gurich Опубліковано: 5 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2008 Собираюсь строить дом. Для выбора фундамента хочу заказать геологию. Узнавал в ДнепроГИНТИЗе. Выкатили 8000грн. Кто знает варианты подешевле? По опыту с геодезией, знаю что цены у них не самые низкие... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nvovan Опубліковано: 6 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2008 Собираюсь строить дом. Для выбора фундамента хочу заказать геологию. Узнавал в ДнепроГИНТИЗе. Выкатили 8000грн. Кто знает варианты подешевле? По опыту с геодезией, знаю что цены у них не самые низкие... город какой у вас? если киев то вбейте в поиск и будет вам выбор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gurich Опубліковано: 6 липня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2008 Днепропетровск. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Котяра Опубліковано: 7 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2008 Фирма Геозонд - давал координаты вроде бы в Белом Списке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ARCHON Опубліковано: 14 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2008 Мы готовы сделать Вам геологию за 5500грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svensen Опубліковано: 17 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2008 А вы многоэтажный дом собрались строить? А выкопать яму и донести до народа,что там?Дорого стоит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 17 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2008 А вы многоэтажный дом собрались строить? А выкопать яму и донести до народа,что там?Дорого стоит? ну как же , такой серьезный архитектор - плагиатор и какую-то штуку баксов зажал . Стыдно должно быть . Стадное чувство вами руководит . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svensen Опубліковано: 18 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2008 ну как же , такой серьезный архитектор - плагиатор и какую-то штуку баксов зажал . Стыдно должно быть . Стадное чувство вами руководит . Это перед сном такой-в-ы-д-о-х? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз