dobrobud1 Опубліковано: 30 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2011 Ура. Я знову тато. Народили доцю. Все добре , слава і подяка Богу, що все так добре. Дружина молдчина, лікарі профессіонали, роддом супер. Я щасливий!!!!!!!! :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 30 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2011 Поздравляем! Как назвали? Какой вес? O:-)O:-) Желаем много-много молочка и спокойных ночек! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 30 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2011 Вітаю! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dobrobud1 Опубліковано: 30 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2011 Спасибо, большое за поздравления и пожелания. Надеемся на быструю выписку(еще находимся в роддоме). Родились 29.11.2011г в 00.30мин. 53рост 2980грн.вес. Высокая, но легкая.) З.Ы.Думаю, будущее за платной медициной и совместными родами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 30 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2011 оооо, полку прибыло! всего саааамого лучшего доченьке и мамочке!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Amazonka Опубліковано: 1 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2011 ПОЗДРАВЛЯЮ!!!! Растите здоровенькими, красивыми и счастливыми, на радость маме и папе! (ссылка на изображение устарела) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hopira Опубліковано: 1 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2011 Поздравляю!!! Пусть принцесса растет здоровенькая и счастливая! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 1 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2011 Когда выростит и будет строиться, СТРОИМДОМ ей поможет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dobrobud1 Опубліковано: 1 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2011 Когда выростит и будет строиться, СТРОИМДОМ ей поможет интересно..как будет выглядеть форум тогда? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ярослава Опубліковано: 1 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2011 Поздравляю! Пусть растет красивая и здоровая. И родителям здоровья! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuriy.pechnikovskiy Опубліковано: 1 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2011 Поздравляю!!!! Вы действительно счастливый отец, пусть ваша принцесса будет здоровенькой и счастливой!!!!!!!!!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiykoS Опубліковано: 1 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2011 Ура. Я знову тато. Народили доцю. Все добре , слава і подяка Богу, що все так добре. Дружина молдчина, лікарі профессіонали, роддом супер. Я щасливий!!!!!!!! :D Искренние поздравления! Начинайте скупать розовенькое :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dobrobud1 Опубліковано: 1 грудня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2011 Искренние поздравления! Начинайте скупать розовенькое :D :D:D:D:D Да это точно. три года покупали голубенькое(старшему 3годика) теперь и розовенькое добавится. Я готов;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artyomovets Опубліковано: 2 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2011 53рост 2980грн.вес. Высокая, но легкая.) не легкая, а стройная и изящная пусть растет здоровой и красивой! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ласочка Опубліковано: 5 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2011 Поздравляю !!! Пусть растет здоровенькая и счастливая! Молочка ручьем и ночек спокойных! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 15 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2013 Чудову і чуйну людину із народженням донечки!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dobrobud1 Опубліковано: 15 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2013 Дякую.Доця вже зовсім доросла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз