Алекс 80 Опубліковано: 16 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2012 подниму темку что никому не надо насосы ??? жалко на цвет мет сдавать??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 16 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2012 розміри маленького насосу напишить. щоб об'єм прикинути. і фінальну ціну за маленький насос, трубу з фільтром і трубу котра в землі. як діставати - знаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 16 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 16 березня 2012 розміри маленького насосу напишить. щоб об'єм прикинути. і фінальну ціну за маленький насос, трубу з фільтром і трубу котра в землі. як діставати - знаю Длина маленького насоса 40 см (диаметр могу точно измерить если надо ) прошу 300 грн за насос и фильтр тот что на фото к нему. а за трубу ту что можете достать я думаю что договоримся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яся_Zt Опубліковано: 17 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2012 большой есть еще? диаметр трубы? и стоимость? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2012 большой есть еще? диаметр трубы? и стоимость? Большой насос еще есть. диаметр трубы на какую был установлен окол 50 мм ( если надо могу точно штангелем померить ) Прошу 300 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 20 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2012 Большой насос еще есть. диаметр трубы на какую был установлен окол 50 мм ( если надо могу точно штангелем померить ) Прошу 300 грн. маленький насос уехал к новому хозяину . в наличии остался большой и фильтр с трубой к маленькому насосу фото смотреть выше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 5 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2012 маленький насос уехал к новому хозяину . в наличии остался большой и фильтр с трубой к маленькому насосу фото смотреть выше место соединения насоса с трубой ( просили выложить) у насоса внутренняя резьба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 12 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2012 место соединения насоса с трубой ( просили выложить) у насоса внутренняя резьба. Всем огромное спасибо насосы нашли своих хозяев. ( осталась труба с фильтром как на фото и отрезок трубы метровый ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 12 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2012 Алексей, спасибо за насос! Скоро поедем, будем испытывать в наших условиях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 12 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2012 Алексей, спасибо за насос! Скоро поедем, будем испытывать в наших условиях Ок расскажите потом . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sverdlovyna Опубліковано: 1 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2014 Может кому новые насосы нужны недорого ;) (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xfxf Опубліковано: 2 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2014 Недорого-это сколько? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sverdlovyna Опубліковано: 3 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2014 725,00 грн. из нержавейки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 3 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2014 725,00 грн. из нержавейки. взяла бы одну штучку, после отпуска через 2 недели 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sverdlovyna Опубліковано: 20 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2015 (ссылка устарела) в работе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз