aver Опубліковано: 28 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2011 прошу помощи у тех, кто занимается металлопластиком. нужна дверная петля maco. фото с размерами во вложении. спасибо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chabanchik Опубліковано: 29 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2011 Судя по фотографии -это фрамужная петля(средняя).Дверь у вас поворотная.От вас требуется назвать профиль ,для того что бы определить систему. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aver Опубліковано: 29 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2011 Судя по фотографии -это фрамужная петля(средняя). да, петля средняя. это штульповая дверь. на фото - противоположная створка двери. а петля нужна для другой створки. я так понимаю, что тут нет разницы.. или ошибаюсь? Дверь у вас поворотная в смысле? не совсем понял.. От вас требуется назвать профиль ,для того что бы определить систему. INTERNOVA 4000 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chabanchik Опубліковано: 29 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2011 Система 13-я.Декоры нужны? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aver Опубліковано: 29 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2011 Система 13-я.Декоры нужны? нет, не нужны Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cruizer Опубліковано: 8 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2011 ТС,извините, что вмешиваюсь. Похожий вопрос, нужны декоративные накладки, что на рисунке. Фурнитура siegenia-aubi. На 2 окна (верх и низ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз