S1LENCE Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 Доброго дня, не підкажете місця, де можна замовити виготовлення меблі ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
агашка Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 S1LENCE, мне делали ребята -киевляне, и в квартире , и в доме-довольна, если хотите-дам контакты 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 8 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2016 S1LENCE, мне делали ребята -киевляне, и в квартире , и в доме-довольна, если хотите-дам контакты Давайте, буду вдячний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salio Опубліковано: 18 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2016 Давайте, буду вдячний Вот контакт моего хорошего товарища по мебели. Свое производство в Василькове, район базара. Мне делал шкаф купе, тумбочки в дом, и мебель для офиса. Результатом доволен. https://www.facebook.com/Centermebli/?hc_ref=SEARCH Максим, 0952706990 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 18 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2017 А кто подскажет, можно ли в Василькове найти вменяемого мастера по ремонту морозильных камер? Буду признательна за контакты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha1976 Опубліковано: 18 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2017 А кто подскажет, можно ли в Василькове найти вменяемого мастера по ремонту морозильных камер? Буду признательна за контакты. Есть с Путровке,Михаил 0673073519 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 31 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2017 Можливо в когось є залишки керамічної цегли? Мінімум М100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin 1 Опубліковано: 31 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2017 Та воно так завжди. Бо не Васильків під Києвом, а Київ під Васильковом:D:D:D. Так от тому я i вирiшив переiхати в таке гарне мiсце. С весны перезжаю в Порадовку. Военный пенсионер люблю выращивать растения, зовут Петр Иванович. Буду рад более близкому знакомству. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin 1 Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 (змінено) Интересует подключение к интернету на Васильковщине (в Порадовке), рекомендация фирм и мастеров. Любой информации буду рад. Змінено 18 лютого 2017 користувачем yuzhanin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 20 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2017 Интересует подключение к интернету на Васильковщине (в Порадовке), рекомендация фирм и мастеров. Любой информации буду рад. Узнайте у Кристалла. Ну или у соседей поспрашивайте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin 1 Опубліковано: 20 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2017 Добрый день, Я в Порадовку перееду только весной, сейчас только готовлюсь. Кто такой Кристалл, Вы откуда если не секрет. Можно в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 20 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2017 Кто такой Кристалл crystal.in.ua/ Вы откуда если не секрет Глеваха 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ivan_G Опубліковано: 27 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2017 Добрый день, Я в Порадовку перееду только весной, сейчас только готовлюсь. Кто такой Кристалл, Вы откуда если не секрет. Можно в личку. У нас теж Кристал в Путрівці вже декілька років. Все Ок, рекомендую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 10 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2017 Доброго дня. Ні в кого немає знайомих в облгазі у Василькові ? Проходить труба по ділянці, хочеться запитати як так її проклали по приватній ділянці і як можна її перенести. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 20 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2017 Друзі, хто що знає про школу в Путрівці? Картинок багато, але мене хвилює більше не краса будівлі, а підхід до викладання, рівень вчителів і взагалі атмосфера. Син наступного року піде в школу, передшкільна лихоманка вже починається Що означає "школа майбутнього"? Бо звучить цікаво, але дуже неконкретно. Ми в Глевасі живемо, але заради гарної школи я б і в Путрівку возила. Може у когось там дітки вчаться, розкажіть про школу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 20 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2017 Друзі, хто що знає про школу в Путрівці? Картинок багато, але мене хвилює більше не краса будівлі, а підхід до викладання, рівень вчителів і взагалі атмосфера. Син наступного року піде в школу, передшкільна лихоманка вже починається Що означає "школа майбутнього"? Бо звучить цікаво, але дуже неконкретно. Ми в Глевасі живемо, але заради гарної школи я б і в Путрівку возила. Може у когось там дітки вчаться, розкажіть про школу. Підтримую Ваше запитання. Самій дуже цікаво про цю школу. Нам ще зарано, але хотілось би заздалегідь отримати інформацію. Можливо там як і в Києві в чергу треба за декілька років ставати..... Також буду вдячна за інформацію та відгуки про дитячі секції, гуртки, центри дитячого дозвілля у Василькові? У кого куди дітки ходять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natali1962 Опубліковано: 22 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2017 Нужен мастер по перетяжке мебели : диван , эко кожа : Глеваха. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orbital Опубліковано: 25 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2017 Ні в кого немає знайомих в облгазі у Василькові ? Тоже актуально, нужно переделать проект по дому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gala777 Опубліковано: 30 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2017 Посоветуйте хорошего автослесаря в районе Василькова и окресности. Нужно провести диагностику и возможный ремонт ходовой и рулевой для Пежо партнер. Спасибо заранее. Можна на почту kasya777@gmail.com Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Людмилка* Опубліковано: 9 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2017 Добрый день, нужен трактор/экскаватор выровнять участок и выкопать фундамент, Васильковский район (18 км от Василькова) поделись контактами!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
UUlik Опубліковано: 9 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2017 Підтримую Ваше запитання. Самій дуже цікаво про цю школу. Нам ще зарано, але хотілось би заздалегідь отримати інформацію. Можливо там як і в Києві в чергу треба за декілька років ставати..... Також буду вдячна за інформацію та відгуки про дитячі секції, гуртки, центри дитячого дозвілля у Василькові? У кого куди дітки ходять? Про школу в Путровке знаю толтко, что в классе дочери мама одного мальчика забрала своего ребенка оттуда очень быстро (их туда определили после падения 6-й школы). Лично доя себя я решила, что в младшей школе не стоит на новинку “кидаться” А там поживем-увидим, как и что. Кружки в Василткове из того, что я знаю: в каждой школе нужно узнавать отдельно. В третьей, например, есть футбол и гимнастика. Англ после уроков занятия в группах. В центре в районе ДК есть занятия в самом ДК (там бальные танцы, и еще очень хвалят акробатику), а с другой стороны ДК есть Центр детского и юношеского творчества. Там всякие кружки бемплатные, типа мягкой игрушки, шитье, живопись ит.п. там же подготовка к школе. Рядом с “хитрячком” есьь станция юных техников, здание ужасно обшарпанное, но там вроде неплохой кружок по судномоделированию. Рядом с третьей школой есть бизнес центр, в нем мой ребенок ходит на подготовку к школе (ооочень рекомендую) и там же ходим на англ. Вроде все, что на данный момент знаю. Начал работать бассейн в 9 школе, старшая ездит плавать на уроках физры, но не часто. Кнопаю с телефона, если есть опечатки, сорри ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 12 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 травня 2017 Порекомендуйте бригаду для загально будівельних робіт. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень Опубліковано: 12 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 травня 2017 Добрый день, нужен трактор/экскаватор выровнять участок и выкопать фундамент, Васильковский район (18 км от Василькова) поделись контактами!!!! о97-973-33-09 Василий 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nneta Опубліковано: 13 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2017 Порекомендуйте бригаду для загально будівельних робіт. Дякую www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=4280859#post4280859 Осталась очень довольна. За период 3-х летней стройки навидалась бригад много и есть с чем сравнивать. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-PVA- Опубліковано: 15 травня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2017 А есть в Даниловке увлеченные органическим земледелием, или даже Пермакультурой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз