cbu Опубліковано: 29 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2015 немного подразнюсь)) мой скромный урожай Гідний врожай. Так і тягне на дегустацію... Мандарини теж одеські? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 29 грудня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2015 Гідний врожай. Так і тягне на дегустацію... Мандарини теж одеські? не а - заморские - турецкие их не интересно выращивать.......... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 27 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2016 приехала посылка с Италии 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 27 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2016 приехала посылка с Италии во сколько обошлась эта вкусняшкокрасота ? и как она приживается в наших широтах ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 27 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2016 во сколько обошлась эта вкусняшкокрасота ? и как она приживается в наших широтах ? так как канал "свой" - 45евро у меня есть шанс- климат примерно как в ЮБК. Привита на Кавказскую. Добавлено через 5 минут там она по 13-15евро но у Вас она 99% что вымерзнет - Вас надо привитая на виргинку.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 27 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2016 заказал у Леонида, говорит что грунт для них значения не имеет, в тяжелых суспесях приживается легко... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 27 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2016 заказал у Леонида, говорит что грунт для них значения не имеет, в тяжелых суспесях приживается легко... имеет большое значение на что привито............. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 27 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2016 имеет большое значение на что привито............. обещал на виргинку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 27 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2016 заказал у Леонида, говорит что грунт для них значения не имеет, в тяжелых суспесях приживается легко... я извиняюсь, А Лионид - это кто? ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 27 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2016 ну этот как его ? питомниководитель из Верхнеднепровска... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 27 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2016 ну этот как его ? питомниководитель из Верхнеднепровска... незнаю такого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 29 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 заказал у Леонида, говорит что грунт для них значения не имеет, в тяжелых суспесях приживается легко... Я спробую піти по Вашим слідам - замовив 2 сорти віргінки на вибір Леоніда. Будуть однорічки з відкритою кореневою системою. Ціна - 250 грн за шт. Дякую, що ділитесь інформацією. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 29 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 а разве Киевский ботсад коммерцией не занимается? у них же хурма растет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 29 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 а разве Киевский ботсад коммерцией не занимается? (с) по совету товарищей, я приобрел автомобиль Москвич, последняя модель ))))))))) мне посоветовали, люди довольны... бум пробовать, че время терять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 29 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 (с) по совету товарищей, я приобрел автомобиль Москвич, последняя модель ))))))))) мне посоветовали, люди довольны... бум пробовать, че время терять? оно то верно, только Киевский ботсад до дурдома в стране плотно работал НБС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 29 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 а разве Киевский ботсад коммерцией не занимается? у них же хурма растет Я не знайшов у їх переліку хурми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 29 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 я еще и азимину заказал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 29 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 я еще и азимину заказал... я уже достал с подвала 2 саженцы - просыпаются))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 29 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 я уже достал с подвала 2 саженцы - просыпаются))) у меня уже руки чешутся, но саженцев еще нет... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 29 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 у меня уже руки чешутся, но саженцев еще нет... у меня есть косточки ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 29 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 у меня есть косточки ;) у меня они до 15 см растут и пропадают ((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 29 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2016 у меня они до 15 см растут и пропадают ((( печально(( тут не пробовали задать вопрос? forum.vinograd.info/showthread.php?t=3890&page=106 очень толковый сайт - я там тусую на хурме 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 1 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2016 я еще и азимину заказал... А ось тут я, наразі, пас ;) Буду пробувати доглядати за тим, що вже насадили минулого року, ну і ще дві хурмочки. Та і городніх культур нагребли на складчині минулого і цього року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 13 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2016 Сбор урожая хурмы 2016 года собрано 46 кг с одного пока дерева максимальный вес одного плода достиг 311 грамм, а так в основном стартовали с 240.... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DenisLitvinenko Опубліковано: 13 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2016 А сколько лет этому дереву? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз