Andrey.S Опубліковано: 10 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2014 Сегодня занес в канцелярию мчс уведомление (был в этом районе Межигорская 8), печать и входящий номер поставили на моем экземпляре, единственное сказали что теперь не МЧС а ГУ ДСНС. Козу взял в теме Архитектора здесь Отдельно Спасибо за возможность найти нужную информацию. Вот теперь думаю как лучше составить письмо в с/р, по аналогии с пожарниками ? Может поделиться кто своим решением уведомления ? Благодарю! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 11 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2014 Як на мене, то їм досить копії декларації без лишніх дописувань 14. Замовник зобов'язаний протягом семи календарних днів з дня прийняття в експлуатацію об'єкта: подати копію декларації або сертифіката місцевому органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування за місцезнаходженням об'єкта для подання такими органами інформації про прийнятий в експлуатацію об'єкт до органу державної статистики за формами, передбаченими звітно-статистичною документацією; Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kefer Опубліковано: 11 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2014 так как не могу дозвониться в ГАСК пишу снова сюда.. планирую писать уведомление о строении дома с хоз. постройками и гаражом. В наименовании объекта пишу "Індивідуальний житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами та гаражем" Так правильно? Или просто через запятую указать гараж? Еще нюанс: дом идет как бы с террасой, но она среди перечня строений в строй паспорта не указана. Среди кодов объектов строительства ее тоже нет. Указывать без террасы? Спасибо огромное! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hopira Опубліковано: 11 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2014 так как не могу дозвониться в ГАСК пишу снова сюда.. планирую писать уведомление о строении дома с хоз. постройками и гаражом. В наименовании объекта пишу "Індивідуальний житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами та гаражем" Так правильно? Или просто через запятую указать гараж? Еще нюанс: дом идет как бы с террасой, но она среди перечня строений в строй паспорта не указана. Среди кодов объектов строительства ее тоже нет. Указывать без террасы? Спасибо огромное! Название объекта пишите точно так как написано в стройпаспорте. Слово в слово, запятая в запятую. Я бы указывала без террасы. Добавлено через 1 минуту Як на мене, то їм досить копії декларації без лишніх дописувань Поддерживаю. В горсовете/сельсовете хотят видеть только копию зарегистрированной декларации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 12 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2014 Тераса не вводиться в експлуатацію і не є самобудом при умові що вона не об"єднана одним дахом із будинком Не належать до самочинного будівництва: для одноквартирних (садибних), дачних та садових будинків: { Пункт 3.2 розділу 3 доповнено абзацом згідно з Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства N 42 ( z0201-06 ) від 08.02.2006; в редакції Наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства N 167 ( z0479-10 ) від 01.06.2010; в редакції Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства N 404 ( z1538-12 ) від 09.08.2012; із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства N 2 ( z0113-13 ) від 08.01.2013 } зведення на земельній ділянці тимчасових будівель та споруд, навісів, альтанок, наметів, накриття, сходів, естакад, літніх душових, теплиць, свердловин, криниць, люфт-клозетів, вбиралень, вигрібних ям, замощень, парканів, відкритих басейнів та басейнів із накриттям полегшеної конструкції, погребів, входів в погреби, підпірних стін, воріт, хвірток, приямків, терас, ганків; { Пункт 3.2 розділу 3 доповнено абзацом згідно з Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства N 42 ( z0201-06 ) від 08.02.2006; в редакції Наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства N 167 ( z0479-10 ) від 01.06.2010; в редакції Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства N 404 ( z1538-12 ) від 09.08.2012; із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства N 2 ( z0113-13 ) від 08.01.2013 } zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0582-01/print1390900172383598 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg_K Опубліковано: 14 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2014 Подскажите пожалуйста, если участок зарегистрирован на жену и будівельний паспорт соответственно тоже, могу я (муж) отправить повідомлення про початок будівництва от своего имени? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
abelor Опубліковано: 15 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2014 Нет. Все документы должны соответствовать друг другу. Подскажите пожалуйста, если участок зарегистрирован на жену и будівельний паспорт соответственно тоже, могу я (муж) отправить повідомлення про початок будівництва от своего имени? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 17 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2014 Сьогодні рішився на похід в ДАБК і аж припух від відповіді. Виявляється, що тепер ДАБК не примає декларації про початок будівництва. Тепер це робиться в єдиному вікні. Ктось щось чув про це і з чим його їдять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kefer Опубліковано: 17 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2014 Тераса не вводиться в експлуатацію і не є самобудом при умові що вона не об"єднана одним дахом із будинком Не належать до самочинного будівництва: для одноквартирних (садибних), дачних та садових будинків: { Пункт 3.2 розділу 3 доповнено абзацом згідно з Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства N 42 ( z0201-06 ) від 08.02.2006; в редакції Наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства N 167 ( z0479-10 ) від 01.06.2010; в редакції Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства N 404 ( z1538-12 ) від 09.08.2012; із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства N 2 ( z0113-13 ) від 08.01.2013 } зведення на земельній ділянці тимчасових будівель та споруд, навісів, альтанок, наметів, накриття, сходів, естакад, літніх душових, теплиць, свердловин, криниць, люфт-клозетів, вбиралень, вигрібних ям, замощень, парканів, відкритих басейнів та басейнів із накриттям полегшеної конструкції, погребів, входів в погреби, підпірних стін, воріт, хвірток, приямків, терас, ганків; { Пункт 3.2 розділу 3 доповнено абзацом згідно з Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства N 42 ( z0201-06 ) від 08.02.2006; в редакції Наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства N 167 ( z0479-10 ) від 01.06.2010; в редакції Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства N 404 ( z1538-12 ) від 09.08.2012; із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства N 2 ( z0113-13 ) від 08.01.2013 } zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0582-01/print1390900172383598 Большое спасибо за ответ, но я снова с вопросом. Сегодня получил паспорт, где написано наименование объекта "Житловий будинок з терасою,господарськими будывлями та спорудами" Терраса у меня под одной крышей с домом. И еще среди строений есть гараж. в "Державний класифікатор будівель та споруд ДК 018-2000" нету кода для террасы. как мне быть? Хочу завтра попасть лично на прием в гаск, потому что если писать писмом велика вероятность что будет неправильно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 18 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2014 Поставте 1110.3 і не ламайте собі голову 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oldman Опубліковано: 19 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2014 Получили стройпаспорт на строительство садового дома и сарая. В уведомлении о начале строительства можно в одно уведомлегие оба обьекта вписывать или надо отдельно увеомление о сарае и отдельно о доме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
abelor Опубліковано: 19 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2014 Лучше в одном уведомлении оба, но тогда и сдавать в декларации тоже будете вместе и дом, и сарай. Получили стройпаспорт на строительство садового дома и сарая. В уведомлении о начале строительства можно в одно уведомлегие оба обьекта вписывать или надо отдельно увеомление о сарае и отдельно о доме? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kefer Опубліковано: 26 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2014 Напишу о том как все получилось, может кому поможет. Хотел уведомление о начале строительства принести лично, так как было пару вопросов на счет как оформить и что писать, но при входе охранник сказал что или в ящик у входа, или заказным письмом. Выбрал второй вариант чтобы остались корешки. Отправил ценным с описью, хотя как узнал потом, за ценными должны сами прийти,а заказные относят. Отправлял из отделения 01133, но письмо пошло все равно сначала на сортировку на вокзал и только через 2 дня вернулось опять в это отделение В итоге прошло еще 3 дня пока на сайте отслеживания почтовых отправлений написали что оно вручено. Дальше надо было подождать пару дней и узнать этот самый номер. Звонить в канцелярию сначала не получилось - занято. Отправил по совету форумчан запрос на доступ к публичной информации на имейл и по факсу. А сегодня позвонил снова в канцелярию и о чудо - ответили и продиктовали номер (прошло 3дня с момента вручения письма). Единственное я не знаю они входящий продиктовали или который уже регистрационный. Хотя мне писали что отправить можно только само уведомление, я отправил уведомление 2шт, копии строй паспорта, паспорта и кода, свидетельстве о собственности и два конверта по украине. Теперь о заполнении уведомления. У меня всего 4 строения: дом, мастерская с сараем и гараж. В стройпаспорте наименование объекта: житловий будинок з терасою, госп будивл. та спорудами. В проекте действительно есть терраса под одной крышей с домом (без фундамента,деревянная) Вот я и не мог определится какой перечень объектов писать в уведомление. остановился на доме, и госп будивлях. гараж не писал. ну если выдали номер - значит правильно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qipru Опубліковано: 26 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2014 Напишу о том как все получилось, может кому поможет. Хотел уведомление о начале строительства принести лично, так как было пару вопросов на счет как оформить и что писать, но при входе охранник сказал что или в ящик у входа, или заказным письмом. Выбрал второй вариант чтобы остались корешки. Отправил ценным с описью, хотя как узнал потом, за ценными должны сами прийти,а заказные относят. Отправлял из отделения 01133, но письмо пошло все равно сначала на сортировку на вокзал и только через 2 дня вернулось опять в это отделение В итоге прошло еще 3 дня пока на сайте отслеживания почтовых отправлений написали что оно вручено. Дальше надо было подождать пару дней и узнать этот самый номер. Звонить в канцелярию сначала не получилось - занято. Отправил по совету форумчан запрос на доступ к публичной информации на имейл и по факсу. А сегодня позвонил снова в канцелярию и о чудо - ответили и продиктовали номер (прошло 3дня с момента вручения письма). Единственное я не знаю они входящий продиктовали или который уже регистрационный. Хотя мне писали что отправить можно только само уведомление, я отправил уведомление 2шт, копии строй паспорта, паспорта и кода, свидетельстве о собственности и два конверта по украине. Теперь о заполнении уведомления. У меня всего 4 строения: дом, мастерская с сараем и гараж. В стройпаспорте наименование объекта: житловий будинок з терасою, госп будивл. та спорудами. В проекте действительно есть терраса под одной крышей с домом (без фундамента,деревянная) Вот я и не мог определится какой перечень объектов писать в уведомление. остановился на доме, и госп будивлях. гараж не писал. ну если выдали номер - значит правильно. Начинается ли этот номер с "КС"? Если нет, то просто входящий номер. По закону, у ГАСК есть 10 дней на регистрацию Вашего уведомления. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kefer Опубліковано: 29 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2014 нет с КС не начинается. только после того как отписал, давай снова штудировать эту ветку, и нашел что это все таки входящий номер, и что это пока ничего не значит.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lenza Опубліковано: 29 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2014 Добрый всем ночер. Смотрю пример заполнения тут (ссылка устарела). Чистый бланк скачала тут zakon4.rada.gov.ua/laws/show/466-2011-%D0%BF/page2 в бланке есть строчка "категорія складності _______________________________________" перед строчкой "Експертиза проекту будівництва проведена___________________", а в примере заполнения нэту. Ваши мнения? Или я какими-то не свежими данными пользуюсь? или это ошибка или как? спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qipru Опубліковано: 30 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2014 Добрый всем ночер. Смотрю пример заполнения тут (ссылка устарела). Чистый бланк скачала тут zakon4.rada.gov.ua/laws/show/466-2011-%D0%BF/page2 в бланке есть строчка "категорія складності _______________________________________" перед строчкой "Експертиза проекту будівництва проведена___________________", а в примере заполнения нэту. Ваши мнения? Или я какими-то не свежими данными пользуюсь? или это ошибка или как? спасибо Бланк берите из закона. Образец, похоже, какой-то старый. Вот еще неплохой образец заполнения. (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lenza Опубліковано: 1 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2014 Форумчане, а был ли у кого опыт обращения в прокуратуру по вопросу нарушения 10-ти дневного срока на выдачу стройпаспорта? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kefer Опубліковано: 2 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2014 удалось сегодня дозвониться в дозвильн отдел (мне кстати сказали что на счет судьбы уведомлений им надо звонить с 11 до 12 и с 14 до 17) в общем мне сказали что рано мол звоните, вы только 23,09 подали, у нас есть месяц на обработку. буду звонить недели через 2.... хотелось узнать правильно ли заполнено, но и этого не сказали(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 2 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2014 хотелось узнать правильно ли заполнено, но и этого не сказали(( Скажу больше, они и сами не знают, что правильно, что нет. Я когда ходил сдавать то девочки сразу сказали подождите представителя ДАБК она вам объяснит. Потратил три часа но теперь знаю, что писать. Ещё и негодяи заставили делать экспертизу, хоть и третий уровень сложности. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey.S Опубліковано: 2 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2014 (змінено) Ребята подскажите, Пришел ответ на Запрос (Доступ до публичной информации) о том что: Вами не вірно вказано код об'экта будівництва (Будівництво житлового будинку садибного типу, господарських будівель і споруд) згідно з Державним класифікатором будівель та споруд ДК 018-2000. Звертаемо вашу увагу, що кожна сторінка повідомлення підписується замовником та засвідчується його печаткой (за наявності) відповідно до затвердженої форми документа. Но я не помню какой код писал, в строй паспорте у меня написано Стройпаспорт Садового Будинку Вопрос Какой должен быть код об'экта будівництва ? Смотрел ДК 018-2000. Есть 2-а варианта 1110.3 - Будинки садибного типу 1110.4 - Будинки дачні та садові Какой из них мой не понятно... вроде писал 1110.3 хотя может 1110.4 Подскажите от чего отталкиваться И еще один вопрос Эти исправления писать как новое уведомление или как исправление к старому ? т.е. в этом пункте про початок виконання будівельних робіт / про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт від ____ _______ 20__ р. (необхідне підкреслити). что лучше выбрать ? Благодарю! P/S Как я понял в моем случае нужно указывать 1110.4 Змінено 2 жовтня 2014 користувачем Andrey.S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qipru Опубліковано: 2 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2014 Ребята подскажите, Пришел ответ на Запрос (Доступ до публичной информации) о том что: Вами не вірно вказано код об'экта будівництва (Будівництво житлового будинку садибного типу, господарських будівель і споруд) згідно з Державним класифікатором будівель та споруд ДК 018-2000. Звертаемо вашу увагу, що кожна сторінка повідомлення підписується замовником та засвідчується його печаткой (за наявності) відповідно до затвердженої форми документа. Но я не помню какой код писал, в строй паспорте у меня написано Стройпаспорт Садового Будинку Вопрос Какой должен быть код об'экта будівництва ? Смотрел ДК 018-2000. Есть 2-а варианта 1110.3 - Будинки садибного типу 1110.4 - Будинки дачні та садові Какой из них мой не понятно... вроде писал 1110.3 хотя может 1110.4 Подскажите от чего отталкиваться И еще один вопрос Эти исправления писать как новое уведомление или как исправление к старому ? т.е. в этом пункте про початок виконання будівельних робіт / про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт від ____ _______ 20__ р. (необхідне підкреслити). что лучше выбрать ? Благодарю! P/S Как я понял в моем случае нужно указывать 1110.4 Надо писать, как новое уведомление. Исправление к старому можно было бы писать, если бы у Вас было зарегистрировано старое. И обратите внимание на "Звертаемо вашу увагу, що кожна сторінка повідомлення підписується замовником та засвідчується його печаткой (за наявності) відповідно до затвердженої форми документа." Видимо, не все страницы подписали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey.S Опубліковано: 5 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2014 ->qipru Спасибо, теперь понятно, именно так и сделаю. Да, на 1-й стр. не поставил подпись.. А с кодом объекта, я правильно все таки понял 1110.4 для Садового Будинку ? Еще одно уточнене: Дату начала строительства, получается указывать не нужно в заявлении ? это где заполняем: про початок виконання будівельних робіт / про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт від ____ _______ 20__ р. (необхідне підкреслити). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Luko Опубліковано: 5 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2014 Дату начала строительства, получается указывать не нужно в заявлении ? нет, не надо там указывается дата только при внесении изменений в уже зарегистрированное уведомление 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pferd Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 (змінено) удалось сегодня дозвониться в дозвильн отдел (мне кстати сказали что на счет судьбы уведомлений им надо звонить с 11 до 12 и с 14 до 17) в общем мне сказали что рано мол звоните, вы только 23,09 подали, у нас есть месяц на обработку. буду звонить недели через 2.... хотелось узнать правильно ли заполнено, но и этого не сказали(( тоже подал декларацию... может кто то пояснит, откуда берется срок МЕСЯЦ. какими Законами регламентируется и каким законным способом можно процесс ускорить? Змінено 6 жовтня 2014 користувачем pferd доп. информация Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз