Seagull Опубліковано: 7 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2011 (змінено) Куплю бетономешалку б/у в рабочем состоянии и не дорого. Самовывезу в пределах Киевской области. Литраж нужен не большой, для бытового использования. Змінено 7 вересня 2011 користувачем Seagull Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Незик985 Опубліковано: 7 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2011 Могу предложить 15грн/сутки на 135л груша. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Люд-Мила Опубліковано: 12 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2011 Могу предложить 15грн/сутки на 135л груша. актуально? тел. для контактов можно? или куплю б/у недорогую. нужна для не большого объема работ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Незик985 Опубліковано: 19 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2011 актуально? тел. для контактов можно? или куплю б/у недорогую. нужна для не большого объема работ Актуально. Тел. отправил. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voldemaar Опубліковано: 19 жовтня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2011 Могу предложить 15грн/сутки на 135л груша. Очень даже не плохой вариант. Возьму на заметку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алёнуся Опубліковано: 18 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2012 Мне тоже телефончик сбросьте, пожалуйста. На будущее должен пригодится Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slavo4ka Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 Могу предложить 15грн/сутки на 135л груша. а можно и мне телефончик-как раз сейчас ищу гдеб взять на прокат на неск.дней...и если можо,сразу напишите где территориально ее забирать и возможна ли доставка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sromzes Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 и мне тел. плиз. и где вы находитесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Абсолют256 Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 если можно то и я свои 5 копеек, думаю никого не обижу а если что то звыняйте есть бетономешалка сколько литров ненаю, возможна аренда 25 грн в сутки, возможна доставка.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз