AndyB Опубліковано: 21 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2013 Такая цена и сейчас есть, тоже с акцией с клеем. Но Гринбуд называет 630 грн., а это однако 100 грн разницы на кубе. Так у нас в Днепропетровске свой завод UDK имеется, и его продукцию в Киеве предлагает по 630 грн с доставкой... А у нас ниже 710 грн не хотят продавать. Видно, что нас производители лошарами считают. У нас и бетон процентов на 10-15 дороже киевского... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Катерина Ш Опубліковано: 21 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2013 Так у нас в Днепропетровске свой завод UDK имеется, и его продукцию в Киеве предлагает по 630 грн с доставкой... А у нас ниже 710 грн не хотят продавать. Видно, что нас производители лошарами считают. У нас и бетон процентов на 10-15 дороже киевского... Да, есть такое... Я два года назад покупала тоже УДК ГБ в Днепре дороже, чем он тогда был в Киеве(((( Хитрый город:lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FITER Опубліковано: 30 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2013 А мне сверлить не надо,я видел как они в луже лежали и потом я их разбивал чтоб посмотреть на сколько он промокает,было 3-4см и дальше сухо.У некоторых он течет по швам,(наверно умудрились плохо ложить) у меня не тек по швам. Тоже кидал Аэрок в лужу, тот же результат что и у вас, только я еще и ракушняк кинул, Крымский сантиметров на 8-он промок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дипломат Опубліковано: 8 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2013 А если еще перекрытие первого этажа будет монолитным или часторебристым (терива), т.е. интегрированным с армпоясом, то вообще отлично Тобто можна монолітне перекриття заливати одночасно з армопоясом (балкою) по периметру газоблочних зовнішніх стін в одній площині (внутрішня несуча стіна буде з цегли, її армувати не потрібно, правильно)? Планую залити моноліт та ППС по периметру викласти, який з монотом звяжеться після заливки для уникнення мостиків холоду, якої товщини ППС тоді брати? Як звязати внутрышны цегляны з зовнішніми газоблочними (одні рекомендують газоблоки через один випускати всередину будинку та звязати потім з цегляною кладкою розчином, другі - перфорованою оцинкованою лентою (забитою оцинкованими цвяхами в зазоблок та прокладеною в цегляну кладку), мої робочі рекомендують вбивати в газоблок під різними кутами дві катанки, потім вигинати та в цегляну кладку кожні 3 ряди цегляної кладки. Що порекомендуєте з власного досвіду? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvk Опубліковано: 8 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2013 Тобто можна монолітне перекриття заливати одночасно з армопоясом (балкою) по периметру газоблочних зовнішніх стін в одній площині Конечно, нужно. Самый правильный вариант - нарезать 100мм толщиной блоков по высоте вашего монолита точно, например 120мм и наклеить по периметру наружному ГБ. Это будет несъемная опалубка. Потом ЭППС, в этом случае можно не экономить и пустить 50мм. Потом ставим подпорки, ОСБ или что у вас там в виде нижнего поддона, армируем все и заливаем монолит. Як звязати внутрышны цегляны з зовнішніми газоблочними Я сторонник плоской перфорированной ленты, она дает жесткость только по горизонтали и позволяет не мешать возможной усадке по вертикали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дипломат Опубліковано: 8 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2013 Самый правильный вариант - нарезать 100мм толщиной блоков по высоте вашего монолита точно, например 120мм и наклеить по периметру наружному ГБ. Это будет несъемная опалубка. Потом ЭППС, в этом случае можно не экономить и пустить 50мм. Потом ставим подпорки, ОСБ или что у вас там в виде нижнего поддона, армируем все и заливаем монолит. Якщо в мене блок 400мм, то опирання моноліту на блок буде 250мм, достатньо? Еппс всередині між бетоном і 100мм газоблоком, правильно? Приклеєного 100мм газоблоку в якості нез"ємної опалубки достатньо щоб втримати бетон при заливці? Планував моноліт 150мм товщиною з перевязкою в один шар 12 арматури з кроком 20х20см, 10 метровими прутами в двох напрямах, мах. довжина прольотів - 6м., кажете товщини моноліту в 12 см буде достатньо? Наскільки критично наявність голого металу в газоблоці, як рекомендують мої будівельники? Перфорована лента мається на увазі оцинкована шириною 15-25мм в рулонах по 5-25м., її дійсно треба забивати оцинкованими цвяхами в газоблок, скільки випускати в один і другий матеріал, як часто? Дякую за допомогу, завтра починаю кладку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvk Опубліковано: 8 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2013 опирання моноліту на блок буде 250мм, достатньо да Еппс всередині між бетоном і 100мм газоблоком, правильно? да Планував моноліт 150мм товщиною з перевязкою в один шар 12 арматури з кроком 20х20см, 10 метровими прутами в двох напрямах, мах. довжина прольотів - 6м., кажете товщини моноліту в 12 см буде достатньо? Это могут расчитать конструкторы в умных программах, я не в курсе. 6метров пролет - это очень немало! А у монолита есть неприятная особенность - это его собственный вес. Наскільки критично наявність голого металу в газоблоці, як рекомендують мої будівельники? Некритично. Постоянно вбиваю арматуру где надо, ничего с ней не происходит. Перфорована лента мається на увазі оцинкована шириною 15-25мм в рулонах по 5-25м. Да, запускаем на всю толщину газоблока почти и выпускаем см на 40 в кирпич. її дійсно треба забивати оцинкованими цвяхами в газоблок Обычными гвоздями 100мм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дипломат Опубліковано: 8 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2013 Перфорована лента мається на увазі оцинкована шириною 15-25мм в рулонах по 5-25м. Да, запускаем на всю толщину газоблока почти и выпускаем см на 40 в кирпич. Як часто і якої ширини, а то вона не дешева, сама вузька 15мм - 25грн за 5 м. в Епіцентрі. Підкажіть ще технологічне рішення для заливки надвіконних та наддверних перемичок з Вашого досвіду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvk Опубліковано: 8 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2013 Як часто і якої ширини, а то вона не дешева По две ленты рядом раза четыре на все примыкание равномерно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvk Опубліковано: 8 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2013 Підкажіть ще технологічне рішення для заливки надвіконних та наддверних перемичок з Вашого досвіду. Ну, я никогда их не заливал Для меня самым технологичным и надежным остается применение двух уголков 75ммх5мм, зарезанных вглубь блока по 50мм от краев. Заметьте по фотографиям, можно (и нужно) сразу же (!) класть следующий ряд блоков, простоя - ноль. Максимальный проем арки, так перекрытый мной - 3400. Очень удобно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 8 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2013 Ну, я никогда их не заливал Для меня самым технологичным и надежным остается применение двух уголков 75ммх5мм, зарезанных вглубь блока по 50мм от краев. Заметьте по фотографиям, можно (и нужно) сразу же (!) класть следующий ряд блоков, простоя - ноль. Максимальный проем арки, так перекрытый мной - 3400. Очень удобно. У мене до Вас два запитання. 1. Планую також робити перемички як у Вас кутом 75. Запитання Яку довжину кута 75 залишали на опирання по кінцям ? 2. Як мені утеплити монолітний пояс, а точніше вірно його виконати якщо у мене ГБ товщиною 300мм.? Періг стіни такийфасад будинку 3.doc Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvk Опубліковано: 8 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2013 1. Планую також робити перемички як у Вас кутом 75. Запитання Яку довжину кута 75 залишали на опирання по кінцям ? Зависит от ширины проема. Я делал: для дверей - по 15см, для окон 1,2м - по 20см, для окон 1,8м - по 40см, для гаража 2,5м и арок 3,2м, 3,4м - по 60см. На длинных арках очень важно сразу же выложить два ряда ГБ, т.е. нагрузить уголки максимально, пока не засох клей, т.к. прогиб получится мм 5-7, надо чтобы блоки сразу склеились в этом положении. Подпирать перемычки не надо, пусть лучше будет естественный прогиб. Ну и армпояс через 2-3-4 ряда выше перемычек подразумевается. 2. Як мені утеплити монолітний пояс, а точніше вірно його виконати якщо у мене ГБ товщиною 300мм.? Періг стіни такий 300мм - слишком мало, неудобно. Наверное я бы сделал снаружи 100мм газоблок и 20мм ЭППС, внутри бетон до края, доской сделать опалубку. Многие так делают, бетон внутри потом можно чем нибудь изолировать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дипломат Опубліковано: 9 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2013 Наверное я бы сделал снаружи 100мм газоблок и 20мм ЭППС, внутри бетон до края, доской сделать опалубку. Многие так делают, бетон внутри потом можно чем нибудь изолировать. На російському сайті виробника газобетону в рекомендаціях позаливу перемичок всередину вкладали не ЕППС а скловату пресовану, що думаєте з цього приводу, що буде доцільніше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvk Опубліковано: 9 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2013 На російському сайті виробника газобетону в рекомендаціях позаливу перемичок всередину вкладали не ЕППС а скловату пресовану, що думаєте з цього приводу, що буде доцільніше? ЭППС гораздо практичнее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romcheg Опубліковано: 9 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2013 есть вопрос по армопоясу www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=137321 практика у кого-нить есть такого рода? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vovale Опубліковано: 9 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2013 1. Планую також робити перемички як у Вас кутом 75. Запитання Яку довжину кута 75 залишали на опирання по кінцям ? 2. Як мені утеплити монолітний пояс, а точніше вірно його виконати якщо у мене ГБ товщиною 300мм.? Періг стіни такий я при такой толщине ГБ перемычки сделал с помощью 5 прутков 14-ой арматуры - на ровном месте "вверх ногами" выкладывал впритык блоки требуемой длины с нахлёстом на каждую стену минимум 30см, прорезал в них фрезером пазы по всей длине будущей перемычки, потом склеивал их между собой в таком-же положении и закладывал арматурины в заполненные клеем пазы, снимал лишний клей и оставлял на пару дней... процесс, может, и не такой быстрый, как с уголками, но зато нет вопросов потом по изоляции металла, да и прогибов нет вообще... через пару рядов залил армопояс и поставил крышу на него - никаких проблем нет, окна и двери уже стоят... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvk Опубліковано: 9 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2013 есть вопрос по армопоясу www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=137321 практика у кого-нить есть такого рода? Фаску снять немного снаружи с ГБ и этого будет достаточно. В таких местах обычно сколы бывают скраю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дипломат Опубліковано: 9 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2013 Не можу розібратися з схемою армування газоблочної стіни, підкажіть будь ласка в низу віконного проєму армується самий верхній ряд, чи ряд нижче? Виробник дослівно пише-Обязательно необходимо армировать газобетонную кладку под оконными проемами, на схемі виглядає ніби передостанній ряд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 9 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2013 Зависит от ширины проема. Я делал: для дверей - по 15см, для окон 1,2м - по 20см, для окон 1,8м - по 40см, для гаража 2,5м и арок 3,2м, 3,4м - по 60см. На длинных арках очень важно сразу же выложить два ряда ГБ, т.е. нагрузить уголки максимально, пока не засох клей, т.к. прогиб получится мм 5-7, надо чтобы блоки сразу склеились в этом положении. Подпирать перемычки не надо, пусть лучше будет естественный прогиб. Ну и армпояс через 2-3-4 ряда выше перемычек подразумевается. 300мм - слишком мало, неудобно. Наверное я бы сделал снаружи 100мм газоблок и 20мм ЭППС, внутри бетон до края, доской сделать опалубку. Многие так делают, бетон внутри потом можно чем нибудь изолировать. Дякую за відповідь. У вас у дверних та віконних перемичках вийшов "прогіб" 5-7 мм. ? Я вірно зрозумів ? Чи це тільки на великих перемичках 2м і більше ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvk Опубліковано: 9 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2013 Дякую за відповідь. У вас у дверних та віконних перемичках вийшов "прогіб" 5-7 мм. ? Я вірно зрозумів ? Чи це тільки на великих перемичках 2м і більше ? Нет, это только на 3,4 метровой арке. Вы вообще уголок 75х5 держали в руках? Его прогнуть на короткой перемычке вообще нереально. Добавлено через 2 минуты Не можу розібратися з схемою армування газоблочної стіни, підкажіть будь ласка в низу віконного проєму армується самий верхній ряд, чи ряд нижче? Виробник дослівно пише-Обязательно необходимо армировать газобетонную кладку под оконными проемами, на схемі виглядає ніби передостанній ряд. Арматура кладется между рядом, который под окном и предыдущим рядом. Обычно армируем 1й ряд, потом 4й (после 5го будут окна), потом каждый 4й. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 15 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2013 300мм - слишком мало, неудобно. Наверное я бы сделал снаружи 100мм газоблок и 20мм ЭППС, внутри бетон до края, доской сделать опалубку. Многие так делают, бетон внутри потом можно чем нибудь изолировать. Запитання якщо можна ще стосовно армопоясу. Газоблок 100 мм. потрібно вирізати Г подібної форми. Не можу зрозуміти, як з зробити даний армопояс ??:( Можливо якщо вам не важко зобразіть на малюнку. Буду дуже вдячний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
s_fly Опубліковано: 16 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2013 Арматура кладется между рядом, который под окном и предыдущим рядом. Так рекомендуют, наверное, все производители. Но у Аэрока почему-то так: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvk Опубліковано: 16 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2013 Газоблок 100 мм. потрібно вирізати Г подібної форми. Не можу зрозуміти, як з зробити даний армопояс ?? Можливо якщо вам не важко зобразіть на малюнку. Буду дуже вдячний. Объясните, зачем вам буква Г ? Добавлено через 2 минуты Но у Аэрока почему-то так Интересно, как они видят работу арматуры, которая находится снаружи блока? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg08 Опубліковано: 17 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 Я вставлял 2-3 арматуры 18ой снизу блоков ,после 5 дней уже лазил по ним сверху,проверял на прочность ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvk Опубліковано: 17 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 после 5 дней уже лазил по ним сверху,проверял на прочность Зарезанные внутрь уголки позволяют лазать по блокам сверху уже в этот же день, да и в процессе кладки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз