Денис Владимирович Опубліковано: 19 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2011 Для отделки сауны и прилегающих комнат ищу вагонку, в сауну 30м2 нормальной длины а - в комнаты примерно 150м2-- но хочу использовать вагонку 40--50--60см длины, жду предложений. В сауну только ольха-липа -- остальную можно сосну предлагать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис Владимирович Опубліковано: 21 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2011 обновить хочу !! и где новогодние скидки ??:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис Владимирович Опубліковано: 25 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2011 Ну ещё разок обновлю... очень хочу вагоночкой перед новым годом обзавестись... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис Владимирович Опубліковано: 27 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2011 А кто встречал КОРОТЫШИ -- дешевле 52грн за м2 ?? -- слышал что производители их оч дёшево отдают. На сайте дешевле 52грн -м2 не предложили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Богдан_innovtech Опубліковано: 27 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2011 (змінено) я могу поставить Вам липовые коротыши по 47-50 грн за м2, сосновые еще дешевле... 8, Константин Змінено 29 грудня 2011 користувачем Оз 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexstroy Опубліковано: 29 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2011 ольха 45грн. за м2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис Владимирович Опубліковано: 29 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2011 Спасибо !! интересует последний штрих !! -- размер одинаков или необхордима подрезка ? и колво- этих метров квадратных ?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз