brovarec Опубліковано: 19 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2011 Хочу заказать завтра шуруповерт хотел Протон ДЭ 720 etools.in.ua/index.php?productID=7034 ., а теперь думаю может мне хватит и Протон ДЭ 420 etools.in.ua/index.php?productID=3400 . Что посоветуете из этих двух позиций? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanncho81 Опубліковано: 19 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2011 Хочу заказать завтра шуруповерт хотел Протон ДЭ 720 etools.in.ua/index.php?productID=7034 ., а теперь думаю может мне хватит и Протон ДЭ 420 etools.in.ua/index.php?productID=3400 . Что посоветуете из этих двух позиций? У меня был аккумуляторный протон, хороший, но кнопку менял три раза, горела постоянно, а патом украли ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brovarec Опубліковано: 19 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2011 Если украли значит хороший был но я все же хочу советов! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 19 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2011 Берите тот что помощней...Разница в 45 гривен это смешно...так потом жалеть не будете, что мощи не хватает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanncho81 Опубліковано: 19 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2011 Если украли значит хороший был но я все же хочу советов! Но кнопка горела три раза. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brovarec Опубліковано: 19 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2011 А вот я не за деньги 420й легче! И нужна ли такая моща для домашнего шурика? Я еще комплектом буду насадку-ограничитель брать etools.in.ua/index.php?productID=8558 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Лёха UA Опубліковано: 20 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2011 И нужна ли такая моща для домашнего шурика? так им и посверлить можно.. и выглядит приятней... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spel Опубліковано: 20 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2011 Да 720й крут, закос под хитачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brovarec Опубліковано: 20 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2011 Заказал 720й и насадку к нему. Жду послезавтра будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 21 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2011 Заказал 720й и насадку к нему. Жду послезавтра будет. "Все правильно сделал" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз