Vlad2011 Опубліковано: 21 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2011 Хочу купить дров (желательно сухих) колотых из твердых пород дерева (дуб, бук и т.п.). Какая цена за 3-5 тонн с доставкой на Соф.Борщаговку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 22 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2011 я продаю только не тоннами, а кубами8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vlad2011 Опубліковано: 22 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2011 я продаю только не тоннами, а кубами8-) сколько будет стоить 7-8 кубов по указанному выше адресу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yureg Опубліковано: 24 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2011 7-8 кубов это сколько в машинах меряется? тоже инетересует вопрос на зиму цену сбросьте пожалуйста на дрова+доставка в чубинское бориспольский р-н Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oceangroup Опубліковано: 26 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2011 Хочу купить дров (желательно сухих) колотых из твердых пород дерева (дуб, бук и т.п.). Какая цена за 3-5 тонн с доставкой на Соф.Борщаговку?[/ Есть отличные сухие дрова цена за упаковку (1 куб) 800 грн + доставка 200 грн дрова сухие, сложенные, а не в разброс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manutsch Опубліковано: 26 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2011 Хочу купить дров (желательно сухих) колотых из твердых пород дерева (дуб, бук и т.п.). Какая цена за 3-5 тонн с доставкой на Соф.Борщаговку?[/ Есть отличные сухие дрова цена за упаковку (1 куб) 800 грн + доставка 200 грн дрова сухие, сложенные, а не в разброс координаты можно?Сколько доставка в Васильковский р-н?спс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ray35 Опубліковано: 28 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2011 я продаю только не тоннами, а кубами8-) а сколько будет стоить доставка 5 куб.дуб. в Бзов Барышевского р-на? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 28 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2011 а сколько будет стоить доставка 5 куб.дуб. в Бзов Барышевского р-на? дрова, для форума, 1500 дубовых. А доставка куда Вам надо будет стоить дорого, есть смысл поискать по месту! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oceangroup Опубліковано: 29 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2011 (змінено) Хочу купить дров (желательно сухих) колотых из твердых пород дерева (дуб, бук и т.п.). Какая цена за 3-5 тонн с доставкой на Соф.Борщаговку? Есть отличные сухие дрова цена за упаковку (1 куб) 800 грн + доставка 200 грн дрова сухие, сложенные, а не в разброс тел.8 Змінено 3 жовтня 2011 користувачем Оз 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз