінено користувачем Ridibunda
  • Лайк 1
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

Вітаю щановну спільноту!

Звертаюсь за допомогою.

Подала "Декларацію про готовність до експлуатації об'єкта, будівнцтво якого здійнено на підставі будівельного паспорта". Повернули на доопрацювання. Помилки.

1. D00297. Перевірка відповідності цільового та функціонального використання, коду ДКБС. Критичний.

У техпаспорті  вказаний код ДКБС 1110.3. (Будинки садибного типу). Цей самий код я зазначила в Декларації. Де невідповідність?  

2. D7616. Перевірка поточної стадії проектування. Критичний.

Що це? 

3. Але головна підстава відмови - ПОвідомлення № ХХХХ про початок виконання будівельних робіт (від 05.07.2013) не СТОСУЄТЬСЯ об'єкта будівництва, зазначеного у декларації про готовність до експлуатаці об'єкта. Виявлена розбіжність між даними, зазначеними у повідомленні та поданих документах.

Подані доументи: документ на право власності, повідомлення про початок виконання будівельних робіт, будівельний паспорт. В Повідомленні  про початок код об'єкта 1110.3, в документі про право власності - "для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських споруд (без коду)", в техпаспорті код ДКБС 1110.3.   Підкреслено в коментарі до помилки "Цільове призначення за КВЦПЗ діє з 15.02.2011 до 10.08.2021 року". То яке цільове призначення вказувати ? по ДЗК 01.02. до 11.08.2021, а по КВЦпз 2.1. (З 11.08.2021) ?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...