романн Опубліковано: 17 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2008 Ищу бригаду на строительство дома, сейчас общаюсь со строителями. Мне дают расценки но сложно ориентироваться когда не в теме. Прокомментируйте расценки которые мне дали. Спасибо!расценки.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
милена Опубліковано: 17 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2008 Ищу бригаду на строительство дома, сейчас общаюсь со строителями. Мне дают расценки но сложно ориентироваться когда не в теме. Прокомментируйте расценки которые мне дали. Спасибо! Все комментировать не буду,только по некоторым позициям: м3 черновой кладки 45у.е.м3 монолитные участки 60у.е.м3 армирующий пояс 12у.е.м.п. плиты перекрытия 12у.е. 1шт.с замазкой швов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
романн Опубліковано: 18 липня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2008 Спасибо за ответ! Да, у меня дороже получается ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kunar Опубліковано: 20 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2008 ахуе.. какие цифры,хдеш у них совесть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexm Опубліковано: 20 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2008 Ищите еще , цены завышены в 1,5-2 РАЗА. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
романн Опубліковано: 21 липня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 2008 в полтора раза от Милены цифр? %) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Polla Опубліковано: 22 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2008 Дорого очень за землю- в прошлом году было 10-12 у.е\м.куб( вручную), в этом году не больше 70-90 грн А в остальном вроде как средние расценки этого года Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз