Татьяна 1973 Опубліковано: 7 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2020 (змінено) Странная программа . Вручную по списку нашел . А по заданным данным № программа не выдает . Да, у меня с цифрами поиск вообще не ищет. Только если слова задавать, причем в правильном падеже. Для этого нужно четко знать название объекта(будівництво или просто "житловий/садовий)) Змінено 7 липня 2020 користувачем Татьяна 1973 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2020 Странная программа . Вручную по списку нашел . А по заданным данным № программа не выдает . Вот и я про это. В первый раз перебор вручную дал результат. Последующие разы- перебор вариантов ключевых слов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kipa192 Опубліковано: 7 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2020 У меня открывается в таком сочетании ( если заполнять табличку ): " Регион , год , месяц , вид " . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
QVT Опубліковано: 16 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2020 будуємо літню кухню, код 1110.4, вірно? також в повідомленні не вказав генерального підрядника - прийшла відповідь, що підрядник не вказаний. кого там вказувати, якщо будуємо своїми силами - Власника земельної ділянки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 17 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2020 там как-то "хазяйский способ". типа того Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vasiatko Опубліковано: 18 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2020 Доброго времени суток. Подал "повідомлення про початок будівельних робіт" в ЦНАП Печерского района (для области). Приняли, выдали бумагу "Опис докуменів..." с указанным сроком исполнения 15.07.2020. Внизу указано что "прошу уведомить меня о результатах по моему номеру телефона" но срок прошел, а никто так и не звонил. Это значит что заполнено было не правильно и нужно подавать заново? В описи есть "номер справи та дата реєстрації в книзі реєстрації", может по мену можно что-то проверить? Пытался им звонить - или занято или трубку не берут... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zyx Опубліковано: 19 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2020 Ок. Але номер на штрихкоді - це не номер будпаспорта), хоча Кивське ДАБІ саме його назвиває номером БП. Так какой номер/дату БП указывать при подаче в Киеве - регистрационный или номер с датой над штрихкодом? Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
QVT Опубліковано: 19 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2020 Доброго времени суток. Подал "повідомлення про початок будівельних робіт" в ЦНАП Печерского района (для области). Приняли, выдали бумагу "Опис докуменів..." с указанным сроком исполнения 15.07.2020. Внизу указано что "прошу уведомить меня о результатах по моему номеру телефона" но срок прошел, а никто так и не звонил. Это значит что заполнено было не правильно и нужно подавать заново? В описи есть "номер справи та дата реєстрації в книзі реєстрації", может по мену можно что-то проверить? Пытался им звонить - или занято или трубку не берут... зареєструйтесь тут online.kyivcnap.gov.ua/ і по номеру справи знайдіть відповідь Добавлено через 57 секунд там как-то "хазяйский способ". типа того а точніше хтось знає? кого підрядником вказувати, якщо будуть вуйки з Західної України? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 19 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2020 будуємо літню кухню, код 1110.4, вірно? також в повідомленні не вказав генерального підрядника - прийшла відповідь, що підрядник не вказаний. кого там вказувати, якщо будуємо своїми силами - Власника земельної ділянки? Вірно, якщо будуєте на ділянці для садівництва. Інформація про генерального підрядника: будівництво господарським способом, ПІБ власника ділянки і вся інфо про нього(про вуйків не згадувати)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vasiatko Опубліковано: 19 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2020 зареєструйтесь тут online.kyivcnap.gov.ua/ і по номеру справи знайдіть відповідь Результат розгляду - "Завершено". Дата передачи оригинала - пусто. Я так понимаю нужно туда ехать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
QVT Опубліковано: 19 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2020 Результат розгляду - "Завершено". Дата передачи оригинала - пусто. Я так понимаю нужно туда ехать? Можливо Дабі ще не передали оригінал відповіді в ЦНАП. правіше має появитись значок прикріпленого файлу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 19 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2020 Вспомнил. "господарскій спосіб" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vasiatko Опубліковано: 3 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2020 Можливо Дабі ще не передали оригінал відповіді в ЦНАП. правіше має появитись значок прикріпленого файлу Появились сканы - отказ. Ну в принципе ожидаемо. Переписал уведомление по новой, но возник вопрос: 1) "земельна ділянка використовується для будівництва на підставі ...." - тут нужно указывать информацию как в строительном паспорте? (у меня там вытяг..) или же договор купли-продажи? 2) В графе "генеральний подрядчик" достаточно указать "будівництво здійснюється господарським способом силами замовника" или писать полностью ФИО, адрес, паспорт и т.д.? Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Innyc9 Опубліковано: 26 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2020 Появились сканы - отказ. Ну в принципе ожидаемо. Переписал уведомление по новой, но возник вопрос: 1) "земельна ділянка використовується для будівництва на підставі ...." - тут нужно указывать информацию как в строительном паспорте? (у меня там вытяг..) или же договор купли-продажи? 2) В графе "генеральний подрядчик" достаточно указать "будівництво здійснюється господарським способом силами замовника" или писать полностью ФИО, адрес, паспорт и т.д.? Спасибо. Пишите"господарським способом" и дальше указывать свои паспортные данные и номер телефона Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roman572 Опубліковано: 4 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2020 Хочу сделать уведомление о начале строительных работ (на основании строительного паспорта). На e-dabi.gov.ua/ отправляют на Дию, а там там дие есть описание услуги guide.diia.gov.ua/register/00136/ "Повідомлення про початок виконання будівельних робіт" а сам механизм подачи в электронном виде для меня остается непонятным: среди услуг этой услуги я не вижу. В нашем харьковском административном центре есть свое описание dozvil.kh.ua/service/podannya_povidomlennya_pro_pochatok_vikonannya_budivelnih_robit.html но в вопросе электронной подачи все равно сайт отсылает к Дие. Подскажите, электронный механизм подачи работает сейчас, я его не могу найти или сейчас надо топать в ЦНАП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 4 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2020 Не работает, топать в ЦНАП 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roman572 Опубліковано: 4 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2020 Сдал повидомлэння в ЦНАП лично. На удивление сделать это было не так сложно, как я предполагал (рассказывали, что бывает в электронную очередь записываются на несколько дней вперед). Пример заполнения на сайте сделан с явным ляпом, который я повторил в своём документе и потому пришлось делать две попытки. Ну и маски, само собой: цепляются к людям, чтобы не формально, а натягивали полностью при том, что некоторые работники спокойно рассекают со спущенными и полуспущенными. В кабинете centersp.com.ua/ сразу появилось обращение и можно отслеживать состояние. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denize79 Опубліковано: 6 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2020 Добрый вечер ! Хочу подавать уведомление о начале строительных работ, подавал в 2015, думал, что справлюсь за полчасика, оказалось все не так просто 1. Изменилась форма этого несчастного уведомления и Зразок который выводит Гугл оказывается уже устаревшим : dabi.gov.ua/images/dzpr/321-2_Zrazok_povidomlennya_dlya_fizychnykh_osib.pdf 2. В новом уведомление добавили новые поля ну как же так чтоб человек легко заполнял ! Это неправильно давайте людям усложним пару полей добавим, чтобы репу почесали например Ген.подрядчик - вообще не знаю пока кто будет так пока я подам это уведомление меня ген. подрядчик ждать не будет .. как я понял туда нужно писать Господарським способом и свою ФИО и телефон и все контакты свои дублировать ? 3. Я хочу за один раз построить Веранду, Гараж и Альтанку - на все это у меня один стройпаспорт, на учестке уже введен Садовый домик писать в код объекта 1110.4. ? 4. Позвонил в ЦНАП вначале один парень сказал по области нужно топать в Печерский, но мне удобнее на Днепровскую Набережную, меня переключили и там вообще мне сказали что в ЦНАП вас не пустят ! Не приходите ! отправляйте почтой ! Только там где нужны отпечатки пальцев, а по уведомлениям топайте на почтц потом переживайте 5-ь дней поеряли или не потеряли ... поэтому вопрос это правда действительно нельзя попасть в Печерский ЦНАП лично с уведомлением или меня плохо проконсультировали ? Буду благодарен за любые подсказки ! Но Уведомления хочу подать сам без привлечения посредников ! Добавлено через 1 час 21 минуту Также по ходу опять вижу новое поле дата і номер наказу про присвоєння адреси об’єкту будівництва, найменування органу, який його прийняв, зазначається згідно з будівельним паспортом у разі, коли замовник отримав ________________________________________________________________________________________________ будівельний паспорт під час реалізації експериментального проекту Надюсь єто заполнять не нужно ? Конечно над каждім гражданином Украині проводят єксперименті, но вс же наверно то другие єксперименті, а повідомленні на обічную реконструкцию садового доміка, єто все лишнее ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roman572 Опубліковано: 7 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2020 Надюсь єто заполнять не нужно ? Почитайте сноски внизу бланка, там явным образом написано относительно некоторых полей, что они необязательны к заполнению. Сэкономит чуток времени. Также в сообщении выше я приводил ссылку на dozvil.kh.ua - там есть кнопка "зразок" и пару заполненных бланков вот этого уже обновленного образца. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denize79 Опубліковано: 9 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2020 Да, действительно на Харьковском ЦНАПе, выложен образец как заполнять последнюю версию уведомления, спасибо ! Жаль, мы киевляне тупим, на киевском ЦНАПе нет последнего образца уведомления.. Остался вопрос как добраться в ЦНАП ! Я живу в Киеве (и зарегистрирован в Киеве), реконструирую дачу в Киевской области. Один консультант ЦНАПа сказал что приходить в ЦНАП Печерского района, надеюсь это правильно, пробовал записаться в очередь оказалось не так просто так как ЦНАП Печерского р-на имеет отдельную очередь ! Уже нашел очередь в Печерский ЦНАП пробую ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2020 Підкажіть будь-ласка де можна подивитись реєстрацію повідомлення про початок буд робіт, реєструвалось у лютому в електронному кабінеті дабі, там воно висіло у зареєстрованих, після закриття ел.кабінету 06,07,20 подивитись неможливо, в дії зрозуміло нічого немає. Перед закриттям встиг скачати повідомлення у пдф але там звісно ні номера ні реєстрації тільки знизу посилання на сайт дабі який відключений Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 9 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2020 Підкажіть будь-ласка де можна подивитись реєстрацію повідомлення про початок буд робіт, реєструвалось у лютому в електронному кабінеті дабі, там воно висіло у зареєстрованих, після закриття ел.кабінету 06,07,20 подивитись неможливо, в дії зрозуміло нічого немає. Перед закриттям встиг скачати повідомлення у пдф але там звісно ні номера ні реєстрації тільки знизу посилання на сайт дабі який відключений Шукайте в старому реєстрі dabi.gov.ua/declarate/list.php по даті та адресі (лютий 2020). Потім в пошук по номеру реєстрації e-construction.gov.ua/reestri Можливо у Вас швидше знайде зразу в новому реєстрі (на "Декларативні та дозвільні документи до 06.07.2020"). Мені поки зручніше так. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 10 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2020 Підкажіть будь-ласка де можна подивитись реєстрацію повідомлення про початок буд робіт, реєструвалось у лютому в електронному кабінеті дабі, там воно висіло у зареєстрованих, після закриття ел.кабінету 06,07,20 подивитись неможливо, в дії зрозуміло нічого немає. Перед закриттям встиг скачати повідомлення у пдф але там звісно ні номера ні реєстрації тільки знизу посилання на сайт дабі який відключений Спеціально створив портал, де шукати можна по всім реєстрам ДАБІ (і старим, і новим, і щоб не гадати з датами тощо) - URBANDATA або спробуйте Telegram-бота. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
evv Опубліковано: 15 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2020 Добрый день! подскажите как правильно написать "повідомлення про початок будівництва частный дом", два раза приходил отказ , образец в инете не могу найти, если не трудно скиньте образец. Виктор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 15 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2020 Добрый день! подскажите как правильно написать "повідомлення про початок будівництва частный дом", два раза приходил отказ , образец в инете не могу найти, если не трудно скиньте образец. Виктор В 2016г это выглядело так.Повiдомлення про початок виконання будівельних робіт.doc Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз