Nneta Опубліковано: 23 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2017 А не подскажет ли кто, где в наших краях можно купить столбики бетонные заборные? Кто-то из производителей есть? Что-то ничего найти в интернете не могу.... В основном Бровары, Белогородка, Киев, но с такого расстояния доставка получается очень "кусючая". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 23 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2017 А ще підкажіть, будь ласка, адекватного екскаватрщика на JSB. Ми протягом трьох років користувались допомогою Олександра, контакти якого є на початку теми. Він, звісно, ас свого діла, але, нажаль, вже зараз перейшов на іншу роботу у другу сферу. Він реально з екскаватором був на ТИ. Все робив дуже якісно і ,головне, швидко. Ту роботу, що деякі роблять цілий день, він робив за декілька годин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 26 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2017 А ще підкажіть, будь ласка, адекватного екскаватрщика на JSB. Ми протягом трьох років користувались допомогою Олександра, контакти якого є на початку теми. Він, звісно, ас свого діла, але, нажаль, вже зараз перейшов на іншу роботу у другу сферу. Він реально з екскаватором був на ТИ. Все робив дуже якісно і ,головне, швидко. Ту роботу, що деякі роблять цілий день, він робив за декілька годин. 0669498774 Тарас из Василькова. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 27 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2017 А не подскажет ли кто, где в наших краях можно купить столбики бетонные заборные? Кто-то из производителей есть? Что-то ничего найти в интернете не могу.... В основном Бровары, Белогородка, Киев, но с такого расстояния доставка получается очень "кусючая". Спробуйте 097 33 44 316 Микола 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calipso Опубліковано: 5 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2017 Доброго дня! Де у Василькові чи околицях можна взяти в аренду на пару днів драбину-стремянку з робочою висотою мінімум 3 метри. Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 23 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2017 Добрый день. Каждый месяц при оплате электричества стоим пару часов в очереди в РЕСе. Каким другим образом еще можно производить оплату потребленной электроэнергии в Васильковском РЕСе? спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 23 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2017 Добрый день. Каждый месяц при оплате электричества стоим пару часов в очереди в РЕСе. Каким другим образом еще можно производить оплату потребленной электроэнергии в Васильковском РЕСе? спасибо Я через Портмоне плачу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orbital Опубліковано: 23 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2017 Через приват24 без комиссии, специально карту привата завел для этого 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 23 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2017 Добрый день. Каждый месяц при оплате электричества стоим пару часов в очереди в РЕСе. Каким другим образом еще можно производить оплату потребленной электроэнергии в Васильковском РЕСе? спасибо. Я тоже через приват. Электрику и газ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orbital Опубліковано: 23 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2017 Может кто в курсе, я хочу сделать новый проект на газовое оборудование, котел плита и счетчик. Так же хотел бы и счетчик поменять. Сколько такая процедура может стоить? В Облгазе не говорят ничего, типа приезжайте и пишите заявление. Но по слухам это может обойтись до 30тыс грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 3 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2017 И я спрошу за экскаваторщика. Может появился новый вменяемый профессионал, каким был Саша? Мне бы его телефончик.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Всеволод_Р Опубліковано: 4 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2017 Может кто в курсе, я хочу сделать новый проект на газовое оборудование, котел плита и счетчик. Так же хотел бы и счетчик поменять. Сколько такая процедура может стоить? В Облгазе не говорят ничего, типа приезжайте и пишите заявление. Но по слухам это может обойтись до 30тыс грн Меня тоже этот вопрос интересует...Ответьте кто-нибуть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 6 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2017 Участились грабежи домов в дневное время, будьте бдительны. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orbital Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 Участились грабежи домов в дневное время Где конкретно участились? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 В Погребах уже три дома почистили, в дневное время, также говорили в Ольшанке и Барахтах. Говорят тупо следят днём за хозяевами, выбирают момент и чистят. Был замечен вроде фольксваген поло на латвийских номерах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vital-777 Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 Гребенки по ул диммитрова ,менты поймали двоих на джипе один убежал . Сознались по одной краже по ул. Партизаны. за огородами застряли, вызвали милицию. Смотрят хорошие дома. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 7 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2017 Крячки, дом - такой себе залезли....около 13 часов, сигналки нет на нем 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 8 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2017 Остался гипсокартон 5 листов 120/200см и много кусков производство Беларусь. Отдам все за 200грн.0674802639. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 9 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2017 Остался гипсокартон 5 листов 120/200см и много кусков производство Беларусь. Отдам все за 200грн.0674802639. а де Ви знаходитесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 9 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2017 а де Ви знаходитесь? Порадовка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 11 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2017 Остался гипсокартон 5 листов 120/200см и много кусков производство Беларусь. Отдам все за 200грн.0674802639. Актуальность сораняется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 14 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2017 Остался гипсокартон 5 листов 120/200см и много кусков производство Беларусь. Отдам все за 200грн.0674802639.Цена снижена до 100грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 20 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2017 Віддам безкоштовно шальовку і продав ГБ для утеплення. Шальовка на фото - був тимчасовий паркан, є і бруски. Можливо комусь для котла підійде. Безкоштовно: приїжджаєте і завантажуєте. Якщо недалеко то можу привезти, пишіть - домовимось. Є таких 2-3 кучі як на фото. Продам також Аерок Енерджі 15см. Є 146шт. Ціна 1200грн/м3. Знову ж якщо недалеко, можемо домовитись за доставку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 20 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2017 Для жителей Глевахи: сдать анализы и сделать кардиограмму уже можно у нас на массиве , в Глевахе. Кардиограмма 20 грн., цены за анализы узнаем после запуска лаборатории! Ещё одна хорошая новость : у нас в Глевахе будет своя скважина с артезианской водой и хорошими фильтрами. 70 процентов государство , а 30 процентов денег выделяет сельсовет! И , вчера , мы с моей собачкой , проинспектировали новую тротуарную дорожку , которую ( пока ) проложили от одесской трассы до центра села! ! Чисто , удобно , а главное , безопасно ! Теперь очень удобно передвигаться по селу! Местные в курсе о чем я пишу! Жаль, у нас очень узкая улица и такого тротуара нам не видать! Пожелание к жителям центральной улицы: уберите , пожалуйста возле ваших заборов !Так приятно смотреть на красиво убранные улицы! И новая Фора ! Да, и новые заасфальтированные улицы! Жизнь потихоньку налаживается! 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vital-777 Опубліковано: 21 листопада 2017 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2017 Для жителей Глевахи: сдать анализы и сделать кардиограмму уже можно у нас на массиве , в Глевахе. Кардиограмма 20 грн., цены за анализы узнаем после запуска лаборатории! Ещё одна хорошая новость : у нас в Глевахе будет своя скважина с артезианской водой и хорошими фильтрами. 70 процентов государство , а 30 процентов денег выделяет сельсовет! к хорошей новости еще бы хорошо указать адресок лаборатории и местонахождение будущей скважины. спасибо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз