Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Архітектурний декор від скульптора

DecorMaster

Рекомендовані повідомлення

Думаю, більшість, хто збудував будинок, бажав би додати йому якусь родзиночку. Скульптура і ліпний декор - один із способів створити її. Хоч і доволі недешевий. Вартість кожного виробу залежить від розмірів, складності та тиражу. Так, щоб дуже приблизно зорієнтувати: якщо бажаєте на фасад, наприклад, свій "герб" шириною або висотою близько 1 метра - розраховуйте щонайменше на суму від 800 у.о. Дешевше можна, але не бажано. А верхня межа ціни взагалі практично не має кордонів. При тиражуванні певного елементу, починаючи з треттього екземпляру, вартість зменшуеться на половину і більше (пов'язано з технологіею виготовлення).

Якщо бажання ще не відпало, надсилайте на kolaskulptur@gmail.com ескізи ліпнини, або просто словесні описи, бажано з фотографіями тих місць будинку, де Ви їх собі побажали. Ну, і будемо переписуватися/передзвонювіатися утрясати подробиці і вартість питання. При потребі я підїзжаю на об'єкт, можете Ви до мене в майстерню подивитяся "що-до-чого". На стадії моделювання в глині я скидаю фотки Вам на @.

Якщо Ви дизайнер або архітектор чи прораб - маєте можливість домовитись про "відкат". Його розмір залежить від багато-чого.

 

Пишіть - поторгуємось.

Змінено користувачем DecorMaster
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Якщо Ви ще на стадії проектування, можете подбати про декор ще до початку будівництва.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...
  • 4 тижні потому...
  • 1 місяць потому...
Про "шару" в попередньому пості я пожартував. Виготовлення ліпного декору під індивідуальний проект "з нуля" процес трудомісткий, тому впринципі не може бути шаровим. Однак якщо порівняєте запропоновані мною ціни з іншими аналогічними пропозиціями - таки повірите в шару:D
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 місяці потому...
Пропозиція виготовити авторські скульптурні елементи для Вашого будинку на відміну від погоди на вулиці лишається стабільною)
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Відновити форматування

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...