Дядя_Вова Опубліковано: 25 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 Друзья, а кто юзал вот такой девайс: pelletshome.com.ua/ru/chistka-kotlov-i-dymohodov/273-gibkie-ruchki-hansa.html По описанию вроде бы удобно и не нужно наверх карабкаться. Но хотелось бы понять, как оно на практике, если у кого-то уже есть опыт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 25 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 Друзья, а кто юзал вот такой девайс: pelletshome.com.ua/ru/chistka-kotlov-i-dymohodov/273-gibkie-ruchki-hansa.html По описанию вроде бы удобно и не нужно наверх карабкаться. Но хотелось бы понять, как оно на практике, если у кого-то уже есть опыт. Да, хотел и себе такое приобрести еще в прошлом году, когда оно было раза в 3 дешевле. Там еще и щетка за 350 или больше гривен нужна. Искал более бюджетный вариант ... и нашел трос для чистки дымохода - он сделан с толстой-гибкой проволоки. Пока не проверял в работе, внешне выглядит нормально, два угла по 45 градусов проходит без проблем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 25 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 Да, цены летят вверх космическими темпами. Дороговато, конечно, но за удобство можно и заплатить. Я имел в виду, чтобы снизу просовывать ершик в дымарь, постепенно наращивая длину. Трос же снизу вверх не полезет, я так понимаю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 25 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 Да, цены летят вверх космическими темпами. Дороговато, конечно, но за удобство можно и заплатить. Я имел в виду, чтобы снизу просовывать ершик в дымарь, постепенно наращивая длину. Трос же снизу вверх не полезет, я так понимаю? Трос не, а прут в самый раз.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vovan_a Опубліковано: 25 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 Друзья, а кто юзал вот такой девайс: pelletshome.com.ua/ru/chistka-kotlov-i-dymohodov/273-gibkie-ruchki-hansa.html По описанию вроде бы удобно и не нужно наверх карабкаться. Но хотелось бы понять, как оно на практике, если у кого-то уже есть опыт. А не дешевше було б купити поліпропіленової труби 3/4 , фітінги і зварити з неї необхідну кількість ланок? Сам подумую таке зробити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 25 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 Дешевле, наверное. Но мне кажется, полипропилен так не гнется. Для меня это критично, так как под нижним краем дымохода в метре находится навес. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 25 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 А не дешевше було б купити поліпропіленової труби 3/4 , фітінги і зварити з неї необхідну кількість ланок? Сам подумую таке зробити. ППР труби підходять тільки для прямого димохіду, максимум - один 45. Я вже довго (7 років) користуюсь 20 мм трубою для чистки, але там в мене пряма ділянка. 25 мм - буде забагато. Я брав приварив на кінцях різбові фітінги (найдешевші) для зручності. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 25 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2016 До речі, ідея. Може й собі так зроблю. А в козирку дюрку просверлю, щоб знизу ті штурпаки просовувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 26 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2016 Я вже довго (7 років) користуюсь 20 мм трубою для чистки, але там в мене пряма ділянка. 25 мм - буде забагато. Я брав приварив на кінцях різбові фітінги (найдешевші) для зручності. А щітку купували чи теж щось змайстрували? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 26 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2016 А щітку купували чи теж щось змайстрували? Раніше не міг знайти/не знав, як краще приєднати до труби, тому робив з пластикової кришкі. Але зараз є вибір/буду нормальною щіткою для димаря чистити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз