0lena Опубліковано: 28 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2013 Это точно, видно зависит, кто проверяет, или периоды у них такие, когда я заполняла, вроде ставили дату многие и ответы приходили, мол "чего без даты?" Хотя мне кажется логичнее с датой, мы же сообщаем, типа, с какого числа строится начинаем. Типа подчеркиваем нужную строку: или начало стройки или изменения в уведомлении и ставим дату, с какого числа тот или другой процесс!;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 28 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2013 Это точно, видно зависит, кто проверяет, или периоды у них такие, когда я заполняла, вроде ставили дату многие и ответы приходили, мол "чего без даты?" Хотя мне кажется логичнее с датой, мы же сообщаем, типа, с какого числа строится начинаем. Типа подчеркиваем нужную строку: или начало стройки или изменения в уведомлении и ставим дату, с какого числа тот или другой процесс!;) Это все подтверждает, что инспекция руководствуется не законами, а "внутрішніми переконаннями" (это, чтобы вежливо выразиться). Ваша ход мыслей ошибочен - если бы дата касалась и начала, и изменений, то "(необхідне підкреаслити)" стояло бы перед датой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
0lena Опубліковано: 28 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2013 Короче, сами себя перемудрили! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 28 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2013 Короче, сами себя перемудрили! Это специально. Отсутствие порядка заполнения и знаний законодательства + наличие определенных полномочий + безнаказанность за нарушения = беспредел. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
0lena Опубліковано: 28 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2013 Мы только сегодня с мужем говорили после получения своего номера, что у нас хоть форум есть со знающими людьми, все разъяснят, опытом поделятся!А другие застройщики, кто не знает, где почитать, прийдут в этот ГАСК, замок поцелуют, шо писать, куда писать, ничего не понятно!.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 29 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2013 Подайте запрос на ПИ. Все они пришлют - никуда не денутся. 100 відсотків! Мені на третій запит вислали номер повідомлення + підписаний мій другий екземпляр повідомлення. Не бачу сенсу бігати до них на поклон чи на пошту. А електронкою висилати - ніяких проблем. Тільки дату в запиті міняв. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lndigo Опубліковано: 29 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2013 А другие застройщики, кто не знает, где почитать, прийдут в этот ГАСК, замок поцелуют, шо писать, куда писать, ничего не понятно! У нас в Симферополе в ГАСКе есть один прикол. Существует приемное время, в которое теоретически можно прийти, сдать в канцелярию документы и получить входящий номер. В это приемное время наружная дверь у них открывается. Но дальше есть внутренняя металлопластиковая перегородка с видеодомофоном, через которую без фейсконтроля не прорваться. Когда вручал запрос на ПИ, полчаса сидел под этой дверкой и смог просочиться только вслед за зазевавшимся сотрудником Видели бы вы лица девчонок в канцелярии 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Неня1624737766 Опубліковано: 29 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2013 Подскажите еще пожалуйста, я знаю что в течение 7 дней надо уведомить сельсовет и МЧС, у меня до уваги забудовника написано, что надо уведомить виконавчий орган сільської, селищної ради або місцеву держадміністрацію за місцезнаходженням об*єкта будівництва, а також органи у сфері пожежної та техногенної безпеки. Может еще надо какуе-то организацию уведомить или только сельский совет и МЧС? А держадміністрацію ненадо?Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solnce-80 Опубліковано: 29 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2013 Подскажите, пожалуйста, а "орган у сфері пожежної та техногенної безпеки - це державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС)" И если у нас Бориспольский район - надо отсылать в "ГУ ДСНС України у Київській області" по ул. Межигорской 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AZERI Опубліковано: 29 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2013 Что интересно, я дату ставила и слово "відсутній" тоже. Было это полгода назад, сегодня получила номер! И я дату поставила. В канцелярию приняли. Номер в реестре присвоили. Добавлено через 1 минуту Подскажите, пожалуйста, а "орган у сфері пожежної та техногенної безпеки - це державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС)" И если у нас Бориспольский район - надо отсылать в "ГУ ДСНС України у Київській області" по ул. Межигорской 8 ДА, и не забудьте такое же письмо направить в местные органы власти. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Неня1624737766 Опубліковано: 2 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2013 Добрый день! Подскажите пожалуйста, заполняю ПОВІДОМЛЕННЯ про початок виконання будівельних робіт, возник вопрос, в стройпаспорте Експлікації написано: 1. Індивідуальний житловий бу_динок 2. Альтанка 3. Огорожа В повідомленні в (найменування об'єкта будівництва) писать Індивідуальний житловий бу_динок или Індивідуальний житловий бу_динок та альтанка? Подскажите кто знает! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Наблюдатель13 Опубліковано: 2 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2013 Добрый день! Подскажите пожалуйста, заполняю ПОВІДОМЛЕННЯ про початок виконання будівельних робіт, возник вопрос, в стройпаспорте Експлікації написано: 1. Індивідуальний житловий бу_динок 2. Альтанка 3. Огорожа В повідомленні в (найменування об'єкта будівництва) писать Індивідуальний житловий бу_динок или Індивідуальний житловий бу_динок та альтанка? Подскажите кто знает! Пишите полностью дословно из стройпаспорта (то что на первой странице, а не из Экспликации. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
0lena Опубліковано: 2 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2013 По опыту: когда номер появляется в базе обычно (получила письмо с номером)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Miron VV Опубліковано: 2 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2013 По опыту: когда номер появляется в базе обычно (получила письмо с номером)? месяц-два - когда там сростеться никто не знает 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Неня1624737766 Опубліковано: 3 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 (змінено) Вопрос от Неня: Добрый день! Подскажите пожалуйста, заполняю ПОВІДОМЛЕННЯ про початок виконання будівельних робіт, возник вопрос, в стройпаспорте Експлікації написано: 1. Індивідуальний житловий бу_динок 2. Альтанка 3. Огорожа В повідомленні в (найменування об'єкта будівництва) писать Індивідуальний житловий бу_динок или Індивідуальний житловий бу_динок та альтанка? Подскажите кто знает! ответ Наблюдатель13: Пишите полностью дословно из стройпаспорта (то что на первой странице, а не из Экспликации. ПОДСКАЖИТЕ НА ПЕРВОЙ СТРАНИЦЕ БУДІВЕЛЬНИЙ ПАСПОРТ НА ЗАБУДОВУ ПРИСАДИБНОЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ, В повідомленні в (найменування об'єкта будівництва) писать ЗАБУДОВА ПРИСАДИБНОЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДЯЛЯНКИ! КТО ЗНАЕТ, БОЮСЬ ЧТО ГАСК ВЕРНЕТ МНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ. Змінено 3 грудня 2013 користувачем Неня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solnce-80 Опубліковано: 3 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2013 НА ПЕРВОЙ СТРАНИЦЕ БУДІВЕЛЬНИЙ ПАСПОРТ НА ЗАБУДОВУ ПРИСАДИБНОЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИСтранно! У меня в строительном паспорте на первой и второй странице указано: "Будівельний паспорт "Будівництво садового будинку, господарських будівель і споруд адрес", также на второй странице указан "Реєстарційний №..."..."дата видачі....." Сегодня, кстати, отправила уведомление в инспекцию ГАСК Киевской области. Где получали СТ (Борисполь) посоветовали зайти в МЧС. Зашли, секретарь набрала сама нам уведомление и его зарегистрировала, отдала нам один экземпляр с входящим номером и датой регистрации. Из шапки письма: "Начальнику Бориспільського РВ ГУ ДСНС України у Київській області Овдієнку Ю.К.", так что на "ГУ ДСНС України у Київській області" отправлять сказали не нужно. Также, завезли запрос и в наш сельсовет (получив регистрацию). Теперь будем ждать! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 Добрый день! Подскажите пожалуйста, заполняю ПОВІДОМЛЕННЯ про початок виконання будівельних робіт, возник вопрос, в стройпаспорте Експлікації написано: 1. Індивідуальний житловий бу_динок 2. Альтанка 3. Огорожа В повідомленні в (найменування об'єкта будівництва) писать Індивідуальний житловий бу_динок или Індивідуальний житловий бу_динок та альтанка? Подскажите кто знает! Огорожа точно не указывается, а альтанка - зависит от того, как в стройпаспорте указали наименование. Но альтанки не являются объектами недвижимости, и не требуют оформления СП и уведомления. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AZERI Опубліковано: 6 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2013 Месяц назад получила письмо со своим регистрационным номером, но на сайте asdev.com.ua его не нахожу. Может кто-то знает как часто обновляется их сайт? Или может снова отправить запрос почему его туда не внесли? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Miron VV Опубліковано: 7 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2013 Месяц назад получила письмо со своим регистрационным номером, но на сайте asdev.com.ua его не нахожу. Может кто-то знает как часто обновляется их сайт? Или может снова отправить запрос почему его туда не внесли? ждите - месяц не срок для реестра...ничего не отправляйте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сана Опубліковано: 8 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2013 Добрый вечер! Посоветуйте, пожалуйста, как поступить. В середине ноября отправила ценным письмом с описью Уведомление о начале строительных работ в ГАСК и параллельно в МЧС и Горсовет (в этот же день, но позже). Так от МЧС и Горсовета уже пришли уведомления о доставке, а ГАСК, похоже, даже не собирается его получать (судя по треку на сайте Укрпочты). Собираюсь опять им отсылать Повидомлення. Это мне нужно повторно уведомлять МЧС и Горсовет? Спасибо!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hopira Опубліковано: 8 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2013 Добрый вечер! Посоветуйте, пожалуйста, как поступить. В середине ноября отправила ценным письмом с описью Уведомление о начале строительных работ в ГАСК и параллельно в МЧС и Горсовет (в этот же день, но позже). Так от МЧС и Горсовета уже пришли уведомления о доставке, а ГАСК, похоже, даже не собирается его получать (судя по треку на сайте Укрпочты). Собираюсь опять им отсылать Повидомлення. Это мне нужно повторно уведомлять МЧС и Горсовет? Спасибо!! Так а письмо в ГАСК на данный момент где? Если они его с почты никак не заберут, то срочно звоните им в канцелярию, на гор.линию и жалуйтесь!!! Знаю случаи, когда после таких звонков в тот же день ходили и забирали...совпадения?;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сана Опубліковано: 8 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2013 Письмо, если верить сайту Укрпочты, находится в почтовом отделении ГАСКа. Я правильно понимаю, Вы имеете ввиду Урядовую горячую линию? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hopira Опубліковано: 8 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2013 Письмо, если верить сайту Укрпочты, находится в почтовом отделении ГАСКа. Я правильно понимаю, Вы имеете ввиду Урядовую горячую линию? Сначала звоните в канцелярию ГАСКа (тел здесь кто-то выкладывал). И грозно так спрашивайте-требуйте получения Вашего письма. Будут хамить-отмазываться- звоните на урядову горячую линию. пысы: если письмо лежит на почте меньше 10-ти дней, то не переживайте - заберут. Это у ни "фича" такая - тянут время пысы2: пожарников и сельсовет больше уведомлять точно не нужно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spekt Опубліковано: 9 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2013 Добрий вечір! Підскажіть будь ласка повідомлення на техногенбезпеку направляти на Межигірську 8 чи на Вишгородський районний відділ ДЕРЖАВНОЇ ІНСПЕКЦІЇ ТЕХНОГЕННОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ? Ділянка Вишгородський р-н. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вов4иг Опубліковано: 9 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2013 Здраствуйте коллеги форумчане!Поправьте меня если я ошибаюсь.Я что-то не возьму в толк....ведь большинство из нас строится по стройпаспорту.А если так то в ГАСК мы шлем именно УВЕДОМЛЕНИЕ т.е мы их уведомляем о начале строительства, но никак не спрашиваем у них разрешения.Это же нам говорит закон :"1. Замовник має право виконувати будівельні роботи після: 1) направлення замовником повідомлення про початок виконання будівельних робіт центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику з питань державного архітектурно-будівельного контролю (далі - орган державного архітектурно-будівельного контролю) - щодо об'єктів, будівництво яких здійснюється на підставі будівельного паспорта, які не потребують реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт або отримання дозволу на виконання будівельних робіт згідно з переліком об'єктів будівництва, затвердженим центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері містобудування. Форма повідомлення про початок виконання будівельних робіт та порядок його подання визначаються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері містобудування;" И вот еще "2.16. Після направлення замовником відповідно до статті 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» повідомлення про початок виконання будівельних робіт до відповідних органів Держархбудінспекції України будівельний паспорт є підставою для виконання будівельних робіт." Обратите внимание!!! именно-будівельний паспорт є підставою для виконання будівельних робіт. а не само уведомление. Ни в коем разе не считаю себя самым умным, так как практического опыта преодоление бюрократии ГАСКа не имею. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз