Fedas Опубліковано: 21 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2011 А вдруг у кого-то остается и не знают куда его девать. Заберу за пиво 2 блока, можно надбитые. Дырку заложить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ПЛАСТИК Опубліковано: 21 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2011 А размер, Вам не принципиально? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedas Опубліковано: 21 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2011 Как мед, так и ложкой =) В идеале 200х600х400 Цокольный этаж из блоков, толщина 400. Отверстие где-то 50х60, но сверху трубы заходят/выходят - так что нужно 2 ряда, а выше из своих обрезков мутить буду. Можно пенобетон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VOVANM Опубліковано: 21 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2011 Как мед, так и ложкой =) В идеале 200х600х400 Цокольный этаж из блоков, толщина 400. Отверстие где-то 50х60, но сверху трубы заходят/выходят - так что нужно 2 ряда, а выше из своих обрезков мутить буду. Можно пенобетон. купите новый в эпицентре и леруа и тд и не парьтесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedas Опубліковано: 21 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2011 купите новый в эпицентре и леруа и тд и не парьтесь Тю, так все купить можно. Раздел то зачем? ;) Ясное дело если не найду - то куплю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 21 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2011 Тю, так все купить можно. Раздел то зачем? ;) Ясное дело если не найду - то куплю. Есть 200*300 ,шт 8-10 Тяжело нести и жалко выбросить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fedas Опубліковано: 21 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2011 Где есть и можно ли встретиться в городе? Я имею в виду подвезти в багажнике, по дороге на работу например. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 21 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2011 Где есть и можно ли встретиться в городе? Я имею в виду подвезти в багажнике, по дороге на работу например. См. в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз