nikon Опубліковано: 12 серпня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2008 Опять хочу напомнить о своем протеже, ник Lord, знаю больше года, как человека, застройщика , прораба и владельца строй. магазина. Предлагаю рассмотреть его кандидатуру. Лично я - за! рекомендация от тебя есть, принимаем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 10 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2008 Я, nusya самовольно принял, никто, не возражает? 8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chiara Опубліковано: 10 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2008 Я, nusya самовольно принял, никто, не возражает? 8-) она же Рыся, она же...(цЫтата) Так мы же ее вроде сразу же и приняли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 10 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2008 она же Рыся, она же...(цЫтата) Так мы же ее вроде сразу же и приняли? Она-же, Вера Коцнальбокен, она-же ..... дэ-Поният, воровка на доверии... проверь Шарапов (С) :D. А, я просто, тады - допринял Таню :D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chiara Опубліковано: 10 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2008 А, я просто, тады - допринял Таню :D. ржунимагу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 18 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2008 А что, если я предложу принять Nicki в клуб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RUL Опубліковано: 19 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2008 Хочу попросить принять в клуб "Юра_". Оч хороший и почти всегда адекватный человек )) (шутка) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 19 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2008 А что, если я предложу принять Nicki в клуб. Поддержу.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 19 вересня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2008 А что, если я предложу принять Nicki в клуб. А она на форуме хоть появляется??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 19 вересня 2008 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2008 А вот . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nusya Опубліковано: 17 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2008 Спасибо вам всем, только зашла и прочла. Спасибо. Рыся-Нюся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз