st_lena Опубліковано: 18 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2011 не могу найти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Index Опубліковано: 18 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2011 Ну это смотря какой объем вам нужен. Недавно я также задался данным вопросом, так вот в эпицентое лист потолочного гипса стоит 50,5 грн., в наших, некоторых, форумчан, которые торгуют гипсом, можно купить по 47 грн. и при моем объеме в 41 лист я получаю экономию около 150 грн., при этом, что расположение складов оказывалось не удобным, как для меня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
st_lena Опубліковано: 18 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2011 гипсолит - это клей для гипсокартона и гипсовой плитки. мне все равно в каком районе, уж очень нужен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Index Опубліковано: 18 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2011 гипсолит - это клей для гипсокартона и гипсовой плитки. мне все равно в каком районе, уж очень нужен ой! извините, наверное сегодня переработал, я прочитал как гипсокартон:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
st_lena Опубліковано: 20 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2011 Гипсолеп - какжется так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз