nikon Опубліковано: 2 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2008 А ну отгадайте где это я :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 2 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2008 А ну отгадайте где это я :Dна пороге своего дома... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 2 липня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2008 :D:D:D молодчина! не угадал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vdscom Опубліковано: 2 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2008 у дома с химерами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chiara Опубліковано: 2 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2008 на пороге своего дома... оооо, колонны уже оформил на крыльце!!!! гыыы пс, навроди в пилоткЭ - в пионЭрском лагере на йуге? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 2 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2008 пс, навроди в пилоткЭ - в пионЭрском лагере на йуге? Неее, Леша "брал" Рейхстаг, Вон на коллоне слева, надпись - Никон :D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XamGelo Опубліковано: 2 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2008 Как по мне - скорее Раду мЫнистрив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ferzь Опубліковано: 2 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2008 на пороге своего дома...На пороге моего дома:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artemis Опубліковано: 2 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2008 похоже на дом с химерами чи балкон якийсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 3 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2008 А ну отгадайте где это я :D "Зимний" брал?=) Есть похожий домик на Софиевской Борщаговки, может там? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 3 липня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2008 Саня получает ящик пива с самовывозом, а лучше распитием у меня в гостях. :D:D место съемки - Рейстахг, Берлин. ЗЫ: надо было смотреть на пилотку, и герб за спиной :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 3 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2008 Та ну... Он должен быть весь в дырочках от попадания пуль и снарядов - любой фильм глянь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 3 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2008 Саня получает ящик пива с самовывозом, а лучше распитием у меня в гостях. :D:D место съемки - Рейстахг, Берлин. ЗЫ: надо было смотреть на пилотку, и герб за спиной :D Бу-га-га-гаааа, во я, как на шару бинго сделал . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 3 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2008 Та ну... Он должен быть весь в дырочках от попадания пуль и снарядов - любой фильм глянь. дык.. никон с вуйками чем занимался? : рейхстаг реставрировал глобализация..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chiara Опубліковано: 3 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2008 Неее, Леша "брал" Рейхстаг, Вон на коллоне слева, надпись - Никон :D. Хомер, делись пиФФом, с моей подачи забил;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 4 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2008 дык.. никон с вуйками чем занимался? : рейхстаг реставрировал глобализация..... То-то я смотрю - пилотка, сигаретка... перекур.=)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 5 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2008 Ты же не куришь! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 7 липня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2008 Ты же не куришь! Вадим! Фото постановочное, сигарета бутафорная ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
almi Опубліковано: 7 липня 2008 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2008 А рейхстаг тоже декорация? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nikon Опубліковано: 7 липня 2008 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2008 А рейхстаг тоже декорация? Не-не... :D Рейхстаг настоящий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз