vasyas Опубліковано: 19 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2011 Для себе куплю будинок в с.Новому/Боярці/Тарасівці. Вимоги: - 150-250 кв.м. - в районі нової забудови/котеджному містечку - підключені комунікації - із 100% готовністтю або під "чистову" - мін 8 соток (більше краще) - з доступним під'їздом. Пропозиції можна в ЛС або тел. 067 547 17 21. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leesleer Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 Думаю Вам буде цікаво Проблеми Тарасівки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 26 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2011 Брэхня!!! Нет там никаких проблем и ароматов. Журналюгам писать не о чем,- вот и высасывают у себя... Полигон находится ближе к Крюковщине и к озёрам Гатного, Крюковщины-к озеру Сакравщина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vasyas Опубліковано: 4 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 4 січня 2012 Уже знайшов, дякую, хто відгукнувся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leesleer Опубліковано: 4 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2012 Уже знайшов, дякую, хто відгукнувся. Так где все-таки? Чьи соседи Вы будете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vasyas Опубліковано: 9 січня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 січня 2012 Так где все-таки? Чьи соседи Вы будете? Найти готовый дом, который бы понравился, не получилось. Купил землю в Ирпене, буду строиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 січня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2012 Найти готовый дом, который бы понравился, не получилось. Купил землю в Ирпене, буду строиться. и правильно удачи !! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз