podkievom Опубліковано: 31 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2011 желательно не битый, всем спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
steven Опубліковано: 1 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2011 желательно не битый, всем спасибо! Бориспольская 83 лежит возле мусорных баков 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
podkievom Опубліковано: 1 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2011 Бориспольская 83 лежит возле мусорных баков так утром мусорка ж заберет... не успею... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
2710 Опубліковано: 2 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2011 желательно не битый, всем спасибо! у меня есть б/у унитаз, отдам за 100 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
podkievom Опубліковано: 12 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2011 у меня есть б/у унитаз, отдам за 100 грн. дайте Ваш контакт в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
podkievom Опубліковано: 12 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2011 нужен унитаз б/у - еще актуально! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
2710 Опубліковано: 12 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2011 актуально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
2710 Опубліковано: 19 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2011 Унитаз - продан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
podkievom Опубліковано: 20 вересня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2011 еще актуально! Ищу старый унитаз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Инна 30 Опубліковано: 24 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2012 Еще нужен старый унитаз? Отдам за 50 грн, если вывезете сами Добавлено через 1 минуту И умывальник (раковина) есть, тоже могу за 50 грн отдать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brw Опубліковано: 24 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2012 вижу регулярно под домом возле мусорок... раз в неделю появляются то там, то там... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksi_f Опубліковано: 25 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2012 Унитаз самовывозом с Оболони. Строители сняли, но успели загадить и не помыли. Бачок, вроде, есть, но с крышкой, как в том анекдоте получилось - или разбили, или потеряли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вадим Васильков Опубліковано: 25 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2012 Есть унитаз на Венике. Помытый, без бачка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
podkievom Опубліковано: 26 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2012 Еще нужен старый унитаз? Отдам за 50 грн, если вывезете сами Добавлено через 1 минуту И умывальник (раковина) есть, тоже могу за 50 грн отдать Спасибо, а откуда забирать? позв. 097-4049139, Игорь Добавлено через 54 секунды Есть унитаз на Венике. Помытый, без бачка. а откуда его забирать? Мой тел. 097-4049139 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 3 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2012 у кого еще есть унитаз? Нужен небитый и не совсем загаженый. Если Киев - могла б завтра забрать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksi_f Опубліковано: 4 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2012 (змінено) у кого еще есть унитаз? Нужен небитый и не совсем загаженый. Если Киев - могла б завтра забрать У мну есть, загажен не сильно. Оболонь. Пост №12. Загаженный - имеется ввиду отделочными материалами. Змінено 4 листопада 2012 користувачем viksi_f 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
waleri Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Меня интересует. Где можно посмотреть и забрать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksi_f Опубліковано: 6 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2012 Меня интересует. Где можно посмотреть и забрать От унитаза остался только собственно унитаз, бачок строители уже где-то протеряли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
podkievom Опубліковано: 17 листопада 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2012 а остался еще унитаз без бачка? От унитаза остался только собственно унитаз, бачок строители уже где-то протеряли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksi_f Опубліковано: 18 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2012 а остался еще унитаз без бачка? Если еще не стащили из коридора... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Tigtinc Опубліковано: 19 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2013 Нужен старый унитаз. Состояние не важно. Территориально в Киеве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хомякоид Опубліковано: 20 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2013 Катаюсь на лыжах в районе Ходосеевского леса. В лесу есть унитаз, кто-то выкинул за ненадобностью. По моему не битый. Могу показать место Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз