Михаил Р Опубліковано: 29 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2011 Продам зимнюю резину 265\65\17 General Altimax Arctic новую 4 шт (брал в мае этого года) Вот такая pokrishki.com.ua/detail.php?art=gnr624 Цена 1500 грв\шт. Продам только комплектом. 067-408-93-99 С уважением. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M_Sergey Опубліковано: 3 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2011 В чем подвох? Мне на МПВ4 пойдет, но никогда на дженерал не ездил. Но есть желание сєкономить. Стройка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IBAH Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 В чем подвох? Мне на МПВ4 пойдет, но никогда на дженерал не ездил. Но есть желание сєкономить. Стройка Я не настолько богат что бы покупать дешовые вещи(с) экономия для стройки не существенная... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makarenok Опубліковано: 11 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2011 Я не настолько богат что бы покупать дешовые вещи(с) экономия для стройки не существенная... Ну и зря... Я ездил на ней, правда не на прадо. Хорошая резина! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Р Опубліковано: 28 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2011 Подвоха никакого. Было 2 Прадо. Одну продал. Резина оказалась лишняя. Всем спасибо за обсуждение. Продано. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Р Опубліковано: 28 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2011 Я не настолько богат что бы покупать дешовые вещи(с) экономия для стройки не существенная... Ни фуя себе дешевые! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз