salerius Опубліковано: 23 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2011 Э будиночок, який на даний момент складається з цоколя та першого поверху. Плануємо зняти кришу і вибудувати другий поверх. Цоколь та 1-й поверх на даний момент без міжкімнатних перегородок - тільки несущі стіни: Цокольний поверх плануємо використовувати не як гараж (хоть і на даний момент там є гаражні ворота), а під кабінет, можливо майстерню, пральню та інше (в цокольному поверсі вікон не буде, так як там фундаментні блоки. Тепер пропоную для обговорення проект будинку який ми замислили: вхід в цокольний поверх з першого поверху (драбина) На першому поверсі вітальня (з вітальні вихід на балкон), кухня, туалет(лише унітаз та умивальник), і дві драбини одна на другий поверх, а під нею малесенька в цоколь: Другий поверх, спальня, гардеробна, дитяча, та ванна кімната: Ну і зовнішній вигляд будинку (приблизно): Прошу Вашої допомоги - можливо є якісь кращі варіанти планування будинку - основна задача - що б все було компактно, і можливо навіть 2 дитячі на 2 поверсі, якщо це можливо Розгляну всі пропозиції, можете малювати в простому Paint. І ще раз вдячний за допомогу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop.s Опубліковано: 23 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2011 =) не хочу розчаровувати =) але все жахливо виглядає, як і з плануванням, так із загальною концепцією, тут є присутнім для обговорення лишень набір приміщень, та як орієнтир - загальні розміри будинку, тому єдине, що пораджу, то знайдіть собі архітектора, винайдіть кілька тисяч гривень на спеціаліста, для втілення вашої мрії в реальність, тому як на цьому етапі у вас 95% помилок, зверніть увагу, що таких туалетів не буває, як можна справляти нужду в туалеті, котрий ледь більший за унітаз з бачком, тамбура у вас немає, нераціональне використання площі коридору на 2 поверсі, в підівал з такими сходами ви не ввійдете 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Archist Опубліковано: 23 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2011 =) не хочу розчаровувати =) але все жахливо виглядає, як і з плануванням, так із загальною концепцією, тут є присутнім для обговорення лишень набір приміщень, та як орієнтир - загальні розміри будинку, тому єдине, що пораджу, то знайдіть собі архітектора, винайдіть кілька тисяч гривень на спеціаліста, для втілення вашої мрії в реальність, тому як на цьому етапі у вас 95% помилок, зверніть увагу, що таких туалетів не буває, як можна справляти нужду в туалеті, котрий ледь більший за унітаз з бачком, тамбура у вас немає, нераціональне використання площі коридору на 2 поверсі, в підівал з такими сходами ви не ввійдете Согласен с коллегой. Такие "проекты" наглядно иллюстрируют даже неподготовленным зрителям тот факт, что увязать в один аккуратный узел такие разные понятия как логика, красота, экономичность, удобство, технологичность и экологичность - задача посильная далеко не каждому. (Не в обиду ТС!) Не каждому дипломированному специалисту... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hover Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 Полностью согласен с предыдущими ораторами. Отсутствие понятия о пространстве. Если вы задумали спроектировать все самому то начните с лесниц, а уж потом все остальное. Вы не очень сильно владеете программой в которой проектировали и считаете что она подумает за вас, :D. Ниже я приведу картинки где допущены ошибки но это малая часть из всех. Посмотрите и задумайтесь а может и не стоит делать чужую работу. ps... h..3mет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salerius Опубліковано: 24 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 всім дякую що відгукнулись Критику приймаю. Пару слів про....: 1. Відносно драбини на 2 поверх то кількість сходинок не відповідає дійсності - і я це розумів з самого початку - цим я займусь. На даному етапі мені головне було Вам донести саме планування кімнат - так як я дійсно не маю освіти в даному напрямку (самоучка). 2. Сходи в підвал не мають бути такі плавні як ви намалювали - а будуть крутіші. 3. Так як фінансово не маємо змоги наймати архітектора, тому і звернувся до Вас - мені кожна порада буде цінною. Давайте забудимось про все що я малював. Прошу Вас відштовхнутись від двух основних моїх зображень (такий який будинок є зараз) це: цоколь та перший поверх. На даний момент що в цоколі що на першому поверсі перегородок міжкімнатних нема - лише несуща стіна. Перекриття цоколя і першого поверху - бітоні плити. АЛЕ На першому поверсі в меньшій частині будинку, там де вхід в будинок - немає потолка (перекриття). Дуже прошу порадити можливі варіанти планування 1-2 поверхів, ну і чи реальний всеж-таки спуск в цоколь з будинку. Буду вдячний за відповідді. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hover Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 2. Сходи в підвал не мають бути такі плавні як ви намалювали - а будуть крутіші. Проектирование в 3D дает больше представления в проектировании притом я отталкивался из ходя ваших размеров, а не просто рисовал. И как за основу брал оптимальный шаг лестницы. Дабы по ней было удобно ходить не задирать ноги верх. "28х18х28" Так что подумайте а стоит ли делать лестницу крутой. Дуже прошу порадити можливі варіанти планування 1-2 поверхів Понимаете так просто отсебятину лупить как спланировать, в рамках форума уж очень много надо учитывать, канализация, вентиляционные каналы, и т.д. А методом натыкивания вы и сами сможете это сделать, но процессе строительства все кардинально изменится, есть мечта а есть реальный мир. Притом что планирование это не только нарисовать перегородки, а сначала поставить мебель учесть пространства, а уж потом закрывать стенами. ps... На один этаж "планування" уйдет 3 часа и на другой также и того 6 часов, я думаю мысль вы уловили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vickov Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 Гостинная 3*6 - это жах. Площадь между кухней и входом в гостинную - какое имеет назначение? Туалет 0,791 *2 это двойной жах. Второй этаж не смотрел... Может, вот так сделать, как во вложении? Вход в гостинную на усмотрение. Стена между гостинной и кухней - на усмотрение. Если нужна - делаем, если не нужна - совмещаем гостинную с кухней. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vickov Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 С тем, что лестница в том виде, как изображена автором, не влезет - согласен с ранее высказавшимися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salerius Опубліковано: 24 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 Гостинная 3*6 - это жах. Площадь между кухней и входом в гостинную - какое имеет назначение? Туалет 0,791 *2 это двойной жах. Второй этаж не смотрел... Может, вот так сделать, как во вложении? Вход в гостинную на усмотрение. Стена между гостинной и кухней - на усмотрение. Если нужна - делаем, если не нужна - совмещаем гостинную с кухней. Чому такий малий туалет розповыдаю - тому що там буде ттільки унітаз-по ліву сторону та рукомийка-по праву сторону, а вже на другому поверсі буде повноцінна вана кімната в якій бкде і вана і унітаз і рукомийнік..... тепер щодо запропонованого вами плану вдячний вам але є два нюанса - ви розмістили вітальню в тій стороні, де не буде попадати прямі промені сонця так як сонце з іншої сторони, а по друге я не зможу зробити вхід на кухні з коридора, тому що це є несуща стіна на які лежать плити - боюсь що б не завалилось Але всеодно дякую. Можливо ще якісь ідеї будуть? як ви звернули увагу згідно мого плану я водопровід планую практично в правому кутку там де кухня і туалет і також на другому поверсі вана кімната - тобто все на купі - думаю так практично. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vickov Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 а по друге я не зможу зробити вхід на кухні з коридора, тому що це є несуща стіна на які лежать плити - боюсь що б не завалилось Проем в несущей стене в настоящее время - это элементарно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vickov Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 Чому такий малий туалет розповыдаю - тому що там буде ттільки унітаз Ширина = 0,791 м. А какое-то покрытие на стенах планируется? Штукатурка, кафель? Это ж еще минус, правда? У мужика ширина плеч около 0,6 м. Если человек одевает трусы, штаны, то локти, как правило, расставлены в стороны. Ради интереса, жена померяла ширину при расставленных локтях - получлось 0,87 м. Конечно, если придется пользоваться сортиром шириной 0, 791 м, то придется как-то вертеться, чтобы стены не завалить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vickov Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 ви розмістили вітальню в тій стороні, де не буде попадати прямі промені сонця так як сонце з іншої сторони В вашем варианте солнце в гостинной возможно только в первой половине дня. Как правило, наши люди в это время находятся на работе. В предложенном варианте окно на восток остается, конечно, при этом увеличивается площадь стены гостинной в северной части, но и это, как по мне лучше в летнее время. А зимой все равно топить придется. У меня в квартире в зале окно на север, балкон - на восток. Летом в первой половине дня - не комфортно, жарко. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ПЛАСТИК Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 Малював, "як для себе". А там, звичайно, самі дивіться 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salerius Опубліковано: 24 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 Малював, "як для себе". А там, звичайно, самі дивіться Дякую - получилось дуже гарно, одна проблемка - там де ви намилювали сходи - лежать бітоні плити так як я позначив Відповідно плиту-перериття ніхто не буде різати, залишаєтсья тільки варіант розміщення східців в меньшій частині будинку - там якраз зараз ще перекриття нема - треба визначитись і де потрібно залити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hover Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 Один и последний раз показываю, Но это не все на что я способен, а разогнаться там есть куда :D. Дерзайте думайте. Там где лестница выходит в гостиную так ее назовем, в ней можно сделать направленный свет. Плюс она может добавить к потолку необычности самого потолка если потрудится над самим потолком. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salerius Опубліковано: 24 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 Один и последний раз показываю, Но это не все на что я способен, а разогнаться там есть куда :D. Дерзайте думайте. Там где лестница выходит в гостиную так ее назовем, в ней можно сделать направленный свет. Плюс она может добавить к потолку необычности самого потолка если потрудится над самим потолком. очень красиво получилось спасибо Получаєтсья - що нам потрібно плиту відріізати під сходи, а чи буде нормально, що після обрізу 1-го метра упори плити вона буде триматись на 50-х см на несущій стіні? Ще раз дякую А хто що може сказати про планування другого поверху? (плануєтсья 1 спальня, 1-2 дитячих кімнати, вана кімната, гардиробна). Дякую за допомогу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hover Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 А вот видите, а откуда я знаю как лежат плиты мои ошибки из ваших-же выданных данных, а вы просите сделать планировку не предоставив всего конструктива. :D ох вы и даете.. Садитесь лучше сами за лист бумаги и рисуйте, так как вы знаете как расположен дом по сторонам света, как лежат перекрытия, у вас есть все данные для правильного планирования. А со вторым этажом вы уж как то сами, вдруг там тоже есть то чего мы не знаем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salerius Опубліковано: 25 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2011 Ширина = 0,791 м. А какое-то покрытие на стенах планируется? Штукатурка, кафель? Это ж еще минус, правда? У мужика ширина плеч около 0,6 м. Если человек одевает трусы, штаны, то локти, как правило, расставлены в стороны. Ради интереса, жена померяла ширину при расставленных локтях - получлось 0,87 м. Конечно, если придется пользоваться сортиром шириной 0, 791 м, то придется как-то вертеться, чтобы стены не завалить щойно поміряв туалет в квартирі - 0,83, при такій ширині остані років 20 не ажлівся ніхто, якщо вже зайшла ова за туалет - то це не проблема збільшити його на 10-15 см, питання в іншому - як планувати весь поверх Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salerius Опубліковано: 25 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2011 А вот видите, а откуда я знаю как лежат плиты мои ошибки из ваших-же выданных данных, а вы просите сделать планировку не предоставив всего конструктива. :D ох вы и даете.. Садитесь лучше сами за лист бумаги и рисуйте, так как вы знаете как расположен дом по сторонам света, как лежат перекрытия, у вас есть все данные для правильного планирования. А со вторым этажом вы уж как то сами, вдруг там тоже есть то чего мы не знаем. Щодо варіанту вашого зі сходами - все цікаво получаєтсья одне НО - зійти тоді в підвал не получиться - потрібно буде пригинатись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hover Опубліковано: 25 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2011 Щодо варіанту вашого зі сходами - все цікаво получаєтсья одне НО - зійти тоді в підвал не получиться - потрібно буде пригинатись Согласно тем данным что я извлек с ваших рисунков, нагибаться ненужно там все с запасом взято. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз