Гість alexlis86 Опубліковано: 9 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2011 Ув. Форумчане, есть ли у кого то из вас обучающие видео "Постройка домов из сруба"? Буду очень признателен ответившим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
suvorov Опубліковано: 9 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2011 Ув. Форумчане, есть ли у кого то из вас обучающие видео "Постройка домов из сруба"? Буду очень признателен ответившим. на ютубе есть небольшие ролики Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
patrik4ua Опубліковано: 9 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2011 Ув. Форумчане, есть ли у кого то из вас обучающие видео "Постройка домов из сруба"? Буду очень признателен ответившим. лучше подьехать к кому-то из форумчан на стройку и понаблюдать вживую... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bober31 Опубліковано: 10 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2011 общался с мужиком который сделал себе из сруба дом сам он сказал главное если ты сырым привез дерево сразу его пиляй как нада и укладуй чтоб патом его не покрутило и оставлять хвосты бревен наружу шоб они торчали поскольку у дерева через них выходит влага и т д дерево дальше продолжает жить и взаимодействие с внешней средой через места отреза у него а посмотреть можете беседка своими руками в гугле там показано как делают замки межвенцовый утеплитель есть на сландо дешево Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз