marubodzu Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 Считаю сейчас, во что мне обойдется удовольствие сделать колодец для подключения к магистрали водопровода. И возник такой вопрос - что если армировать стенки сеткой рабицей, а не арматурой? Она просто есть в наличии. Как бы нагрузки на растяжение для стенок колодца почти отсутствуют - только на сжатие - ну пусть автомобиль наедет, ну и все.. Размер ямы стандартный - 1х1х2м. Прошу совета. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ulan Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 полезность сетки в данном случае стремится к нулю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
marubodzu Опубліковано: 5 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 полезность сетки в данном случае стремится к нулю. Я уже сам осознал всю глупость затеи. Кирпичом проще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 Считаю сейчас, во что мне обойдется удовольствие сделать колодец для подключения к магистрали водопровода... Може й простіше, але рахуємо: Довжина кола п*1=3,14м *висоту 2м тобто 6,28м2*52шт=326,56шт навіть якщо по гривні то це 327грн+пару мішків цементу 50грн. Всього 377грн+пісок. Плюс треба день вбити і цегла в землю не кошерно, звісно лежати буде, але краще бетон Ціна армованих з/б кілець 180-220 грн/шт з доставкою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз