natali1980 Опубліковано: 15 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2012 Пока нет((. Соседи оттяпали забором три сотки((. Добавлено через 1 минуту Торг. Очень хочу продать)) Мы вроде не тяпали (мы сверху), забор по акту геодезиста. Есть такая услуга - вынос в натуру называется. Стоит около 1000-1400грн. Размечают контуры на местности в соответствии с документами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natali1980 Опубліковано: 11 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2012 chaobao, Может не моё дело, но похоже кто-то всётаки продал ваш участок за 15тыр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chaobao Опубліковано: 12 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2012 Угадайте кто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natali1980 Опубліковано: 13 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2012 Угадайте кто Теряюсь в догадках, потому как дёшево Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chaobao Опубліковано: 8 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2013 Подниму, продается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chaobao Опубліковано: 19 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2014 Подниму, участок продается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chaobao Опубліковано: 15 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2016 Продается!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
natali1980 Опубліковано: 12 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2017 Добрый день, Елена. Я Ваш сосед по даче в Мрии Станислав. У нас планируют принимать новый статут, мне поручили разослать его для ознакомления членам СТ. Прошу дать ваш телефон и имейл. мой тел 099 548 18 17, helpme@ua.fm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз