thunderdome Опубліковано: 5 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 порекомендуйте плз когонить. благодарю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 5 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 порекомендуйте плз когонить. благодарю. Рекомендую, кладка-песня! Т.к. не сезон уже, гните на 90 за квадрат, думаю пойдет, хотя при таком качестве и сотни не жалко.. Виталий 0978917675 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
thunderdome Опубліковано: 5 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 Благодарствую! Уже договорились. Надеюсь действительно золотые руки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
thunderdome Опубліковано: 6 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 Все еще ищу. Что то люди какието не надежные ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadoss8008 Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 Рекомендую, кладка-песня! Т.к. не сезон уже, гните на 90 за квадрат, думаю пойдет, хотя при таком качестве и сотни не жалко.. Виталий 0978917675 По 90 забор, это мало , спецы по таким ценам работать не будут!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 По 90 забор, это мало , спецы по таким ценам работать не будут!!!! Летом ниже чем за 120 даже и не посмотрел бы в нашу сторону, знаю, что заканчивал работу в начале октября по 100 за квадрат Все еще ищу. Что то люди какието не надежные Вчера ж вроде бы у Вас все срослось, шож там случилось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadoss8008 Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 Летом ниже чем за 120 даже и не посмотрел бы в нашу сторону, знаю, что заканчивал работу в начале октября по 100 за квадрат Всякое бывает, может там забора был киллометр.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
thunderdome Опубліковано: 7 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2011 Пообщался с человеком. Он сказал перезвонит. И человек пропал. Вот такие вот золотые руки %) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadoss8008 Опубліковано: 7 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2011 Холодновато уже для забора, я думаю стоит отложить сие действо до весны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 8 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2011 Холодновато уже для забора, я думаю стоит отложить сие действо до весны. Поддерживаю. У меня сосед года два назад в такое время поставил забор- лучше б он этого не делал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз