N.O. Опубліковано: 27 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2011 самовивіз смт.Глеваха, або можемо домовитись про мою доставку. Листи зберігались в належних умовах Ціна 55 грн/лист Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 27 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2011 И у меня есть 20 листов коричневого Екодаха (безасбестовый). Отдам по той-же цене... Бабинцы, Бородянский район. (050)412-16-99 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yuriy140 Опубліковано: 27 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2011 И у меня с пяток штук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 28 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2011 самовивіз смт.Глеваха, або можемо домовитись про мою доставку. Листи зберігались в належних умовах Ціна 55 грн/лист Как материал ?, я так понял продаёте остатки? Фото можете выложить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 28 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2011 Как материал ?, я так понял продаёте остатки? Фото можете выложить? продаю залишки з даху (брав з запасом щоб напевне) фото вам нічого не дасть, шифер лежить складений у стопочку в сухому вагончику перекладений плівкою, тобто по якості він нічого не втратив, а можливо навіть кращий через те, що вистоявся і фарба остаточно висохла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 28 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2011 Этот производитель 28.09.2011 12:24 Производитель: Івано-Франківськцемент Цена: 55 грн. там такая же цена!? Дешевле отдадите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 28 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2011 Этот производитель 28.09.2011 12:24 Производитель: Івано-Франківськцемент Цена: 55 грн. там такая же цена!? Дешевле отдадите? це ви глянули азбестовий шифер на безазбестовий екодах ціна 64 грн тому у вас уже виходить дисконт в 9 грн на листі (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 28 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2011 це ви глянули азбестовий шифер на безазбестовий екодах ціна 64 грн тому у вас уже виходить дисконт в 9 грн на листі (ссылка устарела) Отписался в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Штурман Опубліковано: 28 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2011 Может я что-то и путаю, но вот тут promount.uaprom.net/ продают этот шифер по 53 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 28 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2011 Как материал ?, я так понял продаёте остатки? Фото можете выложить? Материал хороший, хотя, конечно, время покажет. Ивано-Франковский шифер очень сильно отличается от другого крашенного в лучшую сторону. Асбестовый и безасбестовый стоит одинаково - 57грн/лист. В Киевскую область этот шифер завозит только фирма ТОГО, и наценка у них неслабая. Я свои 120 квадратов вез из Ивано-Франковска и платил за доставку 1600грн. Фото есть в этой веткеwww.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=1110002#post1110002 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 28 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2011 Может я что-то и путаю, но вот тут promount.uaprom.net/ продают этот шифер по 53 грн. Это однозначно не Ивано-Франковский шифер..., может славутский какой-то...хотя фото похоже...Цена завода - 57грн/лист. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 28 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2011 Это однозначно не Ивано-Франковский шифер..., может славутский какой-то...хотя фото похоже...Цена завода - 57грн/лист. Так и мы о том, 55 гр. Дороговато, надо скинуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 29 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2011 Так и мы о том, 55 гр. Дороговато, надо скинуть Еще раз: цена в Ивано-Франковске - 57грн/лист. Доставка одного листа мне обошлась в более чем 11грн - итого 68грн/лист. Можете позвонить в компанию ТОГО, которая находится в Украинке и торгует этом шифером в киевской обл., и узнаете что такое дорого. Я лично готов скинуть до 50грн/лист, но только при условии покупки у меня креплений (специальных саморезов). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 29 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2011 Может я что-то и путаю, но вот тут promount.uaprom.net/ продают этот шифер по 53 грн. я не полінився і перезвонив, ціна 61 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 29 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2011 я не полінився і перезвонив, ціна 61 грн Коли я купував ціна була значно вищою... Настільки, що мені було дешевше привезти його з Франківська... Крім того шифер по 61грн знаходиться в Українці і його ще необхідно доставляти звідти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 29 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2011 Еще раз: цена в Ивано-Франковске - 57грн/лист. Доставка одного листа мне обошлась в более чем 11грн - итого 68грн/лист. Можете позвонить в компанию ТОГО, которая находится в Украинке и торгует этом шифером в киевской обл., и узнаете что такое дорого. Я лично готов скинуть до 50грн/лист, но только при условии покупки у меня креплений (специальных саморезов). А что за спец. саморезы, можно подробней ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andersen Опубліковано: 29 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2011 Ребра Вальма Ендова Конек Слуховое окно Карнизный свес Фронтон Фронтонный свес Картинку привёл для наглядности.Суть вопроса,у Ивано Франковского шифера есть такие дополнительные елементы как рёбра,ендова,конёк и скоко они по деньгам получаюся.Если кто знает,буду длагодарен за ответ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 29 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2011 А что за спец. саморезы, можно подробней ? шуруп з шляпкою резиновою в колір шиферу в мене здається теж є залишки, треба подивитись ціна здається 1,4грн /шт чи щось таке Коли я купував ціна була значно вищою... Настільки, що мені було дешевше привезти його з Франківська... Крім того шифер по 61грн знаходиться в Українці і його ще необхідно доставляти звідти... аналогічно віз із ІФ самостійно вийшло на моєму об'ємі 300 листів тисячі на 3 дешевше але ІФ такий совковий завод, що організувати "заочно" купівлю і доставку не так просто Ребра Вальма Ендова Конек Слуховое окно Карнизный свес Фронтон Фронтонный свес Картинку привёл для наглядности.Суть вопроса,у Ивано Франковского шифера есть такие дополнительные елементы как рёбра,ендова,конёк и скоко они по деньгам получаюся.Если кто знает,буду длагодарен за ответ. багато чого є, але воно не користується популярністю, принаймі в києві ви максиму знайдете коньок я наприклад брав собі снігозатримувачі зателефонуйте на завод, вам скажуть усі ціни www.ifcem.if.ua/ п.с. ребрендінг сайту це щось з чимось відображає дух самого заводу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VOVANM Опубліковано: 29 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2011 ну мож и я продал бы листов 50. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 30 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2011 мій сьогодні поїхав до нового власника хай щастить у будівництві Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 30 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2011 Ребра Вальма Ендова Конек Слуховое окно Карнизный свес Фронтон Фронтонный свес Картинку привёл для наглядности.Суть вопроса,у Ивано Франковского шифера есть такие дополнительные елементы как рёбра,ендова,конёк и скоко они по деньгам получаюся.Если кто знает,буду длагодарен за ответ. Заказывал конек - 24грн/пог.м. (состоит из двух частей). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 30 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2011 шуруп з шляпкою резиновою в колір шиферу в мене здається теж є залишки, треба подивитись ціна здається 1,4грн /шт чи щось таке аналогічно віз із ІФ самостійно вийшло на моєму об'ємі 300 листів тисячі на 3 дешевше але ІФ такий совковий завод, що організувати "заочно" купівлю і доставку не так просто багато чого є, але воно не користується популярністю, принаймі в києві ви максиму знайдете коньок я наприклад брав собі снігозатримувачі зателефонуйте на завод, вам скажуть усі ціни www.ifcem.if.ua/ п.с. ребрендінг сайту це щось з чимось відображає дух самого заводу В мене з заводом було все добре, спілкувався там з Назаром. Все ОК, виставили рахунок на електронку дуже оперативно, все без помилок, оплатив і направив машину на завод. Завантажили швидко і розподілили по палетам саме так я і домовлялись... В мене нормальні враження від заводу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 30 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2011 мій сьогодні поїхав до нового власника хай щастить у будівництві Спасибо большое, взаимно!!!! Жаль лично не познакомились, но Ваш папа помог с погрузкой, дай Бог ему здоровья и сил!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VOVANM Опубліковано: 1 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2011 завод там огромный, продукция уходит зарубеж, им безазбестовый шифер и чистый воздух, а нам наоборот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 1 жовтня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2011 В мене з заводом було все добре, спілкувався там з Назаром. Все ОК, виставили рахунок на електронку дуже оперативно, все без помилок, оплатив і направив машину на завод. Завантажили швидко і розподілили по палетам саме так я і домовлялись... В мене нормальні враження від заводу... пощастило приколів можу розповісти багато, але зупинюсь на двох 1. неодноразово стикався на відношення, що я з своїм замовленням там нікому не потрібен, тобто я повинен приїхати і просити їх "будь-ласка, дуже вас прошу продайте мені шиферу...." і це без перебільшення. там ніхто не зацікавлений в об'ємах 2. бухгатерія перед носом так в годині 12-20 закриває касу і каже я в банк здавати гроші. чао. і з'являється так десь 15-00. як вам менеджемент? ітд і тп а ще нерозбериха з складами, тобто шифер там, шурупи там, а якісь деталі ще в іншому місці а ще як я колись намагався подитись вживу на шифер, то мені в одному місці сказали це вам не музей. потім ганяли кілометрами поки я попав у "музей" де були старі зразки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз