Маруф Опубліковано: 13 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2019 Ні, немає. Мені ніхто, нічого не давав. Я запитала, чи даєте ви мені, щось що підтвержує що я його здалали, ні. Сказали в реестрі з'явитися, все. Я й дала спокій цьому. Це переживаю за штрафи. Добавлено через 2 минуты Ні, немає. Мені ніхто, нічого не давав. Я запитала, чи даєте ви мені, щось що підтвержує що я його здалали, ні. Сказали в реестрі з'явитися, все. Я й дала спокій цьому. Це я, як директор робила вперше. Зараз переживаю за штрафи. Воно ж має бути подане за п'ять днів до початку робіт! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2019 Ні, немає. Мені ніхто, нічого не давав. Я запитала, чи даєте ви мені, щось що підтвержує що я його здалали, ні. Сказали в реестрі з'явитися, все. Я й дала спокій цьому. Це переживаю за штрафи. Добавлено через 2 минуты Ні, немає. Мені ніхто, нічого не давав. Я запитала, чи даєте ви мені, щось що підтвержує що я його здалали, ні. Сказали в реестрі з'явитися, все. Я й дала спокій цьому. Це я, як директор робила вперше. Зараз переживаю за штрафи. Воно ж має бути подане за п'ять днів до початку робіт! подайте сейчас письмом с описью и уведомлением. подождите месяц и вводите 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Маруф Опубліковано: 14 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2019 Проблема в тому, що ремонт проплачено, це ж бюджетна організація. Видно дати проплат договорів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 14 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2019 Проблема в тому, що ремонт проплачено, це ж бюджетна організація. Видно дати проплат договорів. Спробуйте отримати в ДАБІ вхідний номер Ваших документів, якщо вони взагалі їх хоч якось зареєстрували. Якщо цього не відбулося, то вважайте, що документи і не подавалися... нажаль... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Маруф Опубліковано: 14 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2019 Я спробую, а якщо ні. І вони повідомлення дійсно не зареєстровали. Що далі? Штрафи? Які? І якщо вони заплатяться, як здати його в експлуатацію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 14 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2019 Я спробую, а якщо ні. І вони повідомлення дійсно не зареєстровали. Що далі? Штрафи? Які? І якщо вони заплатяться, як здати його в експлуатацію? Штрафи залежать від класу наслідків. Сплатите, і здасте. А іноді і без усіляких штрафів виходить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Маруф Опубліковано: 14 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2019 Клас наслідків cc1.Який може бути штраф? Як його уникнути? Добавлено через 1 час 33 минуты Клас наслідків СС1. Який може бути розмір штрафу ? Підскажіть як його уникнути? Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 18 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2019 Киево -Святошинский район , уведомление подавать по старому адресу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 19 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2019 Киево -Святошинский район , уведомление подавать по старому адресу ДАБІ напряму не приймає документи. ЦНАП або поштою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 19 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2019 Через цНАП , в курсе, а как правильно в " шапке" уведомления писать название органа , которому отправляю письмо ? Просто " Даби В Киевской области " или "Леси Украинки ..."? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 19 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2019 Через цНАП , в курсе, а как правильно в " шапке" уведомления писать название органа , которому отправляю письмо ? Просто " Даби В Киевской области " или "Леси Украинки ..."? Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 21 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2019 Кроме заполненного бланка уведомления о начале строительства ещё какие документы нужно отправлять а гаск? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 21 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2019 Кроме заполненного бланка уведомления о начале строительства ещё какие документы нужно отправлять а гаск? Нічого додаткового не потрібно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 30 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2019 Прошла неделя после подачи уведомления . Тишина . Смс -ки не было .Отправляла почтой . И? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YUKS Опубліковано: 9 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2019 (змінено) Хочу заняться вводом дома в эксплуатацию. Однако есть расхождения в адресе дома (а именно в номере дома). В «Повідомленні про початок будівництва», в «будівельному паспорті» и в Акте на землю стоит старый адрес, т.е. в процессе строительства сельрада изменила нумерацию домов (есть письменное решение). Насколько я понял, сейчас мне нужно начать оформление дома с внесения изменений в Повідомлення про начало строительства. Если да, то как правильно отразить информацию о новом /старом адресе в этом Повідомленні ? Тех паспорта БТИ еще нет. Змінено 9 листопада 2019 користувачем YUKS опечатка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 11 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2019 Хочу заняться вводом дома в эксплуатацию. Однако есть расхождения в адресе дома (а именно в номере дома). В «Повідомленні про початок будівництва», в «будівельному паспорті» и в Акте на землю стоит старый адрес, т.е. в процессе строительства сельрада изменила нумерацию домов (есть письменное решение). Насколько я понял, сейчас мне нужно начать оформление дома с внесения изменений в Повідомлення про начало строительства. Если да, то как правильно отразить информацию о новом /старом адресе в этом Повідомленні ? Тех паспорта БТИ еще нет. 1. Здати зі "старою" адресою, а потім подати рішення реєстратору. 2. Повідомити ДАБІ листом, що адресу змінено. 3. Внести нову адресу в Декларацію + прикласти рішення. Я робив усі варіанти. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YUKS Опубліковано: 12 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2019 1. Здати зі "старою" адресою, а потім подати рішення реєстратору. 2. Повідомити ДАБІ листом, що адресу змінено. 3. Внести нову адресу в Декларацію + прикласти рішення. Я робив усі варіанти. Дуже дякую за Ваші поради. У другому варіанті як це зробити? Просто написати листа у вільній формі та віднести його в ЦНАП, або подавати Повідомлення про зміни. Якщо треба Повідомлення про зміни, то як там відобразити нову /стару адресу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 28 листопада 2019 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2019 Благодарю всех , особенно Архитектора, за данную тему и помощь. Уведомление отправила через почту , зарегестрировали. Образец заполнения взяла в этой же теме ! Отдельное спасибо , что поделились информацией ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Карандаш Опубліковано: 11 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2020 Добрый день. Начну новый год в этой теме. Не нашол то что меня интересует. Получил я строительный паспорт название звучит так( будівництво садового будинку на ул. тра та та .....) В кадастре мой участок звучит так(Цільове призначення: 01.05 Для індивідуального садівництва Для ведення індивідуального садівництва). Заполняя в электронном кабинете (Повідомлення про початок будівельних робіт щодо об’єктів, будівництво яких здійснюється на підставі будівельного паспорту) в котором есть пункты : 1) Відомості про об'єкт. В нем есть подпункт (Код об'єкта) пропускает только вот такие. а) 1271,6 Будівлі тепличнго господарства б) 1271,5 Будівлі для садівнитства, виноградства та виноробства в) 1271,9 Будівлі сільскогосподарського призначення інші Вот и вопрос. А чего только такие? Чего не 1110,4 Будинки дачні та садові. И чем грозит такое и как это исправлять? Подскажите что я не правильно указа и где? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_Vadym_ Опубліковано: 12 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2020 Октябрь 2014 года меня тоже просил сделать фото когда делал разрешение... что нету на соседних участках строений.. и уже исходя из этого план расположения своего дома на своем участке... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 13 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2020 Добрый день. Начну новый год в этой теме. Не нашол то что меня интересует. Получил я строительный паспорт название звучит так( будівництво садового будинку на ул. тра та та .....) В кадастре мой участок звучит так(Цільове призначення: 01.05 Для індивідуального садівництва Для ведення індивідуального садівництва). Заполняя в электронном кабинете (Повідомлення про початок будівельних робіт щодо об’єктів, будівництво яких здійснюється на підставі будівельного паспорту) в котором есть пункты : 1) Відомості про об'єкт. В нем есть подпункт (Код об'єкта) пропускает только вот такие. а) 1271,6 Будівлі тепличнго господарства б) 1271,5 Будівлі для садівнитства, виноградства та виноробства в) 1271,9 Будівлі сільскогосподарського призначення інші Вот и вопрос. А чего только такие? Чего не 1110,4 Будинки дачні та садові. И чем грозит такое и как это исправлять? Подскажите что я не правильно указа и где? Тільки 1110.4 ІМХО. Вам пише про невідповідність цільовому (видає помилку (текст червоним написано)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Карандаш Опубліковано: 14 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2020 Тільки 1110.4 ІМХО. Вам пише про невідповідність цільовому (видає помилку (текст червоним написано)? Текст вот так (Не вірний запит.)-красным. А (Цільове призначення не відповідає коду об'єкта!) -черным Добавлено через 3 минуты И вот еще вопрос. Есть такие вот окошки (Відомості про будівельний паспорт) Номер документу- так вот в номере документа дает прописать только 10 символов. а у меня номер 17 символов. Чего так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 14 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2020 Текст вот так (Не вірний запит.)-красным. А (Цільове призначення не відповідає коду об'єкта!) -черным Добавлено через 3 минуты И вот еще вопрос. Есть такие вот окошки (Відомості про будівельний паспорт) Номер документу- так вот в номере документа дает прописать только 10 символов. а у меня номер 17 символов. Чего так? Я не все можу на слух зараз уявити, бо ще не так багато подавав. Якщо дійсно все внесено вырно і не дає 1110.4 - то треба смикати розробників. Це у Вас Київ? Там ще є поля, де обмеження стоять. Треба думати або писати, щоб це змінили. Дивіться, я збираю відгуки на ФБ в групі Містобудування в Україні (bit.ly/2OtHn6k), напишіть, будь ласка, там під постом про Е-кабінет, щоб воно не згубилося). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Карандаш Опубліковано: 14 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2020 Я не все можу на слух зараз уявити, бо ще не так багато подавав. Якщо дійсно все внесено вырно і не дає 1110.4 - то треба смикати розробників. Це у Вас Київ? Там ще є поля, де обмеження стоять. Треба думати або писати, щоб це змінили. Дивіться, я збираю відгуки на ФБ в групі Містобудування в Україні (bit.ly/2OtHn6k), напишіть, будь ласка, там під постом про Е-кабінет, щоб воно не згубилося). Да это Киев. А что за поля где их смотреть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 14 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2020 Да это Киев. А что за поля где их смотреть? Поля - це я про те, що ще є обмеження в інших полях (але добре, що у Вас тільки з номером проблема). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз