Рыжая Рыжая Опубліковано: 21 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2015 Так почем дровишки-то? Дуб интересует. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 28 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2015 Так почем дровишки-то? Дуб интересует.ой, закрутился ))) www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=3637159&postcount=811 цена здесь...попрошу писать в ветке, что в рекламе))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ceazar Опубліковано: 27 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2015 Ігоре, дякую за співпрацю. Приємно здивував підхід до клієнта. Дрова в каміні горять красиво і вже обігрівають оселю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
poisonik Опубліковано: 30 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2015 Также присоединяюсь к благодарностям. Хорошая организация доставки и человеческий подход к клиенту, дал советы как и чем лучше топить. Рекомендую вобщем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
madfatcat Опубліковано: 5 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2015 Прикупил бы дровишек, да некуда стучать. Из-за бана в личку не напишешь, телефона в профиле нет. Напишите, пожалуйста, тел на mult собака bigmir точка net. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andyco Опубліковано: 26 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2015 День добрый, какая влажность дров ? мне в ТТ котел нужны сухие дрова ? как проверить влажность? Сколько будет стоить доставка в Нижнюю Дубечню ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 26 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2015 День добрый, какая влажность дров ? мне в ТТ котел нужны сухие дрова ? как проверить влажность? Сколько будет стоить доставка в Нижнюю Дубечню ? есть у меня *летние* дрова, только там смесь дуба, граба, ясеня, ольхи...эти дрова сухие, хранятся под навесом. влажности не знаю...заказчики не жалуются...ещё заказывают). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
C0lumbus Опубліковано: 5 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2016 Игорь, спасибо за дрова Точнее за дровища, учусь теперь по новому разжигать котел, не думал что дуб настолько плотный. Горит отменно, редко когда видел голубое пламя до этого, теперь вижу регулярно в котле и в булерьяне. В общем котел доволен, как и я ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 4 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2016 Игорь, спасибо за дрова Точнее за дровища, учусь теперь по новому разжигать котел, не думал что дуб настолько плотный. Горит отменно, редко когда видел голубое пламя до этого, теперь вижу регулярно в котле и в булерьяне. В общем котел доволен, как и я ;) и как мои дрова по сравнению с другими поставщиками?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ilil Опубліковано: 9 травня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2016 добрый день. дайте ваш телефон в личку. интересуют колотые дрова. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 11 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2017 по чем машина колотых акации нынче? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 13 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 по чем машина колотых акации нынче? акации не бывает((( дуб, береза, ольха, сосна вот и весь ассортимент ...доставка только правый берег. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
doc_ea Опубліковано: 13 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 Добрый день. Какова сейчас цена на дуб и березу(машино-норма)? PS:если машину не поменяли?:flag1: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Учик Опубліковано: 3 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2017 С прошлого моего заказа Игорю прошло два года. Опять заказал дрова у него. Ничего не поменялось! Всё так же вовремя, качественно и аккуратно. Спасибо. С уважением Дмитрий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 1 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2017 Почем дуб нынче? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 25 серпня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2017 С прошлого моего заказа Игорю прошло два года. Опять заказал дрова у него. Ничего не поменялось! Всё так же вовремя, качественно и аккуратно. Спасибо. С уважением Дмитрий. стараемся, постоянным заказчикам, всегда выбираем лучшее!))) Почем дуб нынче? а Вам уже завёз))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_Inkognito_ Опубліковано: 31 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2017 Присоединяюсь к благодарностям! Горит прекрасно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prosvet Опубліковано: 9 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2018 Заказывали у Игоря уже дважды. Оба раза вовремя и аккуратно. Реагирует очень быстро. Спасибо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 20 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2018 Еще раз благодарю, за хорошие дрова и оперативность! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ekantrina Опубліковано: 22 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2018 Второй раз покупаю дрова: все быстро, четко, душевно!!!! Спасибо!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 26 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2018 спасибо и Вам, молодцы что пораньше берете; цена дешевле да и влажность правильная будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис Владимирович Опубліковано: 3 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2018 На сегодня почем дуб- ольха ? Интересует если есть в чурках по 60-70 см - от 10 до 15 м3. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 6 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2018 На сегодня почем дуб- ольха ? Интересует если есть в чурках по 60-70 см - от 10 до 15 м3. только колотые. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя Гриша Опубліковано: 17 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2018 Игорь! Просто спасибо! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AMAZONIA Опубліковано: 23 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2019 Дрова хорошие, привезли вовремя. Рекомендую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз