Бигдус Опубліковано: 3 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2011 После строительства забора осталось 6 шт. трубы 40*40*3 по 3м длиной по 60 грн шт.-бралась на столбики. Арматура А10 20 прутов по 3м -10 грн за прут и А14 20 прутов по 3 м -14 грн за прут... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pwd Опубліковано: 3 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2011 где забирать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 3 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2011 теж цікавить. де знаходиться і як зв'язатись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sterch Опубліковано: 3 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2011 теж цікавить. де знаходиться і як зв'язатись? И мне плз телефончик и куда ехать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slai Опубліковано: 3 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2011 Заберу труби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 3 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2011 Заберу труби якщо перша трійка віддасть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ben Laden Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 Купил-бы арматуру. Откуда забирать? Или возможна доставка по Киеву? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Levandr Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 интересна труба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бигдус Опубліковано: 4 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 После строительства забора осталось 6 шт. трубы 40*40*3 по 3м длиной по 60 грн шт.-бралась на столбики. Арматура А10 20 прутов по 3м -10 грн за прут и А14 20 прутов по 3 м -14 грн за прут... Не ожыдал...что кому-то надо. Буча возле жд станции и только все сразу за один раз и за все 800 грн. Все не свежее . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 Не ожыдал...что кому-то надо. Буча возле жд станции и только все сразу за один раз и за все 800 грн. Все не свежее . далекувато пас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ben Laden Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 Не ожыдал...что кому-то надо. Буча возле жд станции и только все сразу за один раз и за все 800 грн. Все не свежее . Далеко. По арматуре отбой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 могу предложить труба - 50грн/шт = 300грн 10-ка - 8грн/шт = 160 грн 14-ка - 10грн/шт = 200грн Итого = 660 грн. Забрать могу все.. Затра в удобное время.. или сегодня вечером. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pwd Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 заберу за 700грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бигдус Опубліковано: 4 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 Так свое хочу вернуть....800 и не ниже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pwd Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 Так свое хочу вернуть....800 и не ниже. забираю, только смогу в понедельник, скиньте в личку ваш тел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 уступлю.. и так за кулеры pwd вишу.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pwd Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 уступлю.. прикол я в этой теме первый написал первый согласился с ценой продавца а в оконцовке вы мне уступаете Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 я опять что-то не так сделал? мог бы и больше предложить.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бигдус Опубліковано: 5 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 я опять что-то не так сделал? мог бы и больше предложить.. А больше это скоко? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pwd Опубліковано: 5 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 А больше это скоко? о времена, о нравы вы определитесь, цену вы сказали, я с вами за оную договорился хотите больше? нужно было аукцион устраивать, а не цирк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pwd Опубліковано: 5 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 я опять что-то не так сделал? мог бы и больше предложить.. вот спасибо ради Бога, мне оно не настолько нужно, чтобы устраивать цирк, в виде словесных перепалок, поступайте как считаете нужным, ваши поступку говорят сами за себя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 5 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 аналогично.. как говорится, благими намерениями.. другое дело что Вы меня в чем-то обвиняете... а точнее в моих поступках.. можно поподробнее? хотелось бы сатисфакции.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бигдус Опубліковано: 5 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 о времена, о нравы вы определитесь, цену вы сказали, я с вами за оную договорился хотите больше? нужно было аукцион устраивать, а не цирк А пошутить!!!!. А вообщето лычка есть. Все в силе так, как номер только у Вас. Пост №13 я ведь как шутку расценил. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pwd Опубліковано: 5 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 аналогично.. как говорится, благими намерениями.. другое дело что Вы меня в чем-то обвиняете... а точнее в моих поступках.. можно поподробнее? хотелось бы сатисфакции.. Боже упаси, какие обвинения, имелись в виду поступки в общем, вы же их совершаете, не так ли? вот они о вас и говорят как о личности а поступки как известно бывают разные, правильные и не очень, добрые или злые итд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pwd Опубліковано: 5 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 А пошутить!!!!. А вообщето лычка есть. Все в силе так, как номер только у Вас. Пост №13 я ведь как шутку расценил. lavilong затролил, а я повёлся :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз