Oxana75 Опубліковано: 27 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2013 Отчет о проверке, пришлось показать документы (товарки на бетон), долго чмыгали носом говорили не верим, потом написали акт "без порушень". 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна111 Опубліковано: 27 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2013 Ура, победаПоздравляю, теперь зарегистрируют в реестре;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oxana75 Опубліковано: 27 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2013 Ура, победаПоздравляю, теперь зарегистрируют в реестре Сказали, что когда-ни буть зарегистрируют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Княz Ич Опубліковано: 27 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2013 Бывают случаи, когда Повiдомлення заполнено не правильно, тогда оно формально не принято, поскольку не соответствует требованиям законодательства Очень сильно хочется узнать номер документа и статьи, где об этом говорится. Добавлено через 6 минут Дата начала строительства, типа заявление подали в январе, а строится начали раньше, при этом фото в стройпаспорте пустого учатска сделанные архитектором им по-барабану Барабаны умолкают при подаче жалобы в прокуратуру. Надменно-пыхатий чиновник на деле зачастую оказывается довольно бзделоватым и очень быстро поджимает хвост и начинает лебезить. К сожалению, большинство из нас предпочитает этим ограничиться, и тогда чиновник начинает отыгрываться на следующих жертвах, которые его пугаются. У меня была точно такая же история (обвинение в ложных сведениях), я потребовал предоставить протоколы проверок и пообещал, что если их нет, то обращусь в прокуратуру. Всё утихло. Получается, что тоже не довёл дело до кровавой резни. Добавлено через 1 минуту Заглянул на Ваш блог. Батенька, да Вы могли бы строить в Переделкине! Кто такая Переделкина? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Marichka_1,5-k Опубліковано: 1 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2013 Это только слова, а не документ...все же лучше подать запрос на доступ до публ.информации с просьбой указать номер, присвоенный Вашему уведомлению для внесения в Единый реестр. Тогда получите офиц.ответ на документе и будете спать спокойно ИМХО Я подібний запит відправила. Але відповіді так і не отримала... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ltk Опубліковано: 1 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2013 Я подібний запит відправила. Але відповіді так і не отримала... Якщо з моменту отримання запиту Дабі вже сплинуло 5 робочих днів, можете сміливо звонити на гар.лінію КМУ з скаргою про порушення закону про доступ до публічної інформації і порушення Ваших прав...обовязково потрібно вказати дату відправлення листа і тему запиту. Ми відправляли запит рекомендованим листом з повідомленням (щоб мати на руках підтверждення про отримання запиту). Добавлено через 6 минут Я подібний запит відправила. Але відповіді так і не отримала... і ще, все вийшло не з першого разу... і зайняло приблизно 3,5 місяці: в процесі спілкування з чиновниками довелось 2 рази відправляти повідомлення, 4 рази скаржитись на гар.лінію КМУ і написати 3 запити на доступ до публічної інформації, але цей рубіж був взятий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Longe Опубліковано: 1 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2013 Я подібний запит відправила. Але відповіді так і не отримала... А как давно отправляли? Письмо-запрос было с уведомлением о вручении или обычное? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 1 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2013 ГАСК нужно уведомлять только о начале строительства жилого дома? Данные о хозпостройках нужно вносить в уведомление? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ltk Опубліковано: 1 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2013 ГАСК нужно уведомлять только о начале строительства жилого дома? Данные о хозпостройках нужно вносить в уведомление? Объяснения и образцы можно посмотреть здесь minregion.gov.ua/index.php?option=com_k2&view=item&id=3886:roz%E2%80%99yasnennya-shhodo-proczedur-otrimannya-dokument%D1%96v-neobx%D1%96dnix-v%D1%96dpov%D1%96dno-do-zakonodavstva-dlya-zd%D1%96jsnennya-bud%D1%96vnicztva-ob%E2%80%99%D1%94kt%D1%96v-zalezhno-v%D1%96d-kategor%D1%96%D1%97-skladnost%D1%96&Itemid=384&lang=uk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 1 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2013 Кто такая Переделкина? А это такая дачная поселка была Союза писателей СССР ... Просто стиль написания у Вас (имеется в виду прежде всего блог) шибко изящный. (Без иронии, конечно) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Княz Ич Опубліковано: 1 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2013 Просто стиль написания у Вас Написательством занялся исключительно для снятия эмоционального напряжения после изнурительных битв за свой участок и дом, а заодно для щедрого дележа собственными шишками (может другие меньше понабивают). Но главное, всё-таки, это возведение родового гнезда. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрей06 Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 я тоже послав повидомленя але так и не отрымав не номер , ни звонка что делать , куда звонить ? Бориспольский р-н Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oxana75 Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 (змінено) я тоже послав повидомленя але так и не отрымав не номер , ни звонка что делать , куда звонить ? Бориспольский р-н Я свое уведомление отослала еще в январе уже и проверка была но его так и нет в регистрации. если отправляли на Леси Украинки 26 то там в канцелярии можно узнать вх.номер по тел 428-57-30. Я уже отправила 2 запроса на горячую линию, на первый получила ответ, что временными рамками регистрация не предусмотрена, на второй пока ничего. Змінено 8 квітня 2013 користувачем Валерий Валентинович Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрей06 Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 (змінено) Вопрос: - я вычитал что если я отправил заказным письмом на Леси 26 то на следующий день я могу строиться и нести нада в сельсовет и пожарную службу верно ? а что нести можно узнать само повидомлення или что ? и куда если кто знает пожарную службу ? Бориспольский район Змінено 8 квітня 2013 користувачем Валерий Валентинович Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergeyslobodyanyuk Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 Якщо з моменту отримання запиту Дабі вже сплинуло 5 робочих днів, можете сміливо звонити на гар.лінію КМУ з скаргою про порушення закону про доступ до публічної інформації і порушення Ваших прав... ltk, будласка подробніше....порушення якої статті...ЗУ Про доступ до публічної інформаціїї... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oxana75 Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 и ище вопрос я вычитал что если я отправил заказным письмом на Леси 26 то на следующий день я могу строиться и нести нада в сельсовет и пожарную службу верно ? а что нести можно узнать само повидомлення или что ? и куда если кто знает пожарную службу ? Бориспольский район Строиться можно, но собирайте документы на стройматериалы так как придется доказывать что ничего не нарушили (мне это помогло). Звонит в разрешительный отдел бесполезно (пробую уже 3 месяца 428-57-27 с 11-12). Пожарникам и сельсовет нужно отправить в течении 7 дней, письмо в произвольной форме на начальника, типа сообщаю что уведомление подал и согласно стройпаспорта начинаю стройку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрей06 Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 форумчане а кто подскажет адресс Гнидынського сельсовета и ГУ Держтехногенбезпеки Бориспольского района Добавлено через 39 секунд может кто знает куда и на кого писать увидомление Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 Прошу помощи: у кого есть отказ ГАСКа принять уведомление на основании того, что в уведомление о начале работ вписана дата (в первый абзац)? Такие 100% есть, и у меня где-то было, но не могу найти. Для информации: ГАСК придумал отказ на основании того, что нет даты!!! Несмотря на то, что она не требуется. Но хочется еще и приложить их письмо, которым они сами подтверждают, что нет необходимости указывать дату, если речь не о внесении изменений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
drakon_78 Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 Прошу помощи: у кого есть отказ ГАСКа принять уведомление на основании того, что в уведомление о начале работ вписана дата (в первый абзац)? Такие 100% есть, и у меня где-то было, но не могу найти. Для информации: ГАСК придумал отказ на основании того, что нет даты!!! Несмотря на то, что она не требуется. Но хочется еще и приложить их письмо, которым они сами подтверждают, что нет необходимости указывать дату, если речь не о внесении изменений. Цікава пісня... Я відіслав повідомлення другий раз... Бланк взяв з сайту ВР... Форму заповнив по зразку з офіційного сайту minregion.gov.ua/index.php?option=com_k2&view=item&id=3886:roz%E2%80%99yasnennya-shhodo-proczedur-otrimannya-dokument%D1%96v-neobx%D1%96dnix-v%D1%96dpov%D1%96dno-do-zakonodavstva-dlya-zd%D1%96jsnennya-bud%D1%96vnicztva-ob%E2%80%99%D1%94kt%D1%96v-zalezhno-v%D1%96d-kategor%D1%96%D1%97-skladnost%D1%96&Itemid=384&lang=uk А вони філонять та філонять-я перед цим звичайно набрав вдуге лінію КМ. Вхідний номер знаю запрошую по телефону в дозвільному чела який займається цими повідомленнями-він мені каже що все так та не так...! Ви мов підкреслили повідомлення про початок будівельних робіт і поставили дату, а її ставлять тільки тоді коли подають про внесення змін до повідомлення! Я йому у відповідь кажу,що в зразку заповненого повідомлення на сайті ссилка вище дата стоїть...-він мені каже у нас на зразку на інформаційному стенді дати не має.... Йдемо далі-на зразку повідомлення ссилка вище- стоїть прізвище на номер телефону чела який його запонив для зразку-звоню-бере трубку-чемний такий,що хоч до рани прикладай -пояснюю ситуацію.. він мені какже що там помилка та не слід ставити дату і так далі і тому подібне...,а він оказується зараз очолює упраління дозвільних процедур в ДАБІ України. Я пішов далі ...- підготував дві копії повідомлення та вже без дати...поїхав на лесі У 26 поверх 8-благо з дверей виходив хтось-я зайшов дістав із широких штанін та показав що я є я... кажу черговому виклич чела (прізвище не склало труднощів дізнатися)-а він мені у нас не має прийому, набираю по мобі дозвільний - запрошую профі - запрошую підійти... здивовани А ВИ зайшли?-У відповідь ТАКІ ДА! Я через пару хвилин вийду...вийшов ...здрастє! показую два нових зразки - правильно? правильно? можна в канцелярію здати зараз чи ні ? пішов-прийшов каже - можна, але обидва зразки залишаються у нас і чи здавав їх пан чи не здавав-не здавав? сійо науке не відомо! Я йому не повірив! Сказав що надішлю поштою! і що буду чекати офіційної відповіді на дзвінок у КМУ, та паралельно з третім повідомленням, якщо друге їх таки не влаштує пошлю скаргу до прокуратури, він скривився, але сказав Ваше право-ми попрщалися.... Далі буде ...Відповідь з КМУ на моє звернення має надійти на протязі двох тижнів...з підкріпленним письмовим формулюванням від них...В мене час є я не поспішаю.... А зразка повідомлення на інформаційному стенді я так і не побачив.... Другі форми документів є-правда не заповненні-но є!! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 Цікава пісня... Я відіслав повідомлення другий раз... Бланк взяв з сайту ВР... Форму заповнив по зразку з офіційного сайту minregion.gov.ua/index.php?option=com_k2&view=item&id=3886:roz%E2%80%99yasnennya-shhodo-proczedur-otrimannya-dokument%D1%96v-neobx%D1%96dnix-v%D1%96dpov%D1%96dno-do-zakonodavstva-dlya-zd%D1%96jsnennya-bud%D1%96vnicztva-ob%E2%80%99%D1%94kt%D1%96v-zalezhno-v%D1%96d-kategor%D1%96%D1%97-skladnost%D1%96&Itemid=384&lang=uk А вони філонять та філонять-я перед цим звичайно набрав вдуге лінію КМ. Вхідний номер знаю запрошую по телефону в дозвільному чела який займається цими повідомленнями-він мені каже що все так та не так...! Ви мов підкреслили повідомлення про початок будівельних робіт і поставили дату, а її ставлять тільки тоді коли подають про внесення змін до повідомлення! Я йому у відповідь кажу,що в зразку заповненого повідомлення на сайті ссилка вище дата стоїть...-він мені каже у нас на зразку на інформаційному стенді дати не має.... Йдемо далі-на зразку повідомлення ссилка вище- стоїть прізвище на номер телефону чела який його запонив для зразку-звоню-бере трубку-чемний такий,що хоч до рани прикладай -пояснюю ситуацію.. він мені какже що там помилка та не слід ставити дату і так далі і тому подібне...,а він оказується зараз очолює упраління дозвільних процедур в ДАБІ України. Я пішов далі ...- підготував дві копії повідомлення та вже без дати...поїхав на лесі У 26 поверх 8-благо з дверей виходив хтось-я зайшов дістав із широких штанін та показав що я є я... кажу черговому виклич чела (прізвище не склало труднощів дізнатися)-а він мені у нас не має прийому, набираю по мобі дозвільний - запрошую профі - запрошую підійти... здивовани А ВИ зайшли?-У відповідь ТАКІ ДА! Я через пару хвилин вийду...вийшов ...здрастє! показую два нових зразки - правильно? правильно? можна в канцелярію здати зараз чи ні ? пішов-прийшов каже - можна, але обидва зразки залишаються у нас і чи здавав їх пан чи не здавав-не здавав? сійо науке не відомо! Я йому не повірив! Сказав що надішлю поштою! і що буду чекати офіційної відповіді на дзвінок у КМУ, та паралельно з третім повідомленням, якщо друге їх таки не влаштує пошлю скаргу до прокуратури, він скривився, але сказав Ваше право-ми попрщалися.... Далі буде ...Відповідь з КМУ на моє звернення має надійти на протязі двох тижнів...з підкріпленним письмовим формулюванням від них...В мене час є я не поспішаю.... А зразка повідомлення на інформаційному стенді я так і не побачив.... Другі форми документів є-правда не заповненні-но є!! Та не кажіть... Проходив вже це 100 разів - скаргами, дзвінками. Зразки на всіх сайтах ДАБК та Мінстерства виконано з помилками, використаоно не актуальні форми тощо.... Тут справа в поному "беспрєдєлі" - оскаржити не пробелма, але хотілося прикласти їх же лист, де вони стверджують протилежне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oxana75 Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 Далі буде ...Відповідь з КМУ на моє звернення має надійти на протязі двох тижнів...з підкріпленним письмовим формулюванням від них...В мене час є я не поспішаю.... Я ответ после обращения в КМ от инспекции получилиа звучит так: поставлением срок регистрации не предусмотрен, надо просто нас уведомить, посему притензий не понимаем и ничего не нарушаем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 Я ответ после обращения в КМ от инспекции получилиа звучит так: поставлением срок регистрации не предусмотрен, надо просто нас уведомить, посему притензий не понимаем и ничего не нарушаем Смотря на что пожаловаться и чего требовать. Если позвонить через месяц-два после получения ГАСКом, то можете и номер в ответ получить. Поэтому подобный звонок надо "дополнять" запросом на публичную информацию. ИМХО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Longe Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 Для информации: ГАСК придумал отказ на основании того, что нет даты!!! Несмотря на то, что она не требуется. Но хочется еще и приложить их письмо, которым они сами подтверждают, что нет необходимости указывать дату, если речь не о внесении изменений. На самом деле, у них здесь (ссылка устарела) фраза звучит так: "повідомляю про початок виконання будівельних робіт/про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт від 00.00.2000 р. (необхідне підкреслити)" Если бы нужна была дата, то эта фраза была бы такой: "повідомляю про початок виконання будівельних робіт/про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт (необхідне підкреслити) " від 00.00.2000 р., т.е. дата есть только в одном из двух вариантов, которые требуется подчеркивать. Так ведь? А в Киеве или области пришел такой отказ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oxana75 Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 Смотря на что пожаловаться и чего требовать. Если позвонить через месяц-два после получения ГАСКом, то можете и номер в ответ получить. Поэтому подобный звонок надо "дополнять" запросом на публичную информацию. ИМХО Увы, но прошло уже 3 месяца плюс проверка плюс запрос на пуб информацию (на него вообще никто не ответил) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 4 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2013 На самом деле, у них здесь (ссылка устарела) фраза звучит так: "повідомляю про початок виконання будівельних робіт/про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт від 00.00.2000 р. (необхідне підкреслити)" Если бы нужна была дата, то эта фраза была бы такой: "повідомляю про початок виконання будівельних робіт/про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт (необхідне підкреслити) " від 00.00.2000 р., т.е. дата есть только в одном из двух вариантов, которые требуется подчеркивать. Так ведь? А в Киеве или области пришел такой отказ? Абсолютно верно. Но это понимают только умные люди Киев. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз