сТройка Опубліковано: 16 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2011 Из любого материала. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 17 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2011 и я присоединяюсь, тоже нужны недорогие столбики. васильков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miami666 Опубліковано: 18 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2011 Из любого материала. Спасибо. а бетонные подойдут? высота где-то 2.20. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
сТройка Опубліковано: 18 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2011 а бетонные подойдут? высота где-то 2.20. Подойдут. А откуда забирать? И сколько за них хотите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 18 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2011 (змінено) Если у вас их много, чтобы сТройку не обидеть, ее же темка, а я так, примазалась..., то и мне напишите: где, за сколько. Змінено 18 грудня 2011 користувачем belosnezka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
сТройка Опубліковано: 18 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2011 Если у вас их много, чтобы сТройку не обидеть, его же темка, а я так, примазалась..., то и мне напишите: где, за сколько. Я вообще-то девочка)) а Вы где в Василькове? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 18 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2011 Извините, уже исправила его на ее))) А я на окраине Василькова, р-н ул. Донбасовской. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andast Опубліковано: 19 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2011 У меня есть вот такие www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=76578 Хотя, тему Вы, наверное, уже видели раньше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз