Olia_Kiev Опубліковано: 27 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2011 Добрый вечер. Кто-нибудь может мне сделать нечто подобное? Можно неразборную цельную деревянную конструкцию, шир.1м, выс. 1м, гл. 23-25 см Или по бокам реечки, типа "воздушного" стеллажа без вертикальных внутренних перегородок длиной 1м10см и высотой 80-85см. Планируется в детскую, качественной шлифовки, без зазубрин, из недорогого материала. Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 28 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2011 Из фанеры можно попробывать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
деревяный Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 если с дерева то это ко мне.ваше виденье и примерный чертеж или фото размеры и стеллаж можно изготовить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olia_Kiev Опубліковано: 15 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2011 если с дерева то это ко мне.ваше виденье и примерный чертеж или фото размеры и стеллаж можно изготовить. пришлите Ваш мейл в личку- к Вам написать почему-то не могу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз