Сергей_80 Опубліковано: 1 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2011 Планируется одна ветка МП трубой по двухтрубной схеме длиной около 20 м, 4 стальных радиатора, плюс ТП 4+4+8 м2 (20+20+40 м м/п трубы d16 , гребенка рядом с котлом). Насос в котле, котел Беретта 24. Подскажите, какой диаметр МП труб пустить на радиаторы, и хватит ли встроенного расширительного бачка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 1 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2011 20мм, расширительного бака хватит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 1 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2011 20мм, расширительного бака хватит. 20мм на підвод до радіатора чи магістраль це? мені здається що підвод в 99.9% випадків треба\вистачає робити 16 трубою. Ну хіба у вас батарея 2.5 метра,тоді...... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 2 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2011 20мм на підвод до радіатора чи магістраль це? мені здається що підвод в 99.9% випадків треба\вистачає робити 16 трубою. Ну хіба у вас батарея 2.5 метра,тоді...... Магистраль 20мм, отводки 16мм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
troll_9000 Опубліковано: 3 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2011 Не считал (лень, да и не умею особо), но я бы проложил магистраль 26, с дальнейшим заужением до 20 и о 16, а ТП подключал тоже от 26. З.Ы. Не хватает данных по мощности радиаторов и температурного режима для того, чтобы определить расход Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 3 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2011 По описаниям по точкам отопления, это смахивает на обыкновенную 3-х комнатную квартиру, и городить огород с заужениями и прочими хитростями да и покупать 3 вида трубы не целесообразно, 20-ка все вытянет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз