Леонид Опубліковано: 2 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2014 (змінено) как вариант рассмотрите теплоизоляцию пенополиуретаном методом напыления. Да рассматривали тут на форуме неоднократно. Ваш вариант самый дорогой из всех возможных... Змінено 3 липня 2014 користувачем AndyAntonov п. 8 в цитате Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yriy1 Опубліковано: 2 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2014 Да рассматривали тут на форуме неоднократно. Ваш вариант самый дорогой из всех возможных... Моему брату цех залили пеноизолом у всех потекли слезы и сопли. Идет разбирательство забодяжили как то не правильно готовое изделие должно быть как резина . Моё мнение г.. редкосное Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Леонид Опубліковано: 2 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2014 Моему брату цех залили пеноизолом у всех потекли слезы и сопли. Идет разбирательство забодяжили как то не правильно готовое изделие должно быть как резина . Моё мнение г.. редкосное Нет, там речь шла о пенополиуретане. Это не тот материл, что "забодяжили" Вашему брату. Погуглите;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yriy1 Опубліковано: 2 липня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2014 Нет, там речь шла о пенополиуретане. Это не тот материл, что "забодяжили" Вашему брату. Погуглите;) При совке будари камазовские этим утепляли картоха не мёрзла но мокрая была Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikrod Опубліковано: 25 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2014 Вид потолка в поперечном сечении ? еще вопрос по данной картинке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikrod Опубліковано: 25 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2014 есть лишний рулон гидроизоляции, дабы его хоть где-то применить, хочу использовать гидроизоляцию совместно с паробарьером. вопрос в том, в какой последоваткльности будет правильнее класть эти пленки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romcheg Опубліковано: 25 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2014 есть лишний рулон гидроизоляции, дабы его хоть где-то применить, хочу использовать гидроизоляцию совместно с паробарьером. вопрос в том, в какой последоваткльности будет правильнее класть эти пленки? совместно только рядом, т.е лучше не использовать Добавлено через 1 минуту Взгляните на Такой вариант Где красной линией указан гидробарьер (все равно рулон валяется). Уложить его или я так законсервирую вату? так вы законсервируете брус по теме: использовать толщину 200, дорастив лаги. 250 уже неоправданные затраты. Если лаги сухие, можно и ППС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikrod Опубліковано: 27 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2014 (змінено) совместно только рядом, т.е лучше не использовать Я имел ввиду такую схему или гидро- и пароизоляцию поменять местами? Змінено 27 жовтня 2014 користувачем nikrod Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ArthurSU Опубліковано: 27 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2014 или гидро- и пароизоляцию поменять местами? Ставити рядом паро- та гідроізоляцію нема ніякої потреби. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikrod Опубліковано: 28 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2014 ArthurSU, я чув, що ідеякі фахівці пропонують використовувати два шари пароізоляції - гладкою стороною одна до одної, а шероховатою - назовні. Для чого це застосовують? мабудь, для 105% ефекту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
*Alexey* Опубліковано: 28 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2014 ArthurSU, я чув, що ідеякі фахівці пропонують використовувати два шари пароізоляції - гладкою стороною одна до одної, а шероховатою - назовні. Для чого це застосовують? мабудь, для 105% ефекту? Вибачте, а я чув, що ті ж німці пароізоляцію використовують лише у вологих приміщеннях. В найгіршому випадку дифузійну пароізоляцію. По темі: вважаю використання 2х плівок разом - дурістю. Якщо не можете знайти гідромембрані застосування, накрийте вату зверху по лагах. Все одно лаги під трапи робити будете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikrod Опубліковано: 28 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2014 Ввикористання 2х плівок разом - дурістю. Дякую. Тоді, на цьому питанні ставимо жирну крапку, т.я. вже прийшла черга робити стелю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз